Undrar...

På träningen idag lyckades jag få till några bra halvskruvar och någon helskruv och sen skadade jag foten, inget allvarligt dock tack och lov...landade mitt i skruven och skruvade vidare i mattan. Men som sagt känns den ok nu, kan gå på den utan några större problem, men vissa lägen gör duktigt ont. Så jag skulle gissa på att det inte blir någon träning på torsdag, får gå dit och heja på de andra.
Efter vår träning planerade vi Lingvallen, ska bli kul att åka dit, men känner att jag borde vara hemma och plugga istället :P Sen var det dags för killarnas träning, en bra sådan dock med för få gymnaster...får se vad som händer med dem till hösten, hur många som blir kvar...om gruppen finns kvar! Annars vet jag inte vad som händer...
Nu borde jag sova, men är självklart inte trött, suck! Hel skoldag imorgon, till fem....suck! Sen ska jag träna trupp ungdom!

Usa, Canada...skidåkning!

Ah, det hade varit så himla kul att komma iväg med Mia! Just nu hoppas jag mest på Vail, det känns roligast på något sätt...Nära Nina och Dani, wiie! Vi ska söka en massa jobb när jag åker upp till Mia i maj. Hoppas vi får varsitt skidlärar jobb i vail, det hade varit underbart!
Är så fruktansvärt omotiverad till skolan nu, tycker ingenting är roligt. Om det är så att Mia och jag inte åker till hösten så ser jag dock fram emot den skolterminen, så mycket praktik....kommer typ inte göra något annat än att vara på praktiken, men det är ju iaf kul :) Till skillnad från det vi gör i skolan nu, känns så meningslöst!
Nu måste jag borsta tänderna, och sen cykla till skolan, ska träffa Maria och fixa lite med grupparbetet innan vi har föreläsning...wiiiha! :/ Suck!
Ikväll är det träning med killarna, hoppas på en bra en!

Kiddos

Denna helgen har flugit förbi snabbt som attans, fredagskväll/natt jobbade jag hos tvillingarna, heltok, behöver verkligen pengarna! Lördag var det upp tidigt och träna mina små AG-flickor som börjar bli riktigt duktiga, sen bar det hem till Linn ( som för övrigt är typ världens sötaste och köper laktosfri mjölk när jag ska komma hem till henne och dricka kaffe :)) för att kolla JNM, riktigt kul att se att Sverige var på topp bland tjejerna :) längtar till SM och EM!
På eftermiddagen bar det hem till Gudmor för att passa hennes kids, alltid mysigt att spendera tid där.
Därifrån bar det av til hallen idag där killarna hade tärning och sen jag. Killarna var ganska duktiga, men vi lägger nog ner pik-halv och går direkt på sträckt-halv. Min egen träning gick väl helt ok måste jag säga, tycker dock inte alls om mina benhinnor, suck för dem!
Imorgon är det måndag igen, suck! Jag måste ta tag i mitt liv igen! Orkar inte, finner ingen motivation eller vilja...vet att det är detta jag vill men ändå känns det bajs, blää!
Imorgon ska jag på intervju till sommarjobb på ett korttids boende för funktionshindrade barn/ungdomar. Hoppas jag får det så jag slipper vara på akzo :/
Nu ska jag läsa lite ledarskap och sen sussa!
Puss puss

Tävlingsterminen är över!

Yes, igår var killarnas sista tävling och den utförde dem med bravur! Träning betalar sig verkligen...Vi slog Fram i hopp, lika i matta och förlorade i fristående, en riktigt bra tävling! Nu ska det bli så skönt att komma tillbaka till riktigt träning, börja skruva och slänga runt de på dubbla, lite handvoltsträning hade inte suttit fel heller efter nästan en hel termins tränande utan att träna det!
Imorgon är träningen inställd för vi ska på kostföreläsning, ska bli riktigt intressant! Jag tror ifs att jag äter ganska bra mat och lite för mycket snask, men lite nya tips sitter ju aldrig fel. Hoppas att några av mina gymnaster också dyker upp, de tränar ju faktiskt en hel del och är fortfarande små och behöver få i sig rätt näring!
Idag ska jag på ledarskapsföreläsning i skolan, hoppas att det blir intressant...känns som om det är något som faktiskt skulle kunna passa mig och som jag har nytta av!
Nu ska jag göra gröt och mackor! :) Polentagröt, mums!

Ajajaaaj!

Isch för överansträngda benhinnor...inte alls kul eller skönt! Jag antar att gårdagens friståendeträning löste ut det..benen är till och med svullna =aj! Men men, fick kört några riktigt bra flickis salto och handvolt frivolt, ingen höjdarträning eftersom jag fortfarande är på sats jakt, men det går framåt iaf...haha, eller nja, det går bra bakåt och mindre bra framåt :P Får lixom inte till antal steg på tumbling golvet, men men. Har iaf alltid väldigt roligt med mina goa tjuggar :) Ni är underbara, hoppas ni vet det?!
Har varit duktig och lagat pannerad torsk och  råstekt potatis, det vart mumma efter träningen! Nu kollar jag på criminal minds och Fanny är på väg hit!
Glad påsk!

RSS 2.0