Wiie-hoo!

Jisses vad killarna överraskade oss igår, så grymma de var! Alla stod på flyverspring och det var snygga :D Även trampettvarven och mattavarven var jättefina! Så stolr över de, kör de såhär bra på söndag så blir jag överlycklig! Ska iväg och köpa chokladmedaljer till de om det skulle vara så att de inte får riktiga medaljer, man vet ju aldrig!

Idag var jag hoa Filippa och passade henne i några timmar, vi hade bus lek på golvet, mys i soffan och var nere på ribban och vandrade. hon vände sig om från mage till rygg för första gången, plutten börjar bli stor. Hon drack också sin ersättning själv i vagnen, hon höll minsann flaskan, lite galet med tanke på att hon inte ens är 5 månader ;) haha! Hon är verkligen en helt underbar unge!

När Filippa sov så pluggade jag och det känns som jag kan det, men asså man vet ju aldrig vad det kommer för frågor, kommer det om de sakerna jag är osäker på så är det ju synd, men man kan faktiskt inte kunna allt fläckfritt ;) Vi får helt enkelt hoppas på det bästa, mamma ska köra en förhörsrunda ikväll så hoppas vi på att jag kan det helt enkelt! kommer säkert inte kunna sova inatt :P


Tack!

Ville bara säga tack till er Matilda-"vänner" som lämnat kommentarer. Självklart ser jag även de fina, roliga och alldeles underbara minnena med Matilda. Det är ju faktiskt de som dyker upp allt som oftast, men man kan väl säga att det har varit lite mörka minnespärlor (som Ulrika och Andres använder) nu på sistonde. Det kan säker finnas olika anledningar till att det är så just nu, den främsta kan nog vara att det snart kommer massa årsdagar, när man fick reda på vad som hände, sista gången vi sjöng tillsammans, sista gången jag träffade Matilda, och såklart midsommarafton! Men det kan säkert också bero mycket på skolan, allt som vi pratar om kan jag relatera till Matilda, vilken jag tror är en bra sak. För när jag har en leende Matilda i bakhuvudet kämpar jag lite extra, det är ju hon som har hjälpt mig hitta rätt! Jag vet varför och att jag ska göra detta! Och jag vet att jag kommer bli bra på det! :)

Nu till något annat jag är bra på, jobba på fritids i eftermiddag! Och ikväll är det gympa och jag kan inte nog berätta hur stolt jag är över våra killar, de är så duktiga och så fina mot varandra och mot oss (för de allra mesta iaf). Vi ska ta medalj på söndag, oh yes! Och gör vi inte det så gör det inget ;)

Det kan kanske gå?!

Jag är lite kluven i hur mycket jag ska plugga, för ju mer jag pluggar desto mer tycker jag det känns som jag blir förvirrad, haha! Idag blir det Farmakologin som det ska pluggas på! Sen blir det jobb på montessori i Lund och sen till Linn, sen till gympan för att sen kanske rusa vidare hem till Moms! Full dag vill säga! Men det kanske blir bra trots allt med den här tentan!

Imorgon ska jag passa plutt Filippa på förmiddagen och sen blir det plugg, eller ja, det kanske det blir hos Filippa också, beror på om hon planerade att sova eller att busa med mig :) Jag hoppas dock på bus med mig! Så fixar jag pluggandet på eftermiddagen!

Igår var jag hos Maria och lillan som hon kallas, hon var såå söt och så liten, naww! Stackaren har dock glömt hur man sover, jobbigt värre!

Nä, nu ska jag sätta igång med dagen pluggande! wiie!

Tenta plugg pågår ;)

Ja, har pluggat större delen utav dagen och jag är så trött på det...idag har det blivit mikrobiologi och immunologi imorgon tar jag tag i farmakologin, fast den känns ganska bra, mest att man ska lära sig alla begrepp och fördjupa mig lite på farakodynamiken, som jag tycker är lite krånglig! Just nu är jag mest trött på att plugga!

Så, ikväll kanske jag ska träffa Moms, men vi får väl se vad som händer...

Duktiga killar!

Jorå, killarna skötte sig bra, eller hyfsat iaf, var något tramsfall, men så kan det gå! Vi ska öva ordningen på tisdag iaf, ser förjävligt ut när de byter ordning ;)
Men de är väldigt söta i sina tävlingskläder iaf! :D

Igår var en mysig dag hos Marina, jag lägtar till augusti när bebisen kommer :)

I want to see you now, soon is not good enogh!!

Motu-Salto go go!

Idag var vpra småkillar så duktiga, vi hade 8 st som stod på flyverspring och 6 av dessa ser riktigt bra ut, eller ja, nu ska vi inte överdriva, men helt klart godkänt. De är ju trots allt bara 7-11 år...Även alla andra hopp och mattavarv var fint, stolt tränare! imorgon är det uppvisning, får väl se hur det går då, utan någon förträning alls, då kanske inte alla flyverspring blir så snygga. Men vi hoppas på det bästa :)

Resten av dagen har jag varit hos Marina, vi har myst, bara tagit det lugnt och pluggat ytters lite ;) haha, Imrgon eftermiddag blir det verkligen plugg för mig, annar hinner jag aldrig klart til tentan!

Nä, nu kallar sängen så jag orkar med morgondagen!

En svacka..

Jag tror just nu att jag är inne i en Matilda-svacka, inte så att jag går runt och är ledsen men jag ägnat henne extra tankar på sistone. Jag satt för någon vecka sen länge vid hennes grav, som för övrigt är så himla fin, och bara satt, jag bara var, jag tänkte på henne, på mig, på oss och hur kul vi hade. Jag undrar hur hon hade varit nu? det har snart gått två år. Kommer ihåg dagen mamma ingde till mig i Schweiz och sa att jag var tvungen att ringa Matilda, nu idag!! Det var tisdag och jag trodde först att det var något fel på mormor eftersom att mamma darrade på rösten... Jag förstod inte vad brådskan var, jag skulle ju komma hem 6 dagar senare och hade ju då en dag inplanerad att åka och rida på., För jag hade avbokat veckan innan för att jag fick jobb den dagen, nu i efterhand var det ett av det dummaste beslut jag tagit och något av de jag alltid kommer ångra. Jag fick aldrig åka och rida med Matilda nå mer, Matilda fick aldrig mer rida! men nej, mamma stod på sig, jag var tvungen att ringa den dagen. Jag ringde, hon var på sjukhuset, mamma, pappa, Isabella och några fröknar var där. Vi pratade länge, hon berättade lite men jag pratade mest, jag berättade vad jag gjorde att jag bodde vid en superstor sjö, fast det var för kallt att bada! Jag kommer ihåg den dagen som om den vore igår...Jag åkte hem dagen efter.
På torsdagen åkte jag och mamma till sjukhuset och hälsade på Allra Världens Bästa Matilda, vi sjöng och sjöng och sjöng lite till. Matilda var så pigg och glad och jag kunde bara inte förstå att hon bara hade dagar/veckor kvar att leva, det gick inte att få in. Nu när man tänker efter så märkdes det tydligt att Matilda inte var samma gamla vanliga Matilda. Hennes ögon var förvirrade och lite borta, men hon fanns där och hade de allra skönaste kommentarerna som bara Matilda kan komma på...Jag var hos henne många gånger till, vi sjöng, gosade, tittade på film och bara var. Att få komma dit och få ett leende var guld värt att få ett jag älskar dig Ida var ovärdeligt! De checka kommentarerna avtog, pratstunderna avtog, till sist var det bara att sitta där brevid henne och prata till henne, smeka hennes kind, pussa henne på handen, stryka hennes hår försiktigt men framför allt, att bara suga in så mycket Matilda man bara kunde, för vi visste alla att det inte fanns mycket tid kvar. Dagen innan midsommar var vi där med bullar och gosaker till Ulrika och Anders. Vi stannade en stund och pratade, det sista jag kommer ihåg av Matilda är att hon ligger i sin säng, ser väldigt bedrövad ut, så mycket smärtor i en sån liten tjej, det borde inte få vara såhär. När vi skulle åka så klappade jag henne, jag pussade henne på pannan och sa vi ses på måndag Tildavännen. Det var sista gången jag träffade Matilda, denna underbara tjej som gett mig så mycket. Älskade vän!
Jag vill knappt tänka på när mamma berättade för mig, att du inte längre fanns. Vi var på väg hem från Kåseberga, jag pratade om dig på stranden,, om en sko vi hittade, solvarma snäckor och en flaska, alla saker som fanns i vår sång. 
När vi nästan var hemma så berättade jag för mamma att Mailda hade haft hicka sist jag var där, gud va jobbigt bara en sån sak måste vara när man har så ont. Då sa jag att jag hoppades att du inte skulle ha det när jag skulle hälsa på nästa gång. Då sa mamma: Ida du kommer inte träffa Matilda mer! Det var som ett slag i magen, det hårdaste slaget jag någonsin fått! Jag gick långsamt , gråtandes vägen hem själv, när jag kom hem gick jag och satt mig i skogsgläntan i solen och bara var, tänkte på dig, min idol!

Du betyder så mycket mer än du kan ana, Matilda!
När jag äter negerbollar är du den första jag tänker på! Jag saknar dig gumman, jag hade velat ha dig här, med din mamma och pappa, kusin Stella och lillasyster Vilda. Du hade varit världens bästa storasyster!
Leker du ordentligt i jordgubbslandet? Har du hittat många fina nya vänner? Jag hoppas du har det bra, att du springer barfota i gräset och äter jordgubbar. Att du har någon att sjunga för och att någon sjunger för dig när du behöver det!
Jag kommer aldrig, aldrig någonsin att glömma dig! 

En av våra sångstund på sjukhuset, jag saknar det!


En bra dag!

Ja, igår var en bra dag. Fick jobbat lite på morgonen, sen blev det några timmars plugg (som jag dock fattar noll av) och sen in till Lund, fika med Martin, very nice! Sen hem till moms och bara var. Stannade där allt för länge, sorry, du borde fått sova ;)

Idag är en ganska tom dag, fast fylld med pluggning, blir dock så frustrerad när jag inte förstår vad jag läser, IgM, toxiner, cytokin, komplement aktivering hit och dit...förstår noll. Hoppas att jag kan lära mig de andra sakerna till tentan så kan jag missa på detta med immunologi.

I måndags var jag förresten och hälsade på Ulrika och Vilda, vilken go lite tös! Vaka över henne AVBM :) Och visst ja, Maria har också fått en bebbe, så gulligt, en liten flicka! Känns kul att jag har babyboom runt omkring mig faktiskt!
Jag längtar också till augusti när Marina ska få sin bebbe, gulligull! :D

Nä, nu ska jag försöka fortsätta plugga!


Drömmar!

Jag satt nyss och tittade på the Oprah show och såg en superduktig tjej som sjöng helt underbart. Hon kom från Fillipinerna och levde väldigt fattig som liten, hennes dröm var att få stå på scen och sjunga och att träffa Celine Dion. Henns dröm gick i uppfyllelse, hon ska få sjunga en duette med Celine på Madison squre garden. Jag som är en liten lipare blev såklart helt rörd och ögonen vattnades.
 Men då kom jag och tänkte på mig själv...Vad är min dröm? Har jag någon dröm? Jag kan inte ens själv svara på den... På sätt och vis så har väl det jag siktat på ett tag nu blivit sant, jag kom in på skolan och kommer att kunna hjälpa sjuka barn när jag blir färdig. Men är det min dröm eller bara ett mål?!
Det kommer definitivt kännas hemskt bra att jobba på sjukhuset, ta hand om dessa underbara fast tyvärr sjuka barn. Man får så mycket tillbaka av dessa små liv, jag har allt detta, Matilda att tacka. Hon öppnade upp ögonen för mig, trots att hennes stängdes.. Hon visade hur lite man behöver göra för att det ska hjälpa en annan människa. Hon visade att med ett samtal, en klapp på kinden och en kramande hand kan man hjälpa någon så mycket! Tänk vilken underbar liten människa du var Matilda, du är! Jag vet att du finns där någonstans, tittar ner på oss, hjälper oss att hitta vägen, rätt väg!
Matilda, hjälper du mig också!?

Jag saknar dig, stumpan!

Vinden rufsar mitt sommarhår,
när jag på standen går,
Plockar snäckor från solvarm sand,
lägger varsamt uti min hand,
Jag önskar så att du vore här,
vill alltid vara just där du är,

Vinden rufsar mitt sommarhår,
när jag på standen går.


Söndag fylld med plugg..

Plugg hemma hos Jasse i några timmar idag och sen en sväng inom skopunkten, hittade två par helt okej skor, dock inte såhär fina ballerina, men men, jag får väl se om jag lyckas hitta några detta året. Min fötter är mitt emellan 38 och 39 så har så svårt att hitta skor som passar!

Hade en mysig dag först i parken med Emelie, emily, therese, Malin, joakim och massa andra människor, sen mat på stan och slapp hemma hos Moms.

Jag vill inte det ska vara såhär, antingen så skärper du/vi till oss eller så skiter vi i det, men jag tänker inte tassa på tå, det orkar jag inte!!

Nu är Ola, Sanae och morfar här..Ola och Snajs har med sin nya valp, väldigt söt är den! Nu ska vi äta mat, spagetti och köttfärssås! :) Gott!

Glad!

Varit i stadsparken idag, nice med sol och vänner! Sen blev det promenix på stan med Therese och lite käk, mycket mys! Glad att du är hemma igen!

Nu blir det filmtittning, Låt den rätte komma in!

Ha en bra kväll :)


Stress och lite till stress..

Jag håller på att bli tokig...jag önskar att jag aldrig hade åkt på semester och så så sett brötfingret, jag har missat så mkt i skolan så jag inte fattar någonting. Fysiologin är som ett jäva åskmoln i min hjärna och jag fattar noll, absolut noll.
Nu när nästa kurs är igång ska man ju kunna fysiologin men nej, det gör inte jag så då blir allt ännu svårare!
Den praktiska tentan får jag vänta med tills i höst, vilket också känns lite jobbigt..visst det är skönt att kunna göra det ordentligt, men det är ju så långt bort!

Idag har jag iaf pluggat större delen av eftermiddagen och förstår det, men nu ska man lära sig det också ;P haha, blir nog svårare! Blir nog ganska mkt plugg i helgen känner jag!

Imorgon är det heldag i skolan, från 8.30-16...suck! Det rä så korkat att de lägger det så och så är vi typ lediga hela nästa vecka, jobbigt värre.
Men sen på kvällen blir det lite grillning hemma hos Ems, mys mys!

Det var inte sant!

Nä, för gf Fram hade missat oss, störigt värre! Gjorde mig nervös hela eftermiddagen...dock gick träning uruselt och det hade varit lika bra att vi inte skulle tävla för det såg förjävligt ut idag! Suck!

Det kan inte vara sant?!

Våra småkillar skulle tävlat sin första tävling i början av maj, vi har tränat som galningar och de längtar verkligen! Nu har PM'et kommit upp och vi är inte med...vilket inte alls är bra för det betyder att vi inte är anmälda. Faan!
Det sjuka är att Emma skulle ju anmäla dem, och har hon inte gjort det är det inte bra alls. För i gymnastik finns det inga efteranmälningar tyvärr.
Vad säger vi till killarna om det ä så att vi inte får vara med, de är ju så spralliga och tycker det ska bli så kul och dessutom har de köpt tävlingskläder för typ 700 spänn var. Bajs!


Män som hatar kvinnor!

Kom nyss hem från Mlamö där jag och sis varit på bio, Män som hatar kvinnor, oh jiises så bra den var! Halva tiden höll jag på att kissa på mig av rädsla/äcklad och resten av skratt. Sjukt bra film alltså, nästa mål är nu att läsa böckerna! (får se när detta blir av)

Syns att stieg larsson är död och inte kan skriva fler böcker...hoppas dock att de ska få ihop hans fjärde oklara bok...vi får väl se!

What to write, what to write....I'm confused! ;)


Annandag påsk!

Suck, nu tar lågledigheten slut och me don't like!  Imorgon börjar skolan och sätter igågn med full fart, föreläsningar varje dag hela veckan..blää, jag måste också plugga nu!

Ska ta tag i mitt liv och öppna immunnologiboken NU! Tack Mia, städa du så pluggar jag och så blir det bio ikväll! :D Yes please!

PUSS

Jaa, varför inte?

Varför skulle det inte passa mig? Varför är jag så dum? Varför varför varför?? Sluta tänka och bara go for it, men nä, det går minsann inte...jag dras åt olika håll, varför bryr jag mig så himla mkt?
Jag vill ju, men varför vill jag då inte när jag kan? Jag känner mig splittrad, fast ändå vet jag att jag innerst inne vill!


Ja, jag vet att jag skriver i gåtor, men ibland är det skönt att bara skriva av sig...det är väl faktiskt det man har bloggen till!

Jag vill också ha det så!...

Mysigt i vårsolen!

Ja, i förmiddags ringde Ems och fråga om vi skull eta tag i våra liv och plugga lite. Hon kom hi, vi satt oss i uterummet och började. Efter ett tag var det dags för en promenix med Basco på mossen, mysigt värre! Sen blev det lite mer plugg fast te på gräsmattan.

När vi kände oss klara så bakade vi kladdkaka till ikväll, som ska tillbringas hos Emelie med filmvisning och då tyckte vi att en kladdis passade bra :) Ska köpa med mig lite glass tänkte jag!

Jag hoppas att det är OTH ikväll, längesen jag såg det nu :(

Idag har jag luftat handen hela förmiddagen, tog av stripsen där stygnen satt och det såg jättefint ut, jobbigt bara att man inte får sola det på ett år, är ju ändå ett relativt långt ärr, typ 5 cm. Men men, man kan ju få skade stånd och skit för ärr ;P Ska definitvit få skadestånd för sveda och värk...hade det inte varit för en inkompetent fransk kirurg hade jag fått ta bort siften i veckan istället för att bryta upp brotten och göra om allt och tvingas gå med dessa jävla spik tills den 4 maj och sen blir det ännu mer rehab, suuuck! Jag vill ha bort dem nuu! De irriterar mig något fruktansvärt!
Oh well, inte mkr att göra åt antar jag!


Asåå, borde man inte själv vilja ta tag i saker och ting?! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro...

Såja!

Back in business,jobbigt att skriva med en hand. Men nu går detatt skriva med två igen minsann :) Dock är handen väldigt deformerad fortfarande!Och allt är som vanligt igen,och jag vet inte om jag gillar det! :S

RSS 2.0