Brianna in Sweden!

Ja, lördag förmiddag så hämtade jag Brianna i Lund, hon tog ett senare tåg och jag fick vänta en timme i Lund, hann köpa lite grejer, en ny bok, "Camilla Läckberg- Tyskungen", så vi får väl se hur den är, hinner ju för sjutton aldig läsa den.
Vi gik runt i Lund lite, var inne i domkyrkan, kollade lite på universitetet och sådär, ingen av oss var väl ritkigt sugna på att shoppa, elelr det handlade väl egentligen om att vi inte hade några pengar!
Det var riktigt roligt att träffa Brianna, känns inte alls som om det var 6 månader sen, lite tysta stunder men inget som alls blev pinsamt!
Vi åkte vidare hem och lämnade henne saker och sen vidare till Österlen och Kåseberga. Vi åt lunch och var upp på alestenar, gick ner mot stranen och bara gick och mös. Tyvärr var det väldigt blåsigt och därmed ganska kallt! Men vi hade en mysig dag!
På vägen hem var vi inom Fritidsbaren och köpte weinerbröd, mums de är såå goda! På kvällen var båda väldigt trötta och det var mest bara sncka och lite film.

Söndagen, vi tog det lngt, brianna sov hur länge som helst och sen fixade vi hennes tågbiljett innan vi åkte till stallet, Jaq, var fullkomligt vild i hagen, sprang runt och frustade, bockade och sprang nästan över mig på vägen in från hagen. Men sen cool lugn när han kom in i stalet, knaspålle!

Vi fixade och trixade och sen lastade vi och åkte till Civila där vi tränade för Louise eftersom Catta jobbar kväll i veckan och ingen träning för Bertil.
Träningen gick OK, det var riktigt svåra övningar och först var han övertänd och sen vara tog all energi slut, verkligen som en unghäst, men han var duktig med tanke på hur svårt det var och ja, vi måste verkligen fortfarande komma på varandras knppar! Kul var det dock!


Hopp från en sten på AleStenar!

Intrevju igen!


Ja, jag har väl nästan lyckats komma upp ur min lilla "svacka"...visst där är fortfarande saker i mitt liv som jag gärna skulle ändrat eller bytt ut, men tyvärr går det ju inte att göra något åt det som redan varit.
Sen är där säkert saker som är delvi mitt "fel", det tvivlar jag inte på, men det är ju ändå inte bara mitt fel...det rä faktist ni också, jag känner just nu att jag orkar inte mer, jag ger upp på er, en gång för alla!!! Sen vet jag inte om jag kommer kunna hålla det! Jag antar att ni vet vem ni är, men ni är ju duktiga på att vara osynliga så ni kan väl fortsätta vara det antar jag :S

Men, imorgon ska jag på ny jobbintrevju, jag har dock lärt mig att inte hoppas för mycket, vilket jag inte gör, hade varit riktigt roligt att få jobbet men känner inte att jag måste ha det! Det är väl inte riktigt samma grej som med LCR, det var ju lixom speciellt!
Men detta jobbet är som Barnskötare på en montessoriförskola och det kan jag ju ha en liten chans på eftersom jag kan mycket om montessori, dock är jag ju inte barnskötare eller förskollärare, men jag har kunskapen om Montessori, så vi får väl se helt enkelt. Men det hade varit rokligt att bli anställd på riktigt, få vara me doch planera, inskola barn och vara med och bestämma, något jag inte får som Vikarie!

Så ni kan ju hålla tummarna för mig imorgonkväll :)
Tack och hej!

Bilder!


Förresten, asså jag förstår inte hur man får in fler än en bild här på bloggen, lite trist men jag får fasen inte rätt på det!
Tips någon? :)

Träning för Bertil!

Ja, då var det dags, träningarna för Bertil har börjat även om det verkas som just nu att det bara blir varannan vecka fram till Jaq har lärt sig åka själv i transporten så jag kan åka dit själv, elelr iaf med Thomas!
Det gick faktiskt ritkigt bra, fast ridhuset var ju livsfarligt, spöken i alla hörn och dök det upp en ny person någonstans så var det galet farligt! Men Bertil gjorde ingen stor grej av det och tillslut så gick det hur bar som helst även om han hoppadei luftn vid kortsidan!Vi tränade mest lydnad så hinderna var relaivt små, emn det var jättebra för mig! Måste lära mig hand sätt, hur jag ska rida när han är framåt och när han är tillbaka, blir väldigt stor skillnad, men det kändes ändå riktigt bra! Kul var det också,
Kul att folk tyckte han var fin, fast det rä han ju! Sötnosen min. Han blir ockås väldigt mycket lättare att rida borta då han blir lite mer högrest och frammåt, slipper jag jobba så mycket för att får fram och upp näsan! :)
Kommer sakna Louise och hennes hoppning och hoppas att vi kan hoppas för henne ibland iaf, men det känns ändå bra med Bertil. Det är ju iaf samma sätt nästan, jag menar Louise tärnar ju för Bertil och har gjort läänge!

Åh, nu är det snart lunch på jobb, köttbullar och potatis idag, yes yes. Ikväll ska jag och Mia träna Pump coh step, jag kommer nog dö lite smått, men jag måste börja komma igåg känner jag! Så får ta mig själv i kragen nu! :)

Helgens bravader!

Helgen var fullt ös kan jag lova, när jag kom hem på fredagen så åkte vi och handlade lite kläder, jag kände att det muntrar alltid upp och visst gjorde det ockås det! Det blev en del linnen, kjolar osv, mycket nöjd :)

Sen hem, duscha, fixa sig, äta och sen fick jag faktiskt skjuts av mamma till Emelie och där var festen i full gång, på alla sätt och vis! När jag kom körde vi lite Limbo och sen lite drinkspel....VODKA!?! haha! suck!
Sen gick vi ner mot stan och Herkules, kvällen slutade med att jag missade sista bussen hem och fikck ta taxi, men en sjukt bra kväll! Tack girls! :)Lördagen var det upp och sticka till stallet vid 10 tiden, catta och Thmas skulle tävla hästhagen och jag följde med och hjälpte till, det gick riktigt bra så det var roligt att avra med, även Lollo och Elin gjorde bra ifrån sig :)

Direkt från tävlingen begav jag mig till Sigeholts och passade barnen, full igång fram till 22 då barnen entligen somnade efter några sagor i sängen, jag lyckades även somna brevid Madde! ;)
Sen bar det ut i soffan, lite godis och Las Vegas, yes please, sommnade nog mit i för jag fattade ingenting i slutet! haha! Någon som känner för att förklarara? När Begnt och Lena entligen kom hem vid halv två så var jag helt död, hem och sov som en stock till halv tolv ?!! Skönt!
Sen städade jag och på kvällen när det var svalare åkte jag ut till Jaq, han var helt jobbig coh ville verkligen inte fatta höger gallop,han gjorde uppror, men tillslut blev det ganska bra ändå.  Ja, det var väl min helg i stort!
Och jaa, jag mår bättre nu!

Misslyckad....


Känner mig så sjukt misslyckad, det hela utbröt väl när jag fick reda på att jag inte fått jobbet, vilket jag egentligen inte riktigt hade väntat mig, men hoppas gör man ju alltid och tydligen hade jag hoppats för mycket.
Jag menar kan jag inte ens få ett jobb som innehåller de två sakerna som jag faktiskt är bra på, barn och hästar?! Vad i helvete ska jag då får för jobb?!  Livet känns bara jävligt omeningsfullt, det mesta jag gör blir fel... Just nu känns det som jag inte ens gör något vettigt, och det jag ens gör är ju inte roligt!
Varför ska livet alltid gå emot en? Varför kan aldrig jag få lite medgång? Så säger säkert de flesta ibland, men jag har kännt så de senaste 8 åren, aldrig är det bra, det är fan aldrig bra!
Mina betyg suger, vilket betyder att jag inte kan komma in på det jag vill, och det gör mig jäkligt ledsen och arg, arg på mig själv för att jag inte tog tag i mig själv i gymnasiet och ledsen för att jag kunde inte ta tag i mig själv för jag mådde himla dåligt och det förstod inte folk.
Folk säger att "betygen är inte allt, du har ju så mycket erfarenhet", jo, visst men det verkar ju fan inte hjälpa! "Men du är ju en naturbegåvning med barn", jo visst, men inte heller det hjälper ju.
Jag är inte nöjd med mig själv, på många sätt och vis och min kompis situation är ju som den är och jag kan inte göra något åt den, det ligger för fan inte i mina händer och jag är så himla trött på det!!
Jag vet vad jag vill göra, men det kommer ju inte gå....allting är bara så fucked up!

Det enda jag har som är bra just nu är Jaq, hade jag inte haft honom så vet jag inte vad jag hade gjort. Han är underbar och så goo, tycker så mycket om!

Over and out från en sjukt "jobbigkännsla" Ida
Misslyckad.....


RSS 2.0