The Claw!

Oh, yes, nu drar jag och sara till Gösteborg och imorgon är det U2 som gäller....have a nice weekend och sådär, jag har datorn med mig så jag bloggar väl lite då och då! :)

It can only get better

Ibland vet jag inte hur och varför jag tänker olika saker, eller ja, det händer relativt ofta, tro det eller ej? Men just nu tycker jag ganska bra om mitt liv...visst finns det saker som jag saknar, men också saker jag har nu som jag aldrig riktigt haft förut! Jag har min utbildning, som jag verkligen älskar, jag vet att jag kommer bli en jävligt bra barnsjuksköterska, kan man säga så utan att verka präktig? Jag har en mamma som gör allt för mig (så har det ifs alltid varit), jag har underabara syskon som alltid ställer upp och finns där för mig och vise verca, jag har vänner som jag tycker väldigt mycket om och framför allt alla mina nya vänner, som jag bara älskar att umgås med och jag kan inte sluta le när jag är med dem...jag har alltid haft det ganska tufft med att få kompisar och sådär, men just nu känna det jäkligt bra! Jag har gymnastiken och visst kan det vara jobbigt och så, men det har verkligen blivit en del av mig...jag utvecklas som tränare och blir en bättre person av att vara där och framförallt så älskar jag att se att våra killar utvecklas och blir bättre! Som sagt, det finns väldigt många bra saker! Samtidigt finns det också dåliga saker, en del som jag väljer att hålla utanför bloggen då det känns allt för privat andra som jag gärna delar med mig av....till exempel är det sjukt jobbigt att sakna ridningen så mycket som jag gör, och jag har väl insett nu att det kommer aldrig bli som förut, jag kommer aldrig ha det jag hade med Jackie, världens bästa ponny, jag kommer aldrig få den känslan igen, jag kommer aldrig ha den gemenskapen med alla vänner från stallet, vi glider längre och längre ifrån varanda. Jag är också helt övertygad om att jag inte kommer ha dig om några år, vi kommer tappa bort varandra. Jag har ingen pojkvän vilket självklart är tråkigt, men det kommer nog när det kommer, helt enkelt, har verligen förstått att det inte går att skynda fram. 

Jag tänker på dagarna när Matilda låg på sjukhuset för sista gången, då lyssnades det mycket på Amy Diamond, varav en sång jag verkligen tycker är fin, "It can only get better"...jag undrar om det är så. För Matilda blev det inte bättre, det blev värre och värre och hon försvann från oss, för hennes familj blev det verkligen inte bättre, de förlorade det bästa de hade i livet! Det är inte rättvist, livet är inte rättvist! På något sätt så kommer jag när jag umgås med nytt folk väldigt ofta in på Matilda, likaså igårkväll...folk frågar vad jag pluggar, jag jag vill jobba med och jag svarar att jag vill bli barnsjuksköterska och jobba på onkologen, folk tycker jag är korkad och jag förklarar, för allt kommer ju tillbaka till Matilda! Väldigt ofta slutar det i tårar, dock inte så ofta som förut och inte så ofta för mig längre, men för vännerna jag berättar för...jag har lärt mig hantera mina känslor om detta, jag har lärt mig att de glada minnena jag har av Matilda måste överväga de mindre bra för att jag ska orka....såklart kommer det tårar ibland men inte längre på samma sätt! Min sorg har ändrat skepnad och det känns bra, jag kan fortsätta leva, leva som vanligt men ändå alltid ha en liten bit av Matilda med mig, finfina Matilda! Ibland saknar jag henne fruktansvärt mycket och ibland mer sådär lite lagom, det går i perioder....
Jisses, vad jag svalmar, men ibland är detta det bästa sättet att få ut sina känslor på! 
Mitt liv är ganska bra nu! 

Du saknas älskade vän!

Feeest!

Oh yes, nu är jag hos sara och partajar, är just nu inne på henns och Sras rum och hämtar ny dricka, behövs påfyllning!
Imorgon är det Göteborg :) Fett ös!

Marina!

Ja, nu är jag hemma hos min Gudmor Marina och hennes familj, väldigt mysigt! Fast snart borde bebben ploppa ut, planerad till söndag!
Nu ska vi äta lunch! PUSS

Iiiisch!

Satt och tittade på Mias bilder från Chamonix, inte riktigt vet jag varför, för jag blir ju så kinkig varje gång då det var världens katastrof resa, det kom såklart upp bilder på mig med ett brutet gfinger...fast det såg faktiskt inte så illa ut som det var, bilder är nog lite skum vinkel, fingert var ju verkligen helt vridet och pekade åt fel håll, eller detta var kanske förresten efter rättningsförsöket, som höll i sådär 10 minuter...varav mina två operatioer....usch, op i Frankrike var det värsta jag varit med om i mitt liv, på uppvaket så kändes det som om min arm blivit överkörd utav en lastbil!!! 

Så ni som verkligen tycker det verkar creepy kanske inte borde titta på bilderna, fast egentligen är det ganska facinerande! Fingret är fortfarande inte helt 100, gör fortfarande ont och är tjockare än normalt, det är nog mitt nya normalt dock! Får hoppas att det onda snart försvinner helt och rörligheten kommer tillbaka till max!

Ca 1 timme efter olyckan, efter jag åkt pulka ner från backen, fått i mig lite piller och glüwine! :)

Sjukhuset i Chamonix

Krymplingarna, fast mitt var aningens värre!

Det var endast praktiskt att ha för att folk hjälpte mig så mycket och aktade sig ;) Men attans så sliten jag var av alla smärtstillande och lugnande tabletter!

Mina spikar i fingret som jag fick efter andra op, de första satt in och genom från andra hållet...Fast man ser ju dock det ganska dåligt!

Såja, vet egentligen inte riktigt varför jag visar detta, antar att jag fick en flashback! Nä, nu åker mina linser ut och jag hoppar ner under täcker för att fortsätta kolla filmen (läs somna framför filmen)!

Gutten nacht!



hihi...

Nu har jag ätit glass med mams, mjukglass med kolasås blev det, mycket mumsigt! Så snart väntar TV:n sen sängen, sjukt trött verkligen alltså!

Kolla in denna sidan och var med att tävla (eller inte för då bli min chans större, hihi)!


Sitter och kollar på film fast nu är det paus, måste upp i pauserna annars kommer jag somna ;P haha! imorgon ska jag till marina och famijen och sen på kvällen blir det pree-party at Sara's och sen ut till Lunds, ska bli nice och för en gång skull har jag fasen redan nu koll på vilka kläder jag ska ha på mig, det ni! pluspoäng till mig! :)

Glasskung!

I'm the king of icecream....ja, nu går jag och mamma och handlar glass, mumma!

Tröttis

Ja, jag är trötter...fast jag egentligen inte gjort allt för mycket! Varit hos Camilla, pratat, busat med Sigrid och gullat med Elton, vilken liten tjockis...lovar att han väger typ lika mycket som Filippa fast han knappt är 3 månader ;) haha! Gullis. 

Sen nu i eftermiddag har jag legat och solat och läst och senare pluggat klart endokronologin, skönt att ha en bliten färdigskriven! Nu ska jag kolla vad som går på TV ikväll annars tror jag minsann att jag åker och hyr en film! Men vi får se...borde gå ut och spinga med tror inte jag pallar idag!

Vad har ni för er ikväll?

Sommarbio

Igår hände inte allt för mycket under dagen..jag pluggade, jobbade lite och bara chillade, jag är ju trots allt ledig! På eftermiddagen skulle jag har intervju med en ny barnvakt till företaget...sagt och gjort, hon va riktigt bra dessutom. 
Sen drog jag till LCR för att kolla hoppningen, Sara vart förkyld och skulle inte rida själv vilket betydde att jag fick sällskap, sen kom även Karro! Efter hoppningen fixades det lite i stallet och sen åkte jag till max, för att käka lite....hade nämligen inte ätit sen lunch och kände att jag inte skulle vara hela kvällen annars. Sen mötte jag upp Sara & Sara på mejeriet, SOMMARBIO, där träffade vi också Emilia. Det var MILK som gick igår, en film med Sean Penn som spelade Harvey, amerikas första homosexuella politiker, som tyvär sköts till döden. Men filmen var riktigt bra! Eftersom detta dock inte var planerat så hade jag ju för lite kläder på mig, så jag satt och huttrade sista timmen ;) 

Seeen, kom det!! Jag ska med Sara till Göteborg på fredag-onsdag, hur kul som helst...och lördag jaa, då blir det konsert med U2, kan det bli bättre lixom? Saras mamma har blivit sjuk och kan inte följa med, himmla synd om henne....så åker upp på fredag med Saras pappa (han ska också se konserten) och sen tar vi väl bussen elelr tåget hem på onsdag typ. Kommer bli asbra :)


Nu ska jag klä på mig och sen åka hem till Camilla och kidsen såklart (Sigrid och Elton) och käka lunch och snacka en massa! See yaa! Shit jag borde gå till banken också!

jobbat

Yes, jobbar man inte på akzo så jobbar man med företaget! Har suttit och fixat massa grejer hela förmiddagen och nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen blir det plugg...

American weekend!

Ja, det har verkligen varit mycket USA nu dessa dagar and I love it! Har haft skitkul med Nina och Walker! Igår var en riktigt trevlig kväll och idag en hur kul dag som helst...

Vi började kvällen i Turning Torso
Jepp, 49 våningen!
Jepp, 49 våningen!

Jag, Mia & Nina!

Nu ska jag kolla Lipstick jungle :)

Nu gäller det!

Oh, yes, jag är ombytt och ska ut och springa, gud vad duktig jag känner mig! haha! Vi får väl se hur duktig jag känner mig efteråt!
Nu ska jag bara fixa Ipoden, så jag har något att springa till!


Nu är jag hemma igen, skönt men jobbigt utav helvete! Min kondis har verkligen gått ner i botten sen jag bröt fingret, men det har jag planerat att ända från och med nu! Det blev drygt 3 km idag, så får väl öka lite mer varje gång! 
Jag skäms över att jag inte orkar mer, suck!

Trött...

Jaa, igår kväll var som vanligt one of a kind. Det var 5 år sen sista vi träffade allihopa och hade hur trevligt som helst. Kom hem sent, sådär vid 00.30 och var då riktigt trött! Det är kjag fortfarande, idag har jag städat eftersom Nina och Walker ska sova här ikväll! Imorgon ska vi en kvick snabb till Halmstad, jaa, du läste rätt, vi hinner typ bara vara däri några timmar, men Nina har lovat att vi ska häls apå J-brödernas nyöppnad restaurang. Sen på kvällen ska jag träffa Moms :)

Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från i fredags och igår, men igår blev det inte många bilder...får bli desto fler ikväll och imorgon istället.

Mamma & mia på Lilla torg

Sara & Anna, pusskalas

På Hallands
Kvällen slutade utanför hålet i väggen ;) 

Nu tänkte jag gå ut och springa...får se om jag orkar dock, haha!
Kram

Hallands

Gårdagen var underbart kul...sov hos Sara inatt, eller ja, några timmar iaf. kom vid tio, käkade frukost och sen kolla jag TV och sov ;)
Nu ska jag fixa mig inför Ystad! Bilder osv kommer imorgon! :D

skit också!

Jag har glömt mitt ID-nummer till skolan, hur jobbigt är inte det och hur sjutton ska jag lyckas komma på det, står ju inte ens på mitt kort! Jag som skulle in och kolla it's learning, joooobbigt!

Oh well, Ikväll blir en nice kväll det kan jag lova! Först blir det liten powenap när jag kommr hem från jobb hoppas jag iaf att jag hinner med. Sen in till Malmö med mamma för att möta upp Mia och käka på Grappa, mums! Sen bär det av till Lund med tåget där jag ska hem till Sara och dricka vin sen blir det nog allt utgång till Hallands skulle jag gissa! Jag hoppas på en riktigt lyckad kväll, som inte blir allt för alkoliserad, ska trots allt orka med det finfina kalaset imorgon. Det kanske jag inte ens har sagt! Men mina "kusiener" från USA kom hit idag och det blir stor stor fin fest på Ystad saltsjöbad imorgon, vi lär ju bli typ minst 60 pers...sen ska Nina ("kusin") och hennes man Walker bo hos oss söndag-måndag! Det ska bli riktigt riktigt kul att träffa de, sista jag träffade de var när jag bodde en vecka hos de 2006 i Colorado och hennes syrra och föräldrar har jag inte träffat sen Greta dog och de var i Sverige på begravningen. Så jag hoppas helt enkelt på en sjukt lyckad helg! 
Tror jag kommer vara lite dålig med uppdateringarna, eller jag anar det! Men vi får se! 

Vad ska ni göra i helgen?

Sista halvtimmen på jobb för denna SOMMAREN, så skönt att vara ledig sen, wiihaa! 

Mia & jag på Koi förra sommaren!


Försvinn inte!

Vi glider isär, vi försvinner från varandra och värre lär det bli, jag vet inte varför och det vet jag inte om någon vet...jag trodde faktiskt aldrig detta skulle hända, men jag tror detta är början på våra nya liv. Jag vill inte ha ett liv utan dig men det är så jag tror mitt liv kommer att se ut framöver, undra om det kommer komma någon annan du till mitt liv. Just nu är jag tveksam om jag någonsin kommer hitta någon som du igen! Jag blir ledsen och förvirrad, alldeles för mycket förändras i mitt liv just nu och jag behöver dig! Men jag tror ditt behov av mig har börjat försvinnar och det gör mig ledsen! 
Jag pratar rakt från hjärtat när jag säger att du alltid kommer finnas i mitt hjärta men jag tror att vi glider isär från varandra, försvinner från varandra och jag gillar det inte men jag antar att vi kommit till den fasen nu.

...

Jag är med i en tävling hos http://designbyjessica.blogg.se (och kan av någon anledning inte länka i denna webläsaren, sjukt skumt). Man kan iaf vinna en almanacka och det behöver jag verkligen, så mycket som ska hållas reda på! 
Så jag hoppas på vinst! :)

För övrigt så gilla rjag hennes blogg skarpt!


 Nu är det ju snart lunch, jisses amalia vad fort dagen gått idag, trots att jag knappt gjort något vettigt ;)

Mysig eftermiddag

Ja, igår eftermiddag och kväll var väldigt mysig. Jag började med att direkt efter jobb åka hem till pappa, han fyllde ju år plus att jag skulle hämta en av hans gitarrer då Evelina ska låna den på söndag när hon ska ha spelning i Folkets Park! Sagt och gjort, nu ligger gitarren i min bil och väntar på att få komma till Evelina. Sen bar det hem till Mia, där jag hä'mtade upp henne för att sen åka hem till Linda. Där lyssnade vi på den nya friståendemusiken, som passar killarna superbra, riktigt bra takt och häftig musik, det måste ju vara lätt att dansa till om man är 8-11 år och kille ;) Jag sitter faktiskt och lyssnar på det i skrivande stund och gillar det skarp, nu kommer utmaningen, göra fritsåendet och ännu viktigare---> lära ut det till killarna, men jag ser fram emot det! Jag försöker lägga ut det här, men vet inte hur man gör, hjälp någon??! Är en Mp3-fil som ligger sparad på datorn??

Efter vi varit hos Linda så stack vi ner till stan och käkade thai/kina mat och sen bar det av till bion. Vi såg Harry Potter, jag vet inte vad folket som säger att den inte var bra menar för både jag och Mia tyckte den var skitbra! :) Fick en tår i ögat när Dumbledore dog, vem ska ni lösa allt lixom..eller ja, jag förstår ju såklart att det blir Harry, men ni fattar vad jag menar?! 
Jag gillade den iaf skarpt! 

Jag kom i säng när klockan var över halv ett så jag är duktigt trött idag, mindre än 6 timmars sömn är verkligen inte min grej! haha! 
Nu ska jag skicka ut mail till alla föräldrar i truppen och berätta när tävlingsdatum är i höst, vi vill inte att någon ska åka på semester igen!


wiie!

Oh yes, nu funkar datorn hur bra som helst, nyformaterad och alla nödvändiga program är intrallerat!
Nu är det en timme tills jag slutar, då bär det av till pappa, ska hämta en gitarr som Evelina ska låna på söndag. Sen ska jag och Mia ses i stan för att sen bege oss hem till LInda, där ska vi lyssna på friståendemusik och börja lite på det, se om vi kan få ett snyggt och lätt fristående till killarna, för att det ska bli snyggt för killar i den åldern krävs det nämligen att det ska vara LÄTT! Killar, rörelseskolning, stilhet och utstålning är oftast ingen bra kombination ;) Men vi ska göra vårt bästa för att kunna tävla en fortsättningstävling (sydtruppen) till våren. Vi vill ju inte fortsätta tävla nybörjartävlingar nu när de faktiskt börjar kunna lite gymnastik och det rä inte så svåra övningar man ska ha och man får ha mellansteg på tumbling (vilket är ett måste för oss). Jag längtar faktiskt tills träningarnabörjar. Jag tror verkligen på våra gymnaster, de är flitiga, lydiga (oftast) och tycker det är väldigt roligt! De kommer gå långt, vi stressar de inte, vi kör mycket på teknik till alla övningar och inte på fart som många andra gör, då blir man aldrig så duktig, tekniken är A & O.

Vi sitter och kollar på film och den ää aslöjlig men jag skrattar som attans! :P

Förrsten, Grattis pappa på födelsedagen!

Packard Bell

Ja, köpte en ny dator igår, sitter här jobb och ska fixa alla inställningar och Jothne ska fixa massa stuff, just nu verkar inget fungera och jag blir sjukt frustrerad, har jag nu köpt en ny dator vill jag väl fan att den ska fungera, annars hade jag ju kunnat behålla den gamla...blir trött!


Jonthe håller på att fixa och trixa, lägger in nya programvaror och tar bort allt skitsom finns där när man köper ny dator, fattar ni hur mycket skit de slänger in som sänker prestandan oerhört mycket! Nu är det lunch, rislåda blir det idag, ris, tomatsås, prinskorvar och bacon...låter kanske inte så mumma, men det är skitgott och jag är superhungrig!

Nu får vi se vad det blir

Ja, vi får helt enkelt se vad det blir för dator, för nu drara jag och Jonthe och tittar, jag vill ju inte betala för mycket men vill ha en bra dator såklart! Önska mig lycka till!

PUSS

Faster Ida

Förresten vet jag inte om jag berättat att min bror Ola ska bli pappa?! I vilket fall så ska han det, vilket betyder att jag ska bli faster, hur underbart är inte det? :) Ska bli riktigt roligt, fast också lite sådär skumt! Jag hoppas att de flyttar snart så jag slipper ta mig till Kävlinge så fort jag ska mysa med bebis! Ah, gull, kan faktiskt inte riktigt förstå det! Det är ju dock långt kvar, den lilla räkan kommer inte från i slutet på januari, men ändå, tiden kommer gå fort! :)

Förresten så saknar jag Filippa, de är i Frankrike men kommer väl hem nästa vecka tror jag, då måste jag dit och mysa med min lilla fisFilippa, värsta underbaringen! 

Filippa & Jag 2 juli.

Lunch!

Nu är det ris och Thaigryta som gäller, sen ska jag försöka få lite pluggat. Men just nu fattar jag inget och då är det mindre spännande!

Ja, nu är lunchen avklarad och jag ska sätta igång med boken, suck!


Ajaj!

Ja, redan nu känner jag av att jag red igår...min rygg och mina armar är trött och gör lite ont och min rumpa, asså inte musklerna utan verkligen rumpan, sittbenen typ, sjukt, jobbigt att ha liten rumpa! haha! Men det var kul iaf, men jisses, han är minsann lika lat fortfarande...undra om han någonsin kommer att röra sig frivilligt hemma, skulle inte tro det! Älskar att träna med honom, typ när vi åker iväg, men hemma är han som en säck potatis och inte alls så charmig att rida, vilket stör mig! 

Visst ja, jag har ju klippt mig, själv tyckte jag att det blev alldeles för kort, eller ja, på vänster sida..höger sida är hur bra som helst men vänster har jag typ inget hår kvar på ;) haha! Ni ska få en liten bild, fast jaa det är inte världens bästa dock ;) 
Ny frisyr, det korta på vänster sida syns ju typ inte dock!


Idag ska jag köpa ny dator, har dock inte ritkigt bestämt mig för vilken ännu ;) haha! Sen ska jag in till gymmet där jag möter upp Mia och vi ska träna box, wiie, nästa vecka ska jag komma igång med träningen...ska bli fit, haha, jaa, för det har jag ju inte sagt förut! Asså, jag tror på allvar att jag är beroende av socker...jag kan inte låta bli att äta typ glass godis och annat sött...jag blir tokig och det blir min mage ockås, den sväller för fan...illa!! 

Bounce it for the king!

Jag har alltid gillat Michael Jacksons låtar, hans musik och dansstil är ju en av de absolut bästa. Tror verkligen att han är en av de som påverkat musik- och dansstilen mest. Jag menar det blir inte mycket bättre än Michael Jackson!
Jag är också en utav de som verkligen inte tror att han är en pedofil som har förgripit sig på barnen...kan verkligen inte tro det! Han är ju som ett barn själv, nej, fy för alla som nedvärderat MJ!
Jag sitter och surfaar runt på youtube när jag inte har allt för mycket att göra och eftersom jag älskar att se på dans så sökte jag på Bounce, och såg att de gjort en tribute till MJ. Sjukt kul att se! Synd att folk inte var så trevliga mot honom när han levde, lite fler trevliga mäniskor och folk som visade sin uppskattning och han kanske fortfarande vore vara vid liv idag! Skäms på alla som smutskastat the king of pop! Long live the king!
Kolla in videon, fett värre! 


Nu drar jag!

Oh yes, nu drar jag hem om 10 min, det blir att köra André hem, hem och käka och snabbt på med ridkläderna för att köra ut till stallet, rida och sen följa med till hoppträningen...blir en hektisk eftermiddag och ska bli såå nice att vara tillbaka på hästen igen...kommer nog ha duktig träningsvärk imorgon skulle jag gissa ;) haha!

Ha en super eftermiddag/kväll så hörs vi imorgon!

Kram

kod!

Asså, jag kan verkligen inte förstå varför typ hälften av alla bloggar jag läsaer har kod för att kunna skicka kommentaren, det hjälper ju ingen...det bara klyddar alltid och man ser ju knappt vad det står för något, nej, bara besvärligt tycker jag! Fine om man vill godkänna sina kommentarer innan men den här koden ger ju inget? Eller är det jag som är helt lost? 

Tror att jag hittat två potentiella nya datorer, både verkar ritkigt bra och dessutom stilfulla och snygga, inte för att det egentligen spelar något roll...fast kan ju vara kul men en dator som inte är en klump och så ;) 

Nä, nu är det lunch och lasange, gott gott! 

Dålig!

Usch ja, jag har varit lite dålig på att uppdatera känner jag, men jag igår var det ganska mycket på jobb och inte annat så var det mycket titt på datorer, Mac eller PC, PC eller Mac! Det blir nog faktiskt en PC, vill väldigt gärna ha en Mac, men har fasen inte råd, den jag vill ha då (eftersom den är 15 tums) kostar för fasen 18'000 :-, så nej, jag köpernog en relativt bliggig PC och har nu som funkar ok, har ju den trots allt bara till Internet,m skolan, bilder och musik...inte så at jag behöver värstingdator för att spela en massa spel, nej...jag tar helt enkelt det billigare alternativet, mamma vore stolt :) haha! 

Idag ska jag rida :) För första gången (på riktigt) sen i slutet på februari då vi var på hoppkurs för Maria Fieber...ska bli superroligt, jag kommer dock typ ha asont i mitt finger efter det skulle jag anta....men det är detv ärt! Sen blir det att åka in till Lund för att kolla hoppträningen och träffa lite folk! Kul! Hoppas då alltså att dagen ska rulla på lite idag, för jag vill inte sitta här och dega ;) Vill till stallet! 

Jag & Jaq, sommaren -08

Gooodmorgon!

Idag är den måndag och sista veckan på jobbet, förhoppningsvis kommer jag faktiskt aldrig någonsin vara här en måndag igen, för jag har inte planerat att vara här nästa sommar ;)

Fast å andra sidan hade jag lätt kunnat jobba en vecka till, har ju lixom ändå inget annat planerat och jag hade behövt ha lite mer pengar...blir ju dyrt nu när jag ska köpa en Mac, men det ska bli en Mac för mig dator är sämst och jag pallar verkligen inte med den längre :( suck! Får hoppas att jag flyttar till hösten också...då är jag verkligen i behov utav den! Om jag flyttar bestäms nog nästa vecka...hoppas hoppas! Fast jag kommer leva som en fattiglapp, på potatis och ris...andra fattiga studenter kan leva på pasta och nudlar, men nej, någn jävlel har gett mig genom som gör att min kropp inte tål gluten = vilket gör att all mat är förbaskat jävla dyr!! Ett bröd med 16 ynka små äckliga brödskivor kostar över 30 spänn, usck! Och ett paket pasta kostar också över 30 kr, för er normala går det på typ 16 men nej, varför ska jag få äta billig mat? Och visst ja, så var det där med att jag inte heller kan få i mig alls mycket laktos, alltså är min mjölk även dubbelt så dyrt, JUST LOVE IT! Nu nä, ska jag leka lite med Andrés Mac som han har med sig, jag måste ju försöka lära mig och förstå mig på denna underbara teknik ;)

Mosad korv!

Lördag i Falsterbo med Sara, Sara, Karro, Carro och Anna :) Hade riktigt riktigt trevligt! hur härlig dag som helst trots de lite ostadiga vädret, regnkläderna var med och på delar utav dagen. Vi tittade på en massa grejer, åt god mat, snacka massa skit och hejjade en massa på prisutdelningen när han som van började strippa på hästen, lätt den mest underhånnande prisutdelningen jag varit på ;) haha! Sixbaren var riktigt kul, vi hade nog roligast på läktaren, folk var dock dåligt med på vår våg, illa! haha, nä, men tack så mycket tjejer hade en helt undarbar dag, kväll och natt...satt från kl typ 22 till 01 utanför Karro och Annas tält och bara snackade en massa, drack lite vin elelr ja, vissa drack ju mer än andra såklart...själv körde jag hem runt ett. Ser fram emot bastukväll på torsdag :) hihi! Får nog fixa fram en bikini tills dess, satan ;)

Nu ska jag åka och handla och sen fixa käk, Ola och Sanae kommer hit, det blir fetafyllda färsbiffar, mums! 

Ha en härlkig dag! Kram

Konstigt!

När det är något konstigt med min kropp, typ den kroniska febern eller huvudvärken som jag hade förut eller som en skum grej jag har just nu, tror jag alltid att jag har cancer. Varför tror jag det? Jag vet inte, det kan väl hända att matilda och hennes sjukdom har präglat mig på det sättet att jag alltid kommer att vara rädd för cancer. Någon annat är också att jag skulle vilja se hur min omgivning förändras runt någon som är svårt sjuk...hade mina vänner träffat mig oftare, brytt sig på ett annat sätt. Hur hade det förändrat mitt liv? Vem hade funnits där? Andra än de som finns här nu, är mina vänner mina riktiga vänner? 
Vem hade stått på mig begravning och sagt sina sista förväl till mig? Detta är saker som jag (och säkert många andra) funderar över....det minsta jag vill är att få cancer eller bli allvarligt sjuk såklart, men på någon sätt hade det varit skönt att veta vem som faktiskt hade funnits där för mig och min familj, för jag måste säga att jag är väldigt osäker just nu! 



Idag har jag köpt nya löpskor, var inte alls planerat men det var billigt och bra på team sportia och mamma, hjälpte till. Får ju sånna blåsor av mina gammla skor. Jag och mamma gick in våra nya skor på en långpromenad på Mosses med Basco, nu ska jag bli smal ;)
Nu ska jag sova, imorgon väntar Falsterbo, wiie! 

Sov gott!

Sluta tidigare!

Yes, chefen bjöd precis på glass och efter en stund så sa han, äh, vet ni, vi går hem för idag tycker jag! Okej, sa alla, så sagt och gjort, nu tar jag helg! Imorgon är det Falsterbo Horseshow med LCR tjejerna, kul kul :)

Ha en nice eftermiddag!
KRAMAR

Lunch!


Har pluggat och jobbat med företaget hela förmiddag och nu är det redan kunch, tiden rulla på idag! Så nu, blir det ris med kyckling & curry gryta, mums fillibabba :) 

Hörs sen efter 12!

Påbörjat

Ja, jag har påbörjat städningen men orkar inte, har lixom noll energi, ligger mest i sängen och degar och somnar titt som tätt! Nu måste jag ta på mig och köra hem till Richter och fixa till Knutte, deras marsvin som jag passar..eller ja, jag fylle rpå mat och vatten typ ;) 

Sen ska jag hem och lägga mig igen och hoppas på att jag kan gå till jobbet imorgon, eller ja, inte för att det är speciellt kul, men jag behöver pengarna!


haha, kollar Bones, asså, hon är så sjukt rolig, garvar för glatta livet! ;) Nu ska jag äta spenat men köttbullar och sen hallon till efterrätt, mumma :)

Sorry!

Har inte skrivit på ett tag, men har inte orkatöppna datorn, varit sjuk, eller ja, är sjuk men på bättringsvägen idag..så trist att må dåligt när det är s varmt ute. Idag tror jag allt att jag kanske lägger mig en stund i solen idag, fast jag vet att man inte ska. Imorgon blir det back to work, skönt att det är fredag imorgon! Nästa vecka är den sista på jobbet, så skönt, fast jag har ju inga planer för resten av sommaren så hade nog kunnat stanna några veckor till för att tjäna pengar, men men...
Fick också svar från försäkringsbolaget igår att jag typ knappt får något för resan, jag for totalt 3000:- för själva resan, kul, den betalade jag 11000 för och får tillbaka 3000, nä, det är fan riktigt illa!! så totalt får jag typ 5000:-, känns som ett jävla lurendrejeri, usch för försäkringsbolag!!!

Nu ska jag fixa frukost och visst ja, min myttighet har inte heller varit på topp nu när jag varit kass, ska ta nya tag snart och efter jag slutat jobba ska jag sätta igång på riktigt! 


Har fortfarande inte fått i mig någon frukost, illa! Har dock dammsugit Hela huset, förutom mitt rum som man knappt ser golvet på, måste åtgärdas idag!

dumma mig!

Usch vad jag mår dåligt...har super huvudvärk, ont i halsen, hostar och är helt täppt i näsan till råga på detta har jag ont i magen och mårlite illa (har dock blivit bättre sen i morse, gick upp och trodde jag skulle spy och var helt kallsvettig). Jag visste att jag inte skulle sprungit igår, jag var fortfarande förkyld men tyckte ändå det var helt okej, var lite jobbigt när jag väl sprang, snorigt och sådär men sen redan på kvällen så kände jag att mina hals inte alls var snäll mot mig. 
Just nu känns det inte som om jag kommer orka stanna här hela dagen, men vi får väl se...jag lär se ut som en dönick! Vill bara lägga upp fötterna, luta mig bakåt och stänga ögonen, fast då vet jag att jag kommer somna..isch! Vill inte må dåligt!

Skriver mer om gårdagens mat och så vidare sen... nu ska jag bara sitta....

Drömmar!

Eftersom jag är så flitig och pluggar så vet jag nu varför man ibland kommer ihåg sina drömmar och ibland inte, haha, ibland är det var att läsa fysiologi, jag ska berätta för er imorgon för nu ska jag packa ner och ihop och åka hem för dagen!

Ha en bra eftermiddag och kväll, jags ak hem och städa och ut och springa, oh yes! 

Kram

Gammal musik!

Åh, sitter på spotify och lyssnar på en massa gammal gammal musik, från sommrar som typ -98, då var det Bailando som var the big sommarplåga...jag och min kusin Emma satt alltid på torpet och lyssnade på "sommartoppen" i P3, vilka härliga tider jag haft på torpet, saknar det lite faktiskt. 
S club 7 var ju ockås en favorit när jag var yngre, de hittade jag i helgen upp i gbg, don't stop never give up...
Aaron carter var ju typ min personliga favorit när jag gick i typ 3:an tror jag, Jag var med i vår skolas melodifestival som honom med "crazy little partygirl". Jag var utklädd till honom och hade med mig min brors snowboard och lekte med den, han åkte snowboard i videon, haha, vilka minne jag fick upp nu! Tuffit! Jag vann iaf, för 0-3:orna, hihi! 

Haha, jag var faktiskt rätt lik honom själv, jag hade ju sån snygg mittbena och superblont hår, hihi, och tyckte Aaron var typ det snyggaste jag sett :)
Vilken artist gillade ni bäst när ni var små?


pics.

Ja, nu ska jag dela med mig av lite bilder från Göteborg! Vissa är bra andra mindre heta ;) haha men här är dem iaf! 

                                                                                                
                       

           

En superhelg i Göteborg helt enkelt! Jag är dock ledsen, jag är ledsen över att Therese, min bästaste vän ska flytta så långt bort från mig. Jag är ledsen för min skull men glad för hennes, för jag vet att det finns någon där uppe som älskar henne lika mycket som jag gör! Jag är rädd att jag ska förlora henne, även fast jag vet att det inte blir så!

Som ni kanske ser av mina matbilder så har jag knappast ätit nyttigt i helgen, men vafasen detta är i stort sätt min enda semester jag har detta året då måste man väl få unna sig! Ikväll tänkte jag ta en springtur, ska bli lika smal och fit som therese :) Blir nog dock inga mil jag springer...nån måtta får det vara! 
Tiden har gått fort än så länge idag, jag ska försöka ta mig an skolböckerna lite mer idag...börjar känna paniken krypa, sex veckor till tentan!

Så nu återgår jag till fysiologiboken!

Åter på jobbet!

Yes, måndag idag och det betyder en hela vecka framför mig på jobbet, wiie. Kan ju lixom inte bli bättre!! :) Jag är inte alls ironisk, nej då! Har haft en riktigt nice Helg i GBG med älskade Moms och Gustav och alla hans trevliga vänner på lördagskvällen! Ska fixa upp lite bilder när jag startat min egen dator! Jag hoppas ni också har haft en härlig helg?!

Sov riktigt bra inatt, drömde dock en massa sjuka drömmar om pedofiler på dagiset där jag jobbade innan, usch, riktigt äckligt...förmodligen för jag såg fiklmen om pedofiler på Kanal 5 igår innan jag somnade. Har dock drömt mycket på sista tiden, undra varför man bara drömmer ibland? Elle asså, jag evt att man drömmer alltid, men varför kommer man bara ihåg det sådär i perioder? Någon som känner likadant?

Nu ska jag sätta igång min dator tänkte jag! :)

Buss!

Nu går vå buss om några minuter, inte alls sugen på att sitta där i över 3 timmar, men om jag känner oss rätt så kommer vi nog sova gott...inte allt för mycket sömn inatt nej.

Vi hörs igen imorgon alla! Nu drar jag från Gösteborg :(

PUSS

Dålig fantasi

Trött och bakis i Göteborg ;) Vi försökte hitta glutenfria pizzor men utan luck, så det blir väl en såndär härligt fet kebabtallrik eller nått snart skulle jag gissa!
Nu ska jag iaf byta om...riktigt trevlig kväll igår förutom lite jobbiga tankar och så, inte helt otippat när jag är full och dum! Gutav fixade ihop värsta goda maten och efterrätt på det, mumma sen blev det massa goda drinkar av Andreas och sen till goda drinkar när vi var ute!

Sista dagen på vår lilla minisemester, ser inte alls fram emot bussen i över 3 timmar ikväll!
Bakismat nu tack!

Konstigt!

Ibland mår jag konstigt, ibland mår jag jäkligt dåligt över mitt liv! Just nu känns det så...Varför har inte jag det som ni har? Varför är inte mitt liv så? Jag vill också ha det så!  Ibland är livet bara inte rättvist, varför kan jag inter få det du har, varför blir det aldrig lika bra för mig som det är för dig? Är det något fel på mig? Gör jag något fel? Ibland suger livet fastän att du lever det! Ibland vet jag inte vad jag tänker eller vad jag vill, just idag är en sån dag! Ni har det jag så gärna vill ha, men just nu känns det som att det kommer aldrig bli så för mig....ibland suger livet, ibland mår jag dåligt, idag är en sån dag! Ibland tycker jag inte om mig själv...ibland känns det som jag inte duger, ibland  känns det som jag inte borde finnas...idag är en sån dag! Idag är en sån dag jag undrar vad jag gör för nytta! Ikväll känns mitt liv inte värt så mycket! Just nu vet jag inte vad jag vill, just nu vet jag inte om någon kan hjälpa mig...just nu vet jag att du kan hjälpa mig, just nu vet jag att du kommer försvinna från mitt liv och jag hatar det! Just nu är det inte bra! Just nu mår jag inte bra! Just nu vill jag inte detta mer! JAG VILL INTE!

Ännu en dag i Göteborg

Och utan regn idag, (jag sa ju det moms, du ska lita på mig!) härligt värre! Vi är nu påväg ner till stan för att köpa en take away latte och sen börja shoppingdagen, riktigt härligt här! Sen blir det fika på heaven 23 där Gustav jobbade innan. Ikväll blir det grillning och utgång,
Har riktigt kul med Therese och Gustav, de är så gulliga ihop :) Visst man blir ju som sagt lite tredje hjulet, men det är nog bara att vänja sig, förhoppningsvis kommer det inte bara par ikväll, för Emelie och LInda kommer tydligen inte upp nu iaf, trist! Och då blir jag verkligen 3 hjulet om alla ska sitta och pussas hit och dit. Hoppas på en härlig kväll!
Igårkväll var härligt gick och satt oss på en uteservering med tak och drack Rosé, nice!

Åh, jag drömmde om dig inatt! Jag vet inte om du är något bra för mig, kan inte bestämma mig vad jag vill!

Nu ska vi packa ihop, vi hörs! ha en bra dag alla! Gör ni något kul idag?

Kram

Live!

Bloggar live från Gustavs lägenhet, vi ska iväg och dricka vin nu! Riktigt mysigt att vara här även fast man är lite 3 hjulet men det rä lika bra att de vänjer sig nu när Therese flyttar hit för jag lär ju hänga här en del känner jag för hon är ju min allra bästaste vän och utan henne är jag inte mycket! Jag älskar henne :)

Hoppas ni har det riktigt härligt. nu måste jag göra mig iordning lite snabbt!
PUSS

Känn ingen sorg för dem i Gösteborg!

Nä, för nu drar jag! om 10 minuter sitter jag i bilen och måste såklart för att jag är så glömsk köra hem om och hämta stuff innan jag drar vidare mot Moms! Sen ska vi vandra ner till station och ta oss upp på en buss som tar oss till Göteborg. Åh, det ska bli så härligt att ha en liten semester mitt i jobbveckan lixom! 

Nu ska jag stänga ner datorn så jag hinner hem till Moms innan halv fyra!

Vi ses nog någonstans i GBG ;) haha!

Puss, ha en underbar helgm för det ska jag ha!

Kallops...

Nä, det står klart, jag tycker inte om kallops! Det är helt enkelt inte min grej, jag fick ju dock specialgjord från köket, glutenfri, rätt gött att de kan fixa det faktiskt, fast förhoppningsvis glömmer jag inte min mat nå fler gånger! 

Nu är det bara 2 timmar kvar sen drar jag härifårn och firar helg, jag kom på att jag glömt en sak hemma så nu måste jag köra hem om iaf innan jag sticker till Therese, störigt! Men men! Glömska jag :S 

Nu ska jag ringa och fixa lite med företaget sen blir det nog ett sex and the city avsnitt på datorn :)

Vad gör ni idag?

Kallops, inte min grej alls!

Veckans blogg!

Ja, jag är med i en veckans blogg täling, haha, kul grej det där! Så ni kan ju gå in och rösta om ni känner för det, roligt om man vinner men framför allt roligt om ni läsare gillar vad ni läser lixom, do you understand what I mean? Rösta  HÄR :)

Denna jobbdagen kommer bli dryg, det händer inte allt för mycket mer idag, så det blir bloggen och pluggande för hela slanten, haha! Fast jag går ju lite tidigare idag för att hinna till Lund och ta bussen till GBG, wiie! Ska bli så nice!
En hel helg med MOMS :)

Jag tänker på dig idag!

Vattenmelon!

Åh, jag har i flera veckor varit sugen på vattenmelon, nu har vi en hel drös där hemma! Åt typ en halv igår, nä, inte riktigt men åt en massa, mums! 

Gårdagen måltider:
8.45: Yoghurt med müsli och en nektarin
11.30: Ris med Thaigryta gjord på kyckling, cocosmjölk, ingefära, röd currypasta, paprika, vattenkastanjer + massa andra grönsaker.
Mellanmål: Nektarin
16.45: Vattenmelon och en liten bit kladdkaka (fy skäms)
20.00:  Avokado, räkor, lax, ett ägg och en röra på lätt creme fraiche och rom.

Ja, en relativt nyttig dag. Inget gods på hela dagen, det är typ rekord på en massa veckor, det har alltid slinkt ner en liten bit, Jaa, jag är sockerberoende, duktigt! 

Idag blir det lite tokigt, jag glömde lunchen hemma så får äta från matsalen, kallops, blää, jag tycker inte alls om det! Och sen blir det nog inte mer riktigt mat idag, blir typ lite snacks och mellanmål på bussen, har köpt en risifrutti, nötter, vindruvor och annan frukt sen får vi se om vi käkar något snabbt när vi kommer till Gbg! 

Nu måste jag gå och flytta min bil som jag ställde på gästparkeringen imorse för jag var sen som sjutton! ;)



God natta alla :)

Nu är det snart dags för mig att sova, har packat det mesta som ska med till gbg men får ta allt imorgon, svårt att packa när man ska använda så mycket imorgon!

Har iaf haft en mysig vkäll här hemma med mamms! Hoppas ni har en underbar kväll!

Puss och godnatt

Gymnastiken!

Vi har haft sommaruppehåll nu i 2 veckor och det är knappt 3 veckor kvar sen sätter vi igång igen! Det är skönt att ha gympaledigt fast samtidigt så saknar jag det! jag saknar mina små killar, jag saknar att tjata på dem för egentligen är de mina små stjärnor, tänk så duktiga de har blivit. Jag är en STOLT tränare! I höst blir det utökadtärning med typ 4 timmar per vecka och det är välbehövligt, speciellt eftersom vi måste börja ha friståendeträning och löpträning 1 dag i veckan. Ja, i ska börja köra fristående, kan ni tänka er! Våra killar ska bli proffs, haha, någon dag kanske eller inte....men SM är ju målet! :) 
Jag kanske också ska börja träna AG-killar 1 gång i veckan, men vi får se hur mycket tid jag har, då blir det 4 dagar i hallen totalt, får se om det finns tid till det! 

Våra killar på läger! Tävlingsbilderna har försvunnit!

Usch...

Nämen, nu kom det konstiga illamåendet tillbaka igen, jag blir inte klok på detta alltså..huvudvärken kom ochså tillbaka men jag käkade två panodil så får vi se vad som händer! Jag som skulle vara pigg och fit for fight att plugga idag, ja, vi får väl se hur det blir med det helt enkelt!

Jag måste bli bättre på det här med bilder...men jag har blivit dåligpå att ta foto, innan var jag värsta paparazzin men jag har lixom dåligt med tillfälle och tid! Men till helgen ska kameran iaf med, Götet nästa med underara Therse! :) I just love you darling! Nu är det snart lunch, kanske ska plugga en stund nu iaf, äsch jag har noll energi, fat jag vet ju hur mycket lättare det kommer bli senare i sommar om jag gör det nu...men det är skola och det sjuter man ju alltid upp till sista minuten, eller hur brukar ni göra?

Haha, en helg med dessa underbaringar kan inte bli annat än bra :)

Gårdagens mat och Godmorgon!

Godmorgon, idag mår jag mycket bättre! Fortfarande lite sådär stöigt täppt i näsan och huvudet är lite tungt men way better then yesterday!

Igår var då en dag då jag sa att jag skulle börja äta ite bättre och träna mer (som om jag inte bestämt det förut, nejdå!) Gårdagen var väl inte direkt en lyckad dag, men det var ju lixom bestämt innan, idag ska jag vara bättre! :)

06.30: Två Glas vatten och två melonskivor.
08.45: Vanlijyougurt med Müsli.
10.15: En nektarin.
11.30: Grillat färskött med potatis, ketchup och gurka.
13-15: Några bitar lösgodis, mumma!
17.00: Kladdkaka med hallon och vaniljglass (ja, det var illa men himlens gott).
19.45: Entrecote med klyftpotatis, grönsaksrör och beasås.
 
Som sagt, kanske inte den nyttigaste dagen, men vad fasen man kan ju inte vara bra alltid ;)

Igår var jag ju hos Ulrika och Vilda, och Isabella kom också förbi dock utan Stella :( Det ver supermysigt att träffa dem och Vilda har blivit så stor och vild, rullar runt på mattan som en tok! Sen blev det in till St Gertruds och käka med pappa och Mia, trevligt men jag gick ganska tidigt, behövde sova...kunde såklart inte ens sova när jag väl gick och la mig, jag hatar det fenomenen. Ligger och tänker och sen tänker man nej, nu måste jag sova men nix, det vill sig inte!

Idag ska det bli ändring, haha, jag lovar att jag ska försöka iaf! Men som sagt, det rä svårt när man jobbar såhär. Ikväl ska jag nog träna på gymmet med Mia iaf, längesen och väldigt välbehövligt.

Nu är det snart frukost!
Hur ser er dag ut idag?

Tjiing!

Nässpray!

Åh, jag är i stort behov av näsdroppar, blir tokig, kan inte andas, det blir minsann att köra inom apoteket på vägen hem! Nä stänger jag butiken för idag och även nu på eftermiddagen blir det full rulla, usch stackars min förkylning!

Vad tycker ni om designen (fast den är inte riktigt klar ännu)??
Ha en bra kväll!
Kramis

Headern!

Nu är headren klar, vi får dock se hur länge jag behåller den, kanske blir någon helt annat om ett tag, beror på hur mycket jag pallar lägga ner på PS ;) haha!

Nu ska jag plugga sista timmen för på något vis lyckas det aldrig bli något under dagen! 
PUSS

Jag har också bestämt mig igen!

Ja, efter att lästa Saras blogg så ska jag försöka bli lite bättre på det här med nyttigheten och träningen jag också, men det är fasen svårt speciellt nu på sommaren. Men jag ska göra ett försök jag med...kommer skirva vad jag äter på dagarna och min träning, men det kommer dock vara kass med träning fram till jag slutar jobba, hinner helt enkelt inte med! 

Tiden har gått någerlunda fort so far idag, har varit en del att göra, nu tänkte jag leka lite med min header och sen måste jag försöka orka plugga en del! 

I eftermiddag/kväll blir det fullt upp, ska hem till Ulrika (Matildas mamma) och lilla Vildis och fika och sen ut med Mia och Pappa på St, Gertruds och käka, har egentligen ingen lust att gå ut och äta, vill hellresova ;) Ska se om jag lyckas fånga dagen i lite bilder! :)



Blä!

Hej & Godmorgon!
Mår verkligen inge bra idag, känns som mitt huvud ska sprängas och näsan med för den delen. Magen är väl helt okej, men jag har ju inte käkat frukost ännu! 
Jag hoppas att ni alla förstår att min header inte ska se ut så, vi skulle bara testa om det såg OK ut! André flippa med namnet! 

Ska se om jag pallar leka lite i PS idag så ni får helt enkelt hålla ut! Nu ska jag bara sitta och vila, är så aptrött också! Vill hem! 

Kram

Musik som påminner!

När jag pluggar brukar jag ofta lyssna på lugn musik, inte för att på något sett det är något som hjälper men det tar bort andra störande ljud vilket faktiskt hjälper! Enda sen Matilda dog har Sonja Aldén och Ted gärdestad varit några utav mina favoriter, så fort jag hör vissa av deras låtar kommer jag tillbaka till tiden då hon levde och oj vad hon levde :) 

Ibland saknar jag henne så himla mycket och ibland känns det så himla löjligt, eller inte löjligt eller joo...det är svårt att förklara! Jag kan ibland känna att jag inte borde att rätten att sakna henne, för då tänker jag på Anders & Ulrika & Olof, Isabella & Pascal, Per & Anna, mormor & morfar eller Emelie. Hon var ju deras kött och blod, Anders & Ulrikas älskade dotter, Per & Isabellas syskonbarn och mormor & morfars barnbarn och lilla Emelie, det var ju trots allt hennes bästa kompis, jag kan inte riktigt förstå hur jobbigt detta måste ha varit för Emelie, att förlora sin bästa kompis som hon kännt sen hon var bebis när man bara är 9 år...det måste verkligen vara så jobbigt! Och så kommer jag här, som visserligen kände Matilda i ganska många år, som umgicks med henne och busade med henne, men vad är min saknad gentemot deras? Ingenting!! So fort jag hör dessa låtar så kommer Matilda upp framför mina ögon och jag kan se henne framför mig, jag kan se henne som en go och glad Matilda, alldeles sådär underbar som hon var eller som en väldigt väldigt sjuk Matilda, utan kraft eller leende på läpparna och det gör så ont i kroppen. 
När jag tänker tillbaka på våren 2007 så skär det i hjärtat på många olika vis....men samtidigt ler det! Jag ler för att Matilda fick sin stora dag, som för övrigt gjorde underverk för henne, hon åt/drack och skrattade och det hade inte hänt på någora veckor. Samtidigt så skär det i mig när jag tänker på att detta var Matildas sista födelsedagsfest, sista tid med sina komisar. De gör ont i mig när jag tänker tillbaka på de sista veckorna i hennes liv när hon hade så ont, hon tynade mer och mer bort och ändå ville vi hålla kvar vid henne...vi bad henne kämpa när det faktiskt inte fanns något att kämpa för. Hennes kropp gav upp med inte Matilda, de sista veckorna var såå långa men ändå alldeles för korta! Jag kan verkligen känna sån oerhörd saknad av Matilda! Jag är så glad att jag fick lära känna henne trots att det var för kort tid! Ibland kommer jag in i sånna riktigt Matildasvackor och förknippar det mesta med henne, hur är detta möjligt?! Tiden går men mitt minne består!
Mina tankar är ofta hos Anders och Ulrika, kan och vill verkligen inte förstå hur de har det! Jag hoppas på många vita minnespärlor nu förtiden! Tänk vad lite som kan ändra deras dag, bara att gå och handla och se något som de vet Matilda skulel gillat eller bara att umgås med barn i "Matildas ålder" måste vara så jobbigt! Jag undrar hur Matilda skulle sett ut nu? Hur hade hon varit? Vad skulle hon tyckt om? Älskade Unge, JAG SAKNAR DIG! 


Jag kommer ihåg sista gången jag såg dig, din näst sista dag i livet! Du var så fin! 

http://www.youtube.com/watch?v=_VPXXcrkWCo 
http://www.youtube.com/watch?v=CZWiXOGJu3E
http://www.youtube.com/watch?v=qLtt91TFttk&feature=related


Matilda & Hedvig

Lunchen var nog bra!

Ja, kanske var det bara lite mat och energi jag behövde för nu mår jag bättre (kan ju ifs också bero på att jag tog en Naproxen innan) Men men, vi kan ju hoppas på maten för då är jag ju inte på väg att bli sjuk :)

Nu har jag tagit fram skolböckerna och ska plugga någon timme, om det inte kommer upp något på jobb vill säga!

Någon annan som gör något trist idag? ;P

Mår apa!

Usch, jag mår skitdåligt! Supertrött, ont i huvudet, ont i magen och illamående och snuvig! Usch, jag har verkligen inte alls lust/tid att bli sjuk. Jag ska ju till göteborg på fredag med Moms och kan ju inte bli kass!! Öh, vill bara vara hemma i min säng och sova, hoppas det blir bättre, annars vetti sjutton om jag kan vara här hela dagen! 

Hörs sen :S

En ny morgon!

Ja, imorse vaknade jag iaf lite piggare än igår, fortfarande jobbigt att gå upp i ottan men det blir lättare och lättare, vilket iaf är skönt! Idag ska André fixa min dator, rensa den (eftersom den är segare än segast och fixa ett nyare PS). Fast inte lönt att göra allt för mycket, för jag lär köpa en MacBook snart ändå, inte för att jag alls har pengar till det men denna datorn håller inte...behöver en snabbare och som inte hänger sig stup i kvarten och en med bra batteritid, för denna klarar typ max 40 minuter om man har tur, jomen visst, jag ska plugga i skolan ochs så funkar det inte eftersom min dator dör. Nej, usck för denna!

Förhoppningsvis kan jag fixa lite på en ny header idag då när André fixat klart och sen måste jag faktiskt se till att få lite pluggat också!

Har ni några planer för dagen?


Åh, vad jag saknar detta! I Villars över en dag med alla unnderbaringar från aupairlivet i Schweiz! Passande sommarbild eller vad säger ni? :)

Kladdis!

Just nu står mina kladdkakor i ugnen, ja, kakOR! Jag bakade två för att kila över och fika hos Maddie ikväll, vad fasen det är ju trots allt sommar även fast jag jobbar och ja jo visst jag skulle gå ner lite i vikt, men va fasen det får jag ta tag i sen när jag slutat jobba, just nu finns det ingen energi! Så om 2½ vecka börjar träningen, äta nyttigt och plugga! haha, jomen visst det håller jag nog! Nu tog jag ut kakorna och de ser så gott ut, den ena blev aningens för mörk efetrsom den var högst upp, men bara mörk--->inte bränd! Så nu ska de svalna och så ska jag bege mig till Maddie och companie!

Vi hörs igen imorgon, ha en bra kväll!

Jävla akzo!!

Asså, just nu är jag sjukt sur! Blir så irriterad på att vissa avtal ska gälla för vissa med andra för någon annan när principen ska vara det samma! Jag har jobbat här i 3 sommrar och har alla år haft flex, man kommer lite tidigare på morgonen och går hem lite tidigare på eftermiddagen, för jag sitter här hela dagarna i en jvarm jäkla svinstia, då är det rätt skönt att gå lite tidigare på eftermiddagen...bara typ sådär 5-10 minuter. Ja, så detta året var jag ju helt inställd på att jag också hade flex och har gått tidigare i stort sett varje dag. Nä, så ringer de från lönekontoret idag och säger att jag måste fixa min timrapport för jag gått för tidigt många dagar...så varje minut jag gått förtidigt drar de 7 minuters lön, men lägger inte till något på de 10 minuterna tidigare jag varit här på morgonen. Jävla skitföretag, jag ska verkligen aldrig med jobba här! Kul att jag skulle samla flex till att gå lite tidigare på fredag eftersom jag ska till gbg, ska jag förlora 7 timmar för att jag går 1 timme tidigare, my ass! Då slutar jag så kan någon annan ta detta jobbet, nä, ops det finns visst ingen som kan det jag gör! USCH! Kul att det dock finns andra på företaget som också är feriearbetare (som jag tydligen är eftersom jag pluggar) som får flex, jag frågade varför, ja, han har ett annat avtal...Men ge mig det fucking avtalet då!!! Chefen säger sen, ja har man principer så måste man hålla på dem! Men det är ju just det de inte gör!

Och nu kom det en lastbil full till mig...åh, vill bara riva av någon huvudet! Att en sån sk kan göra en så irriterad är ju galet!
Jag jobbar på designen, men mitt PS är lite mysko så André ska fixa det nya till mig i veckan, så ni får vänta ett tag med heardern!

Lite nytt!

Ja, nu är det redan lunch, tiden går fort när man måste tänka, haha! Vilken tur att jag iaf fattar lite av designen, så lite nya färger och sådär...headern får vänta ett tag, måste fatta hur jag ska göra en först ;) haha! Som sagt, nu är det lunch, så får fortsätta sen! Lasange blir det idag, mums!

PUSS

Godmorgon mina vänner!

Måndag, en ny vecka har kommit! Varför är det så att helgen bara rinner iväg medan veckodagarna är med som något seg gelé som verkligen inte vill komma igenom hålet lixom? Så irriterande, helgerna bara fösvinner och det känns fortfarande som det var fredagkväll och början på helgen. Usch, en helt ny vecka med uppgång kl 05.50...suck! Men men, jag tänker på pengarna och resan till Gösteborg i helgen, ska bli så mysigt att åka dit och bara hänga/festa och mysa med Moms och ja, Emelie ska också dit fast jag vet inte om vi ska ses?!

Denna veckan är annars inte allt för händelsefull, imorgon ska jag sitta barnvakt efter jobb (wiie, känner att det verkligen ska bli superkul, not!), sen på onsdag ska jag hem och fika hos Ulrika (Matildas mamma) och lilla Vilda, som lär ha blivit hur stor som helst sen jag såg henne sist! Detta resulterar ju till att jag måste baka idag, kladdkaka blir det nog, enklast, godast och snabbats helt enkelt. LillEmelie kanske får hjälpa mig, hon ska enda hit och lva på att låsa upp dörren/larma av och fixa med Basco, hon ska hjälpa oss att gå ut med honom några eftermiddagar när mamma inte hinner komma hem från jobb i tid! Kul för henne och bra för oss.

Idag ska jag försöka ge mig på att ändra lite design här på bloggen, vi får väl se hur det går?! har iaf min egen dator med mig så får vi hoppas att det funkar!

Ska ni göra något kul idag, eller är det jobb som gäller för er också?

Kram


Champangefylla var det ja!

Gårdagskvällen var superhärlig! Jag och mia lagade mat och fixade typ hela dagen, jag kom till henne lite innan 14 och sen var vi igång. Jag blev sen ivägskickad till Burger King för att hämta den bestälda isen, jisses vad mycket is vi fick och det var tungt att bära till bilen! Men isen räckte gott och väl och kyla alla våra champangeflaskorn i baljan! Gästerna kom som tur var lite sent annars hade de fått gå utan mat, men väldans god mat blev det iaf! Det blev en härlig kväll som slutade på Koi såklart :) Jag tänkte visa er kvällen i bilder!


Massa mat, detta är inte allt! Synd att jag tyvärr inte kunde äta hälften av det!


Malin på balkongen!


Mia & Linn


Jessie & Patrik


Linn & Patrik


Louise & Mia


Jag & Mia


Jag & Bror


Mia & Freddan (som flippar som vanligt)


Anna & Malin


Alex & Emma


Malin & Paula


Mias present från mig, detta var mitt hemliga projekt! Hon älskade det och gjorde alla andra också, beställningrna rullade in! KUL!

Såja, det var kvällen i bilder, som sagt, hade en riktigt ball kväll, vilket jag typ alltid har med detta folket! :)

Hur har er helg varit? Nu ska jag käka och sen ska jag hemm till Madiie och snacka lite skit, sen blir det sängen eftersom det är jobb imorgon igen, varför försvinner helgen så fort?!

Kram på er


Gutten lunch Lördag!

Ja, god morgon kanske är lite sent, speciellt med tanke på att det var så varmt så jag höll på att svettas bort när jag vaknade kl 8.30 imorse, usch, det är verkligen inte skönt att sova i denna värmen :(

Fixade med alla mina försäkringspapper till fingret och så, massa meck, nu får jag ingen ersättning från försäkringskassan för förlorad arbetsinkomst eftersom jag skickade in det för sen blaa, hatar dessa probelmen.

Nu ska jag packa ihop vad jag ska ha på min på Mias fest, fixa mig lite bege mig till Obs för att försöka hitta ett par nya glasögon och bikini sen bär det av till Mia för att hjälpa henne!

Bilder och sådär från igår kommer imorgon, hinner inte nu!
Ha en superlördag!

Kram


Personligt!

Ja, för att göra bloggen lite mer personlig tills jag hinner/kan fixa resten så får ni en personlig signatur iaf :)
Så var lite glada, haha!



Bilderna från igår!

Lovade ju er att jag skulle fixa bilderna från igår och nu har jag gjort det! Det är svårt att få bra bilder när det rä bebis inblandad men där blev några bra :)


Nä jag kom så sov snuff!


Vi busade på filten i trädgården!


Filippa & Paula!


Att äta trasan är gott!


Mmm, vattenmelon var riktigt gott, fast bara när man sög!


Sen fick hon gröt, ny blöja och pyjamas av mig och fick sövas hos mamma! En trött Filippa!

Det var gårdagen bilder! Sen kommer det lite från när gympagänget var hos Chatte och Ola! Klickbara bilder!

     


Bild 1. Mia & jag
Bild 2. Mattias & Mia är tokiga!
Bild 3. Paula & Tjockis Sofie
Bild 4. Tjuckis Soffipropp dansar som aldrig för, undra om bebben diggar musiken?! :)

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på Bones, sen blir det käk här hemma för att sen vandra vidare till Johan och kolla film och mysa!
Vad gör ni ikväll?

/ Ida

HELG!

Nu slutar jag för dagen och veckan! Och det känns helt underbart! Mamma är nu hemma igen och vi har en massa att snacka om och sen blir det massa mys ikväll :)

Vi hörs igen imorgon tror jag allt!

Ha en riktigt nice fredagkväll! Tack och adjö för denna jobbvecka!

Kram
/ Ida

Nu vill jag ha helg!

Som i nu! Jag har inte gjort något vettigt idag, inte ens tittat i skolböckerna, har bara surfat runt på olika sidor! Har verkligen ingen energi till att plugga, här är så fruktansvert varmt på kontoker så man kan inte koncentrera sig! Jag vill bara hem och sen fixa det jag ska fixa, lägga mig i solen och sova där en stund sen bär det hem till Johan där jag möts av Emelie och Martin, filmtittande är det som gäller ikväll, ska bli riktigt könt och jag ser fram emot att träffa Martin, längesen nu ju :(

Ser dock ännu mer fram emot att kunna ta sovmorgon imorgon, ingen klocka som väker mig! Förhoppningsvis sover jag inte allt för länge då jag måste sticka och köpa nya solbrillor eftersom mina är ihoptejpade ;) och en ny bikini, för den har jag lyckats bli av med! Hur lyckas man bli av med en bikini? Jag har inte ens använt den detta året, men jag kan verkligen inte hitta den, och jag som verkligen gillande den, suck :( Men men, jag får försöka hitta en ny, vet dock inte alls vart jag ska leta. Borde kanske köra till Nova och kolla där antingen idag (får se om jag orkar/hinenr) eller imorgon, fast det blir ju lixom åt helt fel håll! Ska ju hem till Mia imorgon och hjälpa henne och fixa till morgondagen fest, wiie, ska bli riktigt skoj!
Nä, nu ska jag gå utanför kontoret och sätta mig en stund i solen! Fast jag kommer typ svettas bort där ute, men men, får lite färg iaf och det är välbehövligt!

Har ni det bra? Vad gör ni?

/ Ida


LdB Guava

Här omdagen när jag var och handlade gick jag förbi avdelningen med deo, hudkräm och det där ni vet, och kom på att jag behövde faktiskt nytta av det mesta, köpte på mig LdB deo, hudkräm och duchcreme, GUAVA.
Åh, man luktar verkligen superfräsht hela dagen, huden lukatar guavafrukt men inte sådär överdrivet mycket som man lixom kan störa sig på om man ska ha perfym och så. Hudkrämen är riktigt bra dessutom, len hy hela dagen lång och inte alls fettig, rikigt nice! Ta och prova vettja!
Nu ska jag på möte! :P



Try it! Är riktigt bra!

Nu ska jag på möte! :P




Godmorgon Sverige!

God morgon alla, kan tänka mig att ni knappt vaknat ännu, själv har jag varit uppe i över 3 timmar redan, det är ju sjukt! Borde inte får börja jobba såhär tidigt! Har också kommit på att i mitt framtida yrke, sjuksköterska, har hela livet framför mig med tidiga mornar, då börjar jag ju kl 6.45 och då ska man vara ombytt och klar ingen bra lön kommer jag få heller...varför har jag valt detta yrket, kassa arbetstider, dålig lön och ingen respekt! Jo, jag har valt det för att jag ska hjälpa människor (barn, efter jag blivit barnsjuksköterska) att bli friska eller att mår så bra de kan i sin sjukdom eller tillstånd. jag tror det är mitt såkallade kall i livet! Som jag skrivit många gånger förut så har Matildas bortgång förändrat mitt liv enormt mycket, hon har lärt mig att ta vara på mitt liv för det kan verkligen ändrats när som helst. Någon som man håller kär kan bli skadat eller kanske till och med mördad....har läst mycket om Therese Johansson Rojo, Minnes sida!, som blev mördad av några i hennes kompisgäng, tänk så livet har förändrats för hennes familj, vänner och mördare. Nä, vi lever här och nu och jag vill uppmana er läsare att ta vara på dagen, gör något kul, säg till era vänner och familj att ni älskar dem. Jag tror och hoppas att jag blivit bättre på detta! Så än en gång tackar jag Matilda för att hon var Allra världens bästa Matilda och fick mig att förstå en del av världens mindre bra saker! Saknar dig stumpan!

 
Underbara unge!



Nu till lite lättsammare saker! Kvällen igår var hur mysig som helst, jag körde hem till Paula direkt efter jobb och Filippa sov så jag la mig och solade och sen hoppade vi i poolen, riktigt härligt! Jag älskar att kunna svalka mig när jag solar! Sen vaknade pluttisen och vi myste en stund, jag fick i henne lite mat (som hon inte velat äta på hela dagen tydligen) och sen lekte vi en massa på filten där ute. Mia kom efter ett tag och hade med sig en massa sushi, mumma! Vi satt ute i shorts och T-shirt enda till över 21.00, så himla härligt! Tack för kvällen brudar, riktigt nice! Bilder kommer senare idag eller imorgon när jag har min egen dator!

Nu ska jag läsa runt på lite bloggar och kanske sen plugga lite! Ha en skön soldag där ute så hörs vi snart igen! :)

/ Ida

Visdomständer?

Usch för visdomständer, jag har en som är helt utvuxen och en som är påbörjad där nere och nu har den börjat "växa" igen, "växer" ju i perioder. Åh det gör så in i helsikes ont, kan typ inte tugga normalt och att borsta tänderna är en himla plåga fast jag vet att jag måste borsta ordentligt just där, men det går inte, började typ gråta när jag borstade där imorse, nysminkad och allt, nej, så det fick jag vara utan, hoppas bara inte det blir något himla hål eller något i den nu för då blir jag tokig! Då får Biske fixa den! Igår när jag körde hem på kvällen så stack jag inom och handlade och tänkte mm, vad gott, lite fruktmizx med mycket cocos i lät gott, så jag tog en påse, "coco loco" men isch vad cocosen smakade, var inte cocosbitar utan var typ små cocosflingor som var ihopmejjade till en kub så de var helt mjuka och nej, inte alls gott!

Ett tips är att inte köpa den soreten iaf och de var ifrån detta företaget!

Nu är jag snart påväg ifrån jobb, det var någon som frågade vart jag jobbar fast du var anonym så lite svårt att svara, det får bli här istället! Jag är sommarvikarie på ett företag som heter Akzo Nobel som gör Nordsjö färg. Tar emot varutransporter med råvaror som vi sen tillverkar färgen av. Bra betalt och 50 % rabatt på färg, det enda bra med detta jobbet, haha!

Och vet ni, jag har faktiskt fått pluggat en del idag, inte så många sidor eftersom jag fått läsa samma sak typ 20 gånger innan jag faktiskt på riktigt förstod hur det låg till, vilket känns skönt eftersom jag inte förstod alls innan :)

Åh, kom nyss på att mina solbrillor gick sönder imorse när jag skulle köra bil samtidigt som jag satt på mig dem, ingen bra grej, de fastnade i ratten och small, suck! Jag har faktiskt fått tejpa ihop de lite "snyggt" för det går inte att köra bil utan brillor nu när det är så soligt, det får bli att åka till stan på lördag och fixa nya, fast att jag inte alls har lust med det, gillar ju de jag har nu :( Men men, är man klantig så är man!

Nähe, för nu drar jag hem till Paula och Filippa och hoppas i poolen! Ska ta bilder, men kommer inte kunna ladda upp de från till helgen, mitt mobila bredaband har min bror fått låna!

Ha en underbar kväll i solen, för det ska jag ha!
Kramis,

/ Ida

Korv stroganoff

Idag åt jag korv stroganoff, vilket  var min absoluta favoriträtt när jag var liten, jag tycker fortfarande att det är väldans gott men jag tror absolut att sushi har tagit över första platsen. Har väl också blivit lite mer van vid stark mat och thaigryta är en annan favorit! :)

Vad är er favoritmat?

Nu är det bara lite mer än 3 timmar kvar att sitta här för idag, så nu SKA jag ta fram skolböckerna! Fasen vilket tjat om dessa böcker, men jag  måste ju plugga, men när det väl kommer till kritan så känsn det roligare att surfa runt och läsa bloggar ;) haha! Men SKA jag! Adjökens!

/ Ida


Bloggdesign!

Så, eftersom ingen frivillig kan tänka sig att hjälpa mig fixa designen får jag väl försöka själv...så besök på min blogg sker på egen risk, haha! Nä, men allvarligt, jag har ingen aning om hur man gör så jag får helt enkelt prova mig fram ;P Så teknisk är jag förstår ni!

Dessutom är jag ska sjukt sockersugen, är helt tokigt, det typ vattnas i min mum, mmm, den vill ha godis, men hallå klockan är 9.20, men ojsan såg jag nyss, klockan på kontoret har stannat och till min stora glädje är klockan 10.23, wiie! inte för att det betyder att jag få äta godis, men känns ändå bättre att veta att klocan är över 10 :)

Nä, nu ska jag börja och se hur det gr för mig..kom på att detta är ju tokigt eftersom jag inte har några bilder på den här datorn, ajja, kan iaf ändra bakgrunden eller nått!

Tjiiing,


Efter som att datorn på jobb är dum så kan jag inte ändra något på designen idag, får nog ta med min bärbara hit nästa vecka, då får jag ju också mina egna bilder! Ska bli spännande och se om jag kan få till det ;)
/ Ida

2 juli 1978!

Då föddes min underbara syster Mia, världens bäst till och med!
Så idag fyller hon 25 ;) år och det ska firas med sushi, lite rosé kan jag gissa och massa snack! Min present till henne är inte färdig ännu så den får hon vänta med att få tills på lördag när det är champangefest!
Jag kommer ihåg historien om när Mia föddes, det var mitt i sommaren (no shit!) och släkten var nera på torpet. Det var en tidig morgon och morfar och morfars bror (som är läkare) var ute och sprang. Morfars bror börjar beklaga sig att han är trött, han fick ju gå upp tidigt imorse, morfar undrade varför och fick då förklarat för sig att pappa hade varit och hämtat honom ungefär kl 4 på morgonen, morfar undrar förstås varför, jo mammas vatten hade gått! Morfar:- Men har Evas vatten gått, då ska hon ju föda, vi får vänta och kör iväg till sjukhuset med henne. Lugn sa morfars bror det tar flera timmar till innan det händer något. Det trodde morfar precis så mycket han ville på och vände genast för att titta till mamma. Senare på dagen kom en liten liten flicka ut, som var 5 veckor för tidigt och väldans söt! :)
Den här historien har jag fått höra många gånger, jag själv kommer ihåg henne först när hon var drygt 14-15 år...då var jag inte alls fr omtyckt av henne, en liten skitunge som bara var ivägen och lät för mycket tidgt på morgonen!
Tur att saker och ting förändras, nu träffas vi flera gånger i veckan och det tycker jag är helt perfekt!
Kram på dig älskade syster! <3





Igår var en härlig eftermiddag/kväll, solade och bade eftersom Filippa sov när jag kom och ett bra tag, så jag chillade i trädgården och poolen. Sen var det gos med henne tills Paula kom hem i sällskap av Linda och Malin. Härlig sommarkväll! Idag ska jag som sagt ta med kameran och se om jag kan fånga loppan på kort! Hennes första tand har börjat komma upp, störigt att pappa tandläkare är iväg på gympaläger och inte kan inspektera ;)

Nu har jag börjat använda bloglovin, vilket är en ganska smart uppfinning :) Så sök efter mig där om ni vill följa!

Tänkte ta fram böckerna och ta tag i mitt pluggande nu så hörs vi senare igen!

/ Ida

Nu nu nu

Slutar jag snart! Jag ska hem till Filippa och mysa, antingen ute på trädäcket, i poolen eller inomhus och mysa, beror väl på vilket humör hon är på och hur mycket hon varit ute idag, man kan ju faktiskt inte sola hela dagen när man bara är 7 månader, sötisen!

Oj, idag har jag minsann fått pluggat en del, skönt...blir ju faktiskt skönt sen när tentan börjar närma sig att jag redan har hälften inne lixom ;)

Ha en underbar eftermiddag/kväll! Vad hittar ni på för skoj ikväll?
Kramar,

/ Ida

Låångsamt går det!

Hejsan alla!
Asså jag tror verkligen inte ni förstår hur tråkigt detta är! Suck frör att behöva sitta inne över huvudtaget när det är såhär varmt ute, borde vara olagligt att jobba när det är över 25 grader ;) Och jag bara sitter här...idag har jag iaf pluggat en del, cellen är klar och är inne på nervsystemet nu, men vi får väl se hur mycket som fastnarr och jag vet ju fortfarande inte hur djupt in jag ska gå på det! Men men, det är bara att fortsätta vara duktig helt enkelt...tror nog att jag ska ringa moms nu, hon har säkert inget att göra på sitt jobb heller och gratis är bra! Men nähe, hon satt i möte, suck! Får väl plugga lite till dårå!
Nu slutar jag om 1½ timme, fast om jag känner mig själv så går jag lite tidigare, stämplade ju in 06.52 då borde jag kunna gå 15.37 utan att förlora flexminuter ;) haha!
Vi hörs säkert innan jag går igen!

Har ni det skönt ute i solen mina vänner?


Jag skulle förresten behöva någon som kan snygga till min blogg lite, göra en snygg header och sådär, någon som känner sig manad? Förmodligen inte, antar jag! Men jag fattar verkligen inte hur man gör!! Så förhoppningsvis kan någon hjälpa mig att fixa den :) Snälla!

/ Ida

Moms!

Jag saknar min Moms! Vi har inte hunnits setts på hur länge som helst nu och det är inte bra, innan träffades vi flera gånger i veckan men nu finns det lixom inte riktigt tid, hon jobbar, jag jobbar och hon är i Vikhög hos sina Päron, jag har varken råd eller tid att köra ut dit efter jobb, eller det kostar helt enkelt för mycket pengar! Jag tycker du borde förflytta din rumpa tillbaka till Lund, OK?! Och till hösten blir det än värre....då flyttar hon till Göteborg min Moms! Jag vill inte det, men samtidigt förstår jag ju att hon gör det. Gustav bor där och det kan inte vara kul med långdistans. Men istället får jag lång distans till henne, kommer bli sjukt tråkigt utan henne! Hon är min bästa vän och kommer nog att vaar det långt fram över, jag hoppas och tror att vi altid kommer att vara vänner, oavsett vart vi bor, jag hoppas också att vi fortsätter hålla så pass bra kontakt som vi gör nu även fast vi typ aldrig kommer ses!

Nästa helg ska vi iaf till Gösteborg båda två, ska bli hur kul som helst! Har egentligen inte alls råd med det, men det skiter jag i! Ska bli skitkul, umgås med henne hela helgen och träffa Gustav igen såklart! Shoppa lite, festa mycket och kanske blir det en sväng på Liseberg, ja, vi får se...vi ska iaf mysa en massa och det tycker jag om!

Therese, jag kommer alltid att finnas här för dig, älskar dig!



/ Ida

Holy rain!

Jisses vad det regnade igår i Lund, var ju och tittade på Amanda när hon hopptränade, hon var duktiga :) Jag snodde hennes ponny i typ 2 minuter, skulle testa fingret, det fungerade helt okej, gjorde lite ont men inte så farligt, så förhoppningsvis kan jag rida, kanske redan i helgen?! Gud vad jag har saknar det, verkligen alltså! Tror inte folk som inte rider eller har den kontakt med hästar kan förstå att ridnig är verkligen inte bara en sport, det är en livstil, en typ av människor och jag älskar det! Jag har inte ridit på ganska exakt 4 månader och det är riktigt kass måste jag säga!  Igår var jag iaf då på LCR, pratade en massa med Louise och följde med henne på dressyrträning sen efter hoppningen, kul att prata med henne, hon har lixom alltid så kloka svar eller en rolig kommentar att slänga in. Har verkligen saknat henne! Precis när vi skulle lasta räkan så kom regnet och det var verkligen inte det lilla regnet, det forsade, Fredrike skulle springa och hämta Louise andra häst och när hon kom tillbaka var hon lixom helt dränkt, som om hon hade stått i duschen coh då var hon ute i kanske typ max 2 minuter. Sen skulle vi lasta och då blev vi lika blöta allihopa, utom Louise som myglade ;) När vi sen kom dit där Louise tränade hade det inte regnat alls...skumt att det kan vara sån stor skillnad!


I misss this!



Idag gick jag upp 20 minuter senare för att jag tänkte skippa frukosten, klarade ju mig utan att äta frukost hemme igår så tänkte att jag skulle köra på det nu fram över. Så kl 8.45 blir det yoghurt och müsli och en bananas. Har ju som sagt blivit lite tjuck så måste börja äta mindre och träna mer, det där med träningen går ju dock mindre bra för tillfället! Nu har jag jobbat drygt en timme och först nu kommer första lastbilen åt mig, åh, vad detta jobbet är tråkigt!
Tänkte att jag skulle försöka plugga lite innan lunch idag, blir kanske mer gjort då, kanske?! Vi får hoppas på det!
Ikväll ska jag passa Filippa några timmar, Paula ringde igår och inte kan jag väl motstå den lilla skitungen! Har ingen kamera med mig idag men imorgon när jag och Mia ska dit och käka suchi ska jag ta med den så ni får se vår kväll och den lilla underbaringen! Skulle ju egentligen träffat Camilla idag, men det får bli en annan dag, Sigrid skulle ändå iväg till Finland så nu får jag vänta någon vecka om jag vill träffa både Sigrid och Elton, vilket jag vill såklart!
Nä, nu ska jag ta tag i jobbet och sen skolböckerna, jag loovar, iaf att försöka :)

Vad ska ni hitta på idag?

/ Ida

RSS 2.0