Akupunktur på G..

Yes, lite innan 12 ska jag vara hos sjukgymnasten och få akupunktur igen..rakt in i benen för mina benhinnor. Förhoppningsvis får foten lite skönt tejpad också, attans att den inte vill bli bättre..fruktansvärt störigt, jag SKA träna nästa torsdag, orkar inte bara titta på, är inte alls så kul!
Efter sjukgymnasten är det grupparbete som gäller, jajamän...blir nog rätt chill med Maria dock!
Sen är det gymnastik som gäller hela kvällen, för småflickorna och sen killarna, kommer några nya och provar på idag var tanken, får se om man kan göra dem till gymnaster också!
Adios!

Huvudvärk pga av piller?

Alltså, jag har gått med huvudvärk ett tag, den vill inte försvinna och nu kom vi fram till att kanske beror det på att jag tagit för mycket piller? Tog ju 3 gånger om dagen i 1 vecka för mina benhinnor, sen i början på förra veckan vart jag sjuk och därmed tog lite piller? Bakfyllan botades också med en pilla! Nu får jag klara mig utan och hoppas att det ska försvinna fortast möjligast, för det är väldigt irriterande.
Nu ska jag strax cykla ut till dockan och passa Emmy och Isak, vi kommer säkert ha mysigt! Skulle gissa att vi beger oss till en lekplats och gungar :)
Ikväll blir det nog till att packa lite för på onsdag beger jag mig till min älskade storasyster i STOCKHOLM! :)

Tjuggefest :)

Oh yes! Ikväll smäller det, äntligen har vi fått ihop alla (-Catja som överger oss) på en och samma kväll så vi äntligen kan ha vår fest! Jag älskar mitt lag, trots vår ålderskillnad, JOHANNA :P
Jag har alltid kul med dem, träningen eller inte och jag tror nog att några av de kan vara vänner för livet :)
Så ikväll smäller det, jag och Linn var igår och köpte snacks och läsk samtidigt som vi hade en övermysig lunch. Idag ska jag fixa lite här hemma och snart cykla till systemet för att köpa Tequila till vårt race ikväll, kan inte bli annat än bra! (hoppas bara att min huvudvärk försvinner! Men treon brukar göra rätt bra ifrån sig)
Resten av helgen är lite osäker..vi får se vad det blir! Fasen, jag måste hinna tvätta innan jag åker till mia, hur ska jag hinna med det..borde nog springa upp i tvättstugan och se om det finns någon tid! Fast det sjuka är att jag har ingen tid ju!
Oj, råkade ta en paus mitt i skrivandet och städade badrummet, det var dumt gjort för jag städade det sådär riktigt ordentligt och skrubbade typ vasken för första gången (eller asså hela vasken med rör och allt), men den ville inte bli ren utan gick istället sönder..eller ja, typ silikonen ramlade av vilket resulterade i att hela skiten läcker och typ snart kommer ramla sönder, just great lixom! Skit, har inte råd att köpa ny vask!!
Nu måste jag ringa mamma och be om hjälp ;) Vad skulle jag gjort utan min älskade underbara mamma!

RSS 2.0