haha, icke slippa!

Blev nyss bestämt att vi ska köra lite tjuggeträning ikväll...vi lär ju inte bli så många men lite tänkte vi iaf köra..och lite styrka hade ju inte varit helt fel heller! Om vi har tur får vi köra lite med SM-laget...om Ola är snäll ;)
Tjugge <3

Gymnastik!Jag tror jag måste säga att gymnastik är något utav det bsta som finns!
Att åka till Lingvallen är ju också väldigt kul, att ha disco med småbarnen är roligt, men ännu roligare när vi ledare spexar! Usch, detta var förra våren, när jag hade ett brutet finger, den tiden saknar jag inte alls faktiskt. Detta är en vecka efter operationen och en dag efter att gipset togs bort...vilken betydde att jag inte gjorde så mycket vettigt på detta lägret. Stod och tittade och kommenterade rätt och fel med handen bakom ryggen! Ville inte ha något som hoppade på min hand och rörde till spikarna!
Kommer sakna att inte vara i hallen på en hel månad! :(

Utseendefixation

Ännu en dag då man inte fått sova ut, det kan verkligen inte vara bra det här...att inte få sin skönhetssömn ;)
I går efter lunch på jobbet händer INGENTING, jag spelade lite Uno på dannes iPhone och läste och om jag ska vara helt ärlig så sov jag nog lite i stolen, haha!

När det äntligen var dags att bege sig hem, eller ja, hem till Maria för att passa Hlma hade jag nästan blivit pigg igen. Det gick hur bra som helst att passa Hilma, vi var ute hur länge som helst, gick, gick och gick och gungade lite. Hon är bra söt den lilla skiten! Sen körde jag hem till Pernilla och fick god mat och vin och en massa skitsnack, härligt! jag stannade dock lite för länge, så idag kommer blir en trötterdag! Men förhoppningsvis orkar jag med lite tjugge"träning" ikväll, hade varit väldigt kul att träffa lite tjuggar!

När jag var hos Pernilla igår så började Maja med att jag skulle sminka henne, så vi hade lite sminkstudio kl 22 på kvällen, hon är så söt lilla Maja :) Sen börjades det pratas om utseende, smink, utstålning och allt...jag som är sämst på att ta emot komplimanger fnissar bort dem och tar väl inte ritkigt direkt det till mig. Mendet är synd att det inte är fler tjjer som är mer nöjda med sitt utseende, det är så hemsk att folk vidtar sånna drastiska åtgärder som operationer i tidig ålder, plastic fantastic, typ som Kissie. Vad ska man göra sen i senare ålder när det verkligen behövs! Hon borde btw inte få blogg och visa små ungdomar hur livet blir "bättre" för att man opererar sig, lägger på ett brunt lager i ansiktet och blonderar håret!
Men jag borde fasen ta tag i mitt liv och börja röra mig lite och sluta äta godis (bra att jag köpte en påse igår när jag var ute med Hilma.) Jag är en hungrig människa helt enkelt! Att motionera är bra för kroppen helt eneklt.


RSS 2.0