Celleförbindelser, DNA, passiv/aktiv transport...

Suck, jag tycker verkligen inte detta är något roligt alls, boken är ungefär 500 sidor och jag vet inte vad jag måste lära mig och inte...ditten togs upp på föreläsningarna och kom på första tentan som jag inte skrev för jag opererades någon dag innan, datten togs inte upp och kom på omtenta 1 som var svår som in i helvete och ingen typ kunde, massa shit från boken och inget från föreläsningarna, vad kommer på denna tentan då? Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska plugga på...blir tokig! '

Sitter och tittar på klockan var 4 minut och hoppas at den ska slå kvart i fyra så jag kan få gå här ifrån, köra till LCR, köpa en glass på vägen, titta på när Amanda hoppar och kanske träffa Tomas och Karro, hade varit nice! Och dessutom träffa Louise, för er nya läsare är hon min gamla hopptränare, har tränat för henne sen jag var typ 13 år eller något liknade och hon är mer än en tränare, en vän lite som en extra storasyster som jag kan prata med allt om, ojoj, ni anar inte hur ofta jag gråtit inför denna människa. Jag saknar det "vi hade" (låter som vi var ett par, haha), nu har jag inte ens träffat henne sen i december, illa! Och det är mitt fingers fel! Så idag ska hon uppdateras om mitt liv och jag om hennes, samtidigt som jag vet att jag kommer få springa och sänka och höja hinder :P

Nä, nu ska jag försöka plugga lite till, eller så går jag ut och sätter mig och steker i solen en stund :)


Hoppträning för Louise förra sommaren, Ida & Jaq


Tjing

/ Ida

Lunch!

Yes, nu väntas det lasange till mig! Åh, riktigt hungrig är jag också. Fick ju inte min dubbla frukost som jag kör med när jag börjar så tidigt, mackor hemma och yoghurt och müsli här på jobb, underbart ;)

Vad äter ni till lunch, eller kanske frukost för er som är lediga?




Nu tog lunchen slut och jag ska ta fram mina böcker, jag har typ hela eftermiddagen på mig och vill verkligen inte plugga. Det är inte alls roligare att bara sitta men ändå så drar jag mig för att sätta igång, varför är det så? :S
Kom igen nu Ida!!! Ja, nu ska jag...försöka! :P

/ Ida

Äh lägg ner!

Asså, nu har det rapporterats in 12 st Michael Jackson fans som gjort självmord! Det är ju verkligen sjukt, okej, visst, jag håller med om att Han verkligen är "the king of pop". Vår musik hade nog inte riktigt sett ut som den gör idag utan honom, men att ta själv mord för att han gått bort känns ju bara överdrivet till 100. Såklart man kan vaar sorgsen, men det är väl knappats så att de sågs och umgicks direkt. Nä, nu får folk skärpa till sig! Fansen begår självmord! 

Nu har jag verkligen haft att göra, lastbilar hela tiden och usch, det rä verkligen inget kul jobb, men jag tänker pengar pengar pengar, som förhoppningsvis kan leda till att jag flyttar snart. Vill det!

Nu ska jag kolla runt lite på nyinlagda lägenheter och sen ska upp skolboken ;P (försöka iaf)

/ Ida

Sovmorgon?!

Ja, det ville min kropp ta imorse och det gjorde den, vilket betydde att jag försvo mig! Klockan ringde som vanligt kl 05.45, det vet jag, för jag hörde burret som allt och sen måste jag ha lagt mig ner bara för att typ vakna men nej nej, då väljer min kropp att somna istället och nej, mintelefon var avstängd inte snoozad. Jag har aldrig någonsing somnat om sådär förut, antar att jag få snooza hädanefter. Jag är iaf duktig glad tt jag vaknade igen 06.25 och det grymmaste av allt är att jag körde hemifrån kl 06.40, slå det om ni kan, håret han plattas, ansiktet sminkas men magen fick gå tom ;)
Nu kurrar min mage, tur att det är frukostrast om lite mer än en timme. Idag är här inte lika mycket att göra, så blir kanske tid till lite plugg idag!

Hur har er morgon varit?



/ Ida

Sommarvärme!

Åh, hur härligt är det när man kan gå i sjorts och linne kl 22 på kvällen! Jag älskar denna värme, inte för varmt för då får jag sådär jobbigt ont i huvudet utan perfekt, älskar svensk fin sommar, obsarvera FIN! Eftermiddagen/kvällen var trevlig med mr X, vi fikade på whaynes och gick till mölleparken och bara snackade och sådär. I think I might like him :)

När jag kom hem så blev det chill med Basco. Sen åt jag rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås som också blev min kvällsmat, nyttigt va ;)

Nu ska jag återvända till sängen och kolla klart criminal minds och sen sova! Imorgon är det hoppträning som gäller, ska bli så kul att träffa alla. Saknar Jaq så att jag spricker! Men enligt Freddan borde jag kunna rida nu sålänge det inte gör allt för ont, benet är numera helt läkt så nu är det rörligheten och lederna som är kassa, men det ska jag öva upp, men förstår ni hur tråkigt det är att sitta och leka med hård, fettig blå lera? ;)

Hoppas ni alla haft en härlig dag!
Sov gott!

/ Ida

Inget plugg!

Nä, det blev inget pluggande idag, har helt enkelt varit för mycket att göra idag! Nu slutar jag om 30 min och kör in till Malmö för att träffa Mr. X på en fika och kanske en runda på stan, kul! Imorgon ska jag förhoppningsvis ha lite mindre att göra så det finns tid till lite plugg, inte för att jag direkt längtar efter det ;P

Undra hur det gick för Amanda på sjukhuset idag, hoppas verkligen de inte hittar något, eller ja, kanske ändå, att ha en mild grad av epelepsi är kanske värt det, med tanke på att innan dess visste de ju inte vad problemet var. Hoppas iaf att undersökningarna har varit smärtfria! Hör av dig om du läser detta Amanda :)

Haha, det hoppade nyss en liten kaninunge utanför mitt fönster, söte!

Nä nu ska jag strax stänga av denna stora burken som jag sitter vid! Ha en skön eftermiddag,

/ Ida

Lite mer idag!

Idag händer det lite mer på jobb, faktiskt haft att göra nästan hela förmiddagen, så trots att jagvarit uppe sen kl 05.45 så skriver jag först nu :) Nu är det snart lunch och jag ska äta thaigrytan jag gjorde igår, hoppas nu den blev lagom stark tillslut, fick hålla på att klydda lite igår! Inte hann jag med att ladda in bilderna från kameran heller, måste ju gå och sova så tidigt nu när jag gå upp i ottan så känns kass, hinner inte med något vettigt! Men en härlig helg har det varit iaf :)

Förhoppningsvis så går denna veckan lite fortare än förra, har ilte inplanerade saker, har tagit med fysiologiboken till jobb om det rä lite att göra, planerar att plugga runt sisådär 1-2 timmar om dagen så får jag dagen att gå plus att jag förhoppningsvis lär mig något till tentan i augusti, som jag måste klara (annar blir jag tokig och ger upp mitt liv). Sen är det förhoppningsvis hoppträning imorgon (titta på) tror inte mitt finger klarar en hoppsugen Jaq ännu. På tisdag måste jag också hinna baka för på onsdag är det besök hos Camilla, Sigrid och Elton, gulligull! Torsdag fyller min älskade syster år, det blir sushifirande över det såklart och gull med Filippa eftersom det även är Paula och Biskes bröllopsdag, men den firar Biske på gymnastikläger i STHLM eller något liknande. Så jag, Mia och Paula ska äta sushi och Filippa ska få gosa med mig och kanske få smaka på något smarrigt! Fick ett MMS av Paula nyss, med Filippa på bilden med sina fina röda krokodilskor som hon fick av mig och mia när hon föddes, äntligen har hon blivit stor nog att använda dem :) Åh, jag älskar den ungen!

Fick nyss ett sms av mr X som tycker vi ska hitta på något och jag håller med :) Så nu blev även kvällen uppbokad!

Nu är det lunch, vi hörs nog snart igen,

/ Ida

Kamera!

Jag har hittat min kamera, yees! har varit dåligt med bilder men nu har jag hittat den, i en väska såklart ;) Nu är jag dock av med min bikini istället, har inte använt den sen förra sommaren och kan verkligen inte hitta den någonstans! Jag ska rota lite till i garderoben i veckan!

Min lilla hemlighet är snart klar, har suttit i trädgården nu i eftermiddag också efter att jag kom hem från Mia och en liten stund hos Biske & Paula där jag busade med Filippa. Ska bli spännande och se när den är helt klar!

Har hittat en massa fina lägenheter till salu, som är relativt billiga, ska bara fixa någon som kan ta lånet till mig, för det kan jag som student och ingen inkomst göra. Annars kanske kanske kanske jag kan hyra Ylvas etta, hon flyttar till Brasilien i höst och ska hra ut sin möblerad och har ännu inte hittat någon som vill bo där, jag sätller upp :)

Nu ska jag köra och handla, ska laga thaigryta ikväll, mycket såklart så jag kan frysa in och ta med till jobb, fast jag börjar få ont om burkar! haha.

/ Ida

Solbränd!

Sorry att jag inte skrivit idag, men har inte riktigt haft tid, har varit fullt upp med att vara ute! Suttit i trädgården hela dagen och fixat med olika saker, kan tyvärr inte säga vad ännu, hemlis! Lyckades också, såg jag efter att jag vilat en stund i min säng framför TV:n fått en sjuk bränna, ser ut som om jag har en vit BH på mig typ, jag som aldrig brukar få så mycket färg, men det var ju kul, det gör inte ont vilket är skönt!

Kvällen i Lund igår var trevlig, tack för den mr X :) Träffade på en massa människor jag kände och X tyckte jag kände hela Lund, kul!

Nu måste jag gå igen, vad gör ni denna lördagkväll? Take care,

/ Ida

Träningsprogram!

Alltså ändå sen jag bröt fingret i början på mars så har jag ju inte kunnat träna, jag började ca 2 veckor efter att spiken tagits ut att träna, hann träna ett pass Afro och sen blev jag sjuk och jag var det länge, har riktigt ont i halsen i nästan 2 veckor, ni vet sådär så man har jobbigt att äta och svälja?! Sen jobbade jag ju på balveckan samtidigt som vi fixade det sista med arbetet som skulle in på terminens sista kurs så då blev det ingen träning, veckan efter tror jag nog att jag tränade igen, det var då Body Attack och guud vad jobbigt det var, har typ tappat alla muskler jag äger ;) och konditionen är som bortblåst! Sen nu är det jättedåligt med pass på gymmet, riktigt dåligt att ha sommar schema i över 3 månader, man vill väl kanske träna på sommaren också? Så jag skulle behöva ett typ att träningsprogram som jag kan köra efter jobbet, såklart inte varje dag, jag måste ju ha ett socialt liv också! Men typ en springrunda/powewalk på kvällen och efter köra lite övningar hemma, problemet är att jag aldrig kommer till skott!

Usch nej, jag har verkligen gått upp för mycket i vikt på dessa 4 månader, beror ju också på att jag har ett sånt fruktansvärt sockersug, helt sinnes...kan verkligen inte leva utan godis, usch jag måste verkligen försöka bryta detta dumma mönster, träna mer och äta mindra godis och andra sötsaker. Maten som jag äter är bra, det vet jag, visst har jag creme fraise i maten och så, men jag vet att jag äter ganska nyttig mat...problemet är allt socker, men det rä ju såå gott!

HJÄLP MIG! Alla ni som skriver, har ni inga tips på hur jag sak göra? :)

För övrigt är det astråkigt att sitta på jobb och inte göra ett skit, suck!


En hel sån här har jag krängt i mig idag! FY!

/ Ida

Äntligen fredag!

Så skönt att det är fredag, oj, vad jag ska sova imorgonbitti, eller jag hoppas det, kommer säkert vakna astidigt iaf, det gör jag alltid när jag vill sova och när jag måste upp så vill kroppen inte alls upp, typiskt lixom! Nu är det 3 timmar till jag har att sitta och bränan här på jobb sen ska jag hem och chilla och sen iväg till Lund, får se vad som händer där och det blir chill, fika eller fest, alla alternativen känns bra just nu faktiskt!

Har suttit och läst en ny blogg av den mördade Therese kompisar, det är verkligen sjukt hur världens har blivit 16 årig pojke mördad tjej på grund av svartsjukedrama, sinnes! Läs hennes kompisars blogg HÄR!

Ikväll spelas det semifinal, ska bli spännande och se vem som vinner, hoppas ju såklart på Sverige, men skulle inte förvåna mig om de får spelkramp och förlorar mot England.

Nu väntar min bok, som jag verkligen har börjat gilla!

/ Ida

Michael Jackson död!

Imorse när jag åt frukost framför nyhetsmorgon hör jag att en av de absolut största popstjärnorna har dött, endast 50 år gammal, det gick en rysning genom min kropp när jag hörde det, livet vänder verkligen så fort! Han skulle om två veckor ha sin första spelning i London, hans stora comeback, över 50 spelningar i London skulle han göra! Tänk alla besvikna fans! Visst tycker jag att hans låtar är bra, väldigt bra faktiskt, men han gör ju inget nytt så mig påverkar det ju inte direkt, självklart är det sorligt för hans anhöriga och inte minst hans barn, han har ju trots allt 3 st som han har ensam vårdnad över! 
Idag hedrar de flesta radiokanaler med att spela Michael Jackson låtar hela dagen, det kan jag gilla :) 

 

Gymnastik!

Jag är nog något utav ett gymnastikfreak, haha, det rimmar! Oj, då har man sjukigt lågt om man tycker det rä roligt, men så kan det gå när man inte har mycket för sig! Har nu på eftermiddagen inte gjort så mycket alls, förmiddagen var bättre! Sitter och läser min bok till och från, jag gillar den, en lättsam romantisk komedi, perfekt att läsa såhär på jobbet!
Har också planerat uppvärmingen och styrkan till träningen ikväll, fick sån jäkla hjärnsläpp i tisdags, kom verkligen inte på vad vi skulle hitta på, tur att de stora killarna var där och kunde komma med lite idéer. Idag är det jag och Peter som tränar killarna, hoppas att han stannar hela tiden idag! Det har verkligen börjat hända grejer med killarna, kul :) Längtar tills nästa tävling, dock hoppas jag att vi inte behöver träna så mycket på de tråkiga varven vi kommer få köra, kan dock vara så att vi får till någon rondat flickis, Ervin, Alex och Edvin ligger bra till so fare, alla har kört relativt själv. Fast jag tror ändå vi hoppar det på tävlingen, kanske blir hjulning rondat istället!
Nu slutar jag om 30 minuter, skönt, sen ska jag som sagt till hallen och bara dega ett tag innan vår träning börjar, tror minsann jag köper en glass på vägen också!
Ska försöka sova tidigt ikväll också, det var skönt att äntligen få sova i alla fall 7 timmar inatt :)
Nu ska jag fortsätta läsa en stund till :) Vad har ni för er där ute? Tjiiing!

/ Ida

Gratis-Fashion

Har gått med i en ny sida nu när jag sitter och inte har så mycket för mig, hihi! Man samlar poäng genom att göra olika saker, typ tävla, gå in på hemsidor och så vidare, sen kan man köpa en massa fashion, få presentkort på H&M, Nelly.se, Gina Tricot, Gucci, jaa, you name it! Checka in sidan här , bli medlem och gör ett kap!!

Just do it!

/ Ida


Bevisa sin kärlek?!

Då jag inte har speciellt mycket att göra på jobb så blir det ganska mycket läsning på aftonbladet.se, har läst en del om den mördade 15-åringen Therese Johansson Rojo. Hon blev alltså mördad av en kille i drygt samma ålder "och" hans flickvän. Än så länge är det inte bevisat att hon faktiskt medverkade, men hon motverkade definitivt inte. Varför mördade han Therese? Jo, det var för att bevisa sin kärlek för sin flickvän, tydligen har det varit något triangeldrama mellan de tre. Hur sjukt är detta? Mörde en tjej för att bevisar att man älskar sin flickvän. Jag blir allvarligt talat rädd för dagen "yngre" ungdommar och dagen världsuppfattning. Självklart förstår jag att inte alla skulle kunna mörda för kärlek, eller det hoppas jag iaf inte. Jag känner även andra yngre ungdomar som har stora problem med sitt kärleksliv, som blir kära i fel personer, blir utnyttjade och mår väldigt dåligt över sin situation. Är man redo för kärlek vid 15 års ålder? Jag vet inte, men att det ska mördad för att bevisa sin kärlek känns ju väldigt tokigt! Jag vet inte ens själv om ja är redo för kärlek, är jag redo att bli sviken och älskad, för båda känslorna lär ju uppstå i ett förhållande?! Varför kan något i livet inte bara vara enkelt, älska eller älska inte!

/ Ida


Vattenmelon!

mmm, är så sugen på vattenmelon, det hade varit riktigt gott med en krispig, vattnig och väldigt smakrik vattenmelon här, mums! Klockan tickar, dock väldigt långsamt...jisses, att sitta framför datorn i typ 8 timmar är verkligen ingen hit, speciellt inte i denna värmen.

Snart slutar jag, eller ja, om typ 1½ timme, haha, då ska jag in till stan, köpa present till Jasse som har sin 20 års fest på lördag, wiie! Sen äta glass med lite gympafolk!

Nu tänkte jag at tag i min bok som ligger här och vill bli läst!

/ Ida

Tips!!

Ja, då har jag suttit på jobb i en timme, än så länge har det lämnats 2 varor, wiie! Verkligen spännande! Hade gärna fått hända lite mer idag än igår! Jag sitter och är jättetrött på jobb, sen efter gympan igår var jag ute och gick en långrunda med Basco, sen när jag kommer hem efter att ha duschat och så, nä, då är all trötthet sombortblåst, seriöst, jag tänkte jag skulle sova riktigt tidigt, typ sova kl 22, chii fick jag, Nä, sista gången jag kollade på klockan var den 23.26, suck...blir för lite sömn för en sån som jag!

För övrigt, kan ni inte langa hit lite tipa på sidor man kan kolla runt på, dock inte typ youtube, facebook och andra sånna sidor, för de är spärrade på jobb, men jag behöver fördriva min tid! Nästa vecka ska jag börja ta med mig fysiologiboken, då kan jag fördriva min tid några timmar per dag iaf! Känns vettigt eftersom jag har tenta i augusti...undra vad som händer om jag inte klarar den?? Måste jag gå om då? :S

Idag ska vi äta glass och spåna lite på idéer till den stora gymnastikshowen den 12 december i år, temat är storstad, typ new yorks gator och sådär...hrm, vi får väl se om det kommer fram några smarta idéer!

Så se till att ge mig lite förslag nu :)

/ Ida

En säng hade varit nice!

Nu är jag såå trött, att sova ca 6 timmar per natt är inte riktigt min grej, just nu är jag såå trött! Känner att jag håller på att nicka till nnär jag sitter här i stolen, försökte läsa den nya boken jag fick av Sofia igår, Luftslott av Sheila O'Flanagan, men jag orkar inte, haha! Men den kan nog vara bra iaf :)

Var hemma hos Richters igår och bara umgicks med dem, jag, Sofia, Olof och Oscar spelade Monopol i flera timmar, men vi hade iaf roligt!

Nä nu ska jag nog gå bort till Dnne och André lite, kommer ändå inte hända något mer här idag!  ;)

Ikväll blir det sängen senast kl 22. Vem tror jag håller det, tss??

/ Ida

Jobb och jobb!

Är dryyygt! Sitter och gör inte så mycket alls faktiskt! Har kollat runt på lägenheter hela morgonen, hittat några interessanta måste jag säga! Får väl se hur det blir med det!

Nu är det snart lunch och vi har en gubbe här som håller på att lossa och ahn är seg som sjutton, min mage kurrar!

/ Ida

Ängeln Matilda!!

Idag är det Matildas dag, idag för exakt två år sen dog Allra Världens Bästa Matilda! Det känns fortfarande hårt och brutalt att säga att hon dog, hon är död! Men visst, så är det ju, tyvärr! Livet är verkligen inte rättvist, varför dör barn? Finns det någon anledning till det egentligen? Jag kommer ihåf en disskusion jag hade för ett tag sen, personen som jag pratade med sa att vi är för många i världen....fine, visst så är det! MEN, varför är det barnen som ska dö, sjukvården gör allt de kan för att äldre människor ska fortsätta leva, de opereras hit och dit och behandla för cancer fast än de är över 85 års ålder? Är det rättvis, visst ska väl alla ha en chans att få överleva, men kunde ite de äldre som redan levt sitt liv få leva men inte så stackars barn som lever ett helvete under sin behandling och ändå inte klarar det...visst finns det ju undantag, det finns barn som klarar sig, elelr faktiskt så klarar sig majiroteten sig, men ändå. Sjukt tycker jag det är!
Idag går mina tankar själklart till Matilda, men främst till Ulrika och Anders...som var dag måste leva med plågan över att inte få ha Matilda kvar hos sig!

Tänk på att ditt liv kan förädrar på en bråkdel av en sekund! Lev ditt liv!!

/ Ida


Sex and the city!

Jag älskar det! Ligger just nu och tittar på gamla avsnitt på comedy central...ligger i sängen, borde typ fixa mat till imorgon men orkar inte! Suck! Börjar jobba kl 07.00, är verkligen inte alls sugen på att jobba över huvudtaget men ännu mindre sugen på att gå upp 05.45, blää!

Nä, har ingen ork att skriva något mer, har inget vettigt att komma med faktiskt! ;P

/ Ida

Midsommar!

Idag är det midsommarafton som säkert alla vet, annars är det dags att ha bättre koll i allmanackan ;)
Midsommarafton innebär sill, nypotatis, lax, jordgubbar och massa annat mums och gott sällskap, det är det festliga med midsommar.
Jag kommer nog alltid dock förknippa midsommar med Matildas dödsdag, för två år sen kl prick 15.00 tog hon sitt sista andetag, sinnes att det är två år sen jag senast såg henne, sen jag senast höll henne i handen och gav henne en puss på pannan. Det borde inte vara så, hon borde vara hemma hos mamma eller pappa och fira en glad midsommar precis som alla andra barn! Livet är inte rättvist, ta vara på dagarna som vi har tillsammans! Jag saknar dig AVBM! Busa med oss idag och solen kan du väl trolla fram?! :)

Jag sitter här och väntar på att Mia ska komma så att vi kan köra iväg till Skurup, ska vara hos Emma kl. 13.30, det lär vi ju dock inte vara, med tanke på att Mia ska med. Men fint folk kommer sent har jag hört! :)

Ha en underbar midsommar, det ska jag ha!

/ Ida

Gudmor!

Jag bakar bröd! Foccacia med oliver och soltorkade tomater! Ser mumma ut när det står i ugnen iaf, får hoppas att det även smakar gott. Jag vill faktyiskt ocvkså någongång kunna äta gott bröd. Har tänkt mycket på det är med min allergi, folk suckar alltid när jag säger att jag är gluten intollerant, usch vad jobbigt det måste vara! Ja, visst är det jobbigt men det har även fått mig att få bättre struktur på vardagen, jag har lärt mig att planera på ett helt annat sätt, visst absolut ibland förbannar jag mig över att just jag fått gluten intollerans och varför jjust gluten, kunde ja inte bara fått typ pollenallergi eller nått. Samtidigt som jag känner att det inte är så problmematiskt, mår ju faktiskt så mycket bättre nu när jag inte äter gluten, inte så mycket klydd med magen (beror nog även på att jag inte längre äter laktos) och främst för att jag knappt är sjuk längre och det måste jag säga är en fröjd. Mina feberattacker är borta med vinder och även andra bakterie och virus infektioner som jag hade stup i kvarten. Visst hade jag hellre velat vara utan någon allergi, men jag klarar mig. Har lärt mig att planera och börjar även få till bakningen, mina knaelbullar blev såå goda som jag gjorde häromdagen. Får hoppa att brödet blir lita mumsigt ut!

Sen i tisdags har jag varit hos min gudmor Marina, har umgåtts med henne och barnen och pratat en massa, skönt att få ventilerat och få svar från någon som har lite kunskap och som absolut inte dömmer och definitivt förstår. Hon vill vårt bästa, allas bästa även fast hon självklart tänker mycket på min mamma och mig. Vi har m¨ålat fönster och en grind som ska sitta vid trappan sen när bebben kommer. Ska bli så spännande med en liten bebis, jag undrar vad det blir, pojke eller flicka, flicka eller pojke. Jag tror på en pojke till "tyvärr", hade ju varit roligt med en flicka, men känner på mig att det är en liten flicka, oavsett så kommer det bli hur bra som helst och den kommer till världens bästa mamma & pappa och världens bästa storebröder, de är så fina! Tycker så mycket om hela familjen.

Imorgon är det midsommar, hoppas på att solen kan kika fram och att det inte är kallt och vi vill inte ha något regn! Nu ska jaggå modevisning för mamma, kan inte bestämma mig för om jag vill ha kläderna jag köpte till imorgon, jag gillar de men vet inte om de passar lixom! Sen blir det att köra i ilfart till systemet och att köpa gubbar till imorgon :) Mums!

/ Ida

Here we go again!

I'm a real crybaby! Jisses amalia, jag är nog den största lipsillen ever! Sista avsnittet av Cityakuten idag, ojoj, får bli tyst minut för ER, de är ju lixom värsta uråldriga serier! Kul att se alla gamla skådespelare, alla har blivit stora och äldre, haha! Ja, jag grät såklart som en tok, en gammal dam dog, en mamma som nyss fått tvillingar dog också, kommer mitt liv vara så? Kommer folk dö runt om mig hela tiden när jag jobbar också? Njaa, förmodligen inte...eller det hoppas jag iaf inte! Jag ska rädda liv, eller iaf göra de bättre! :)

Imorgon ska jag till Marina och killarna, kul, saknar de när jag inte är där så ofta, får väl se om det blir ändring på det när bebben kommer. Bara 1½ månad kvar nu, jag gissar på en pojke till, fast hade såklart varit kul med en liten flicka!

Åh, förresten, har bakat kanel/vanilj bullar idag, mhmhmmmm, så goda blev dem, de var det första jag bakat som blivit riktit gott (som ska jäsa iaf) sen jag blev gluten, I love fiberhusk, haha! Sen lyckades jag bränna mitt finger också, men det var det värt för att få de goda bullarna, mums! Nu är bullarna i frysen och väntar på att li uppätna! Nu är det dags för min skönhetssömn!

/Ida

För övrigt...

Så fullkomligt älskar jag Milows Ayo technology, den är så grym, me like mucho!

http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk

Just nu finns det faktiskt riktigt många bra låtar, tack gud för Spotify :)

FP

Som i Folekts Park! ja, där vart jag idag med Linnéa och Madde, först en massa lek på lekplatsen titta på en massa svenska djur och sen bar det in i terariet, var faktiskt riktigt kul, vi såg en massa ormar och Linné är söötast när hon säger det, Oooooomaaar och så ser hon lite pilliraisk ut och typ livrädd ;)
Vi såg och Herr nilson apor som var sjukt söta, nu kan folk få kalla mig apor hur mycket som helst, sålänge de menar dessa små söta djuren, Var också riktigt riktigt små aopr typ max 15 cm, ur gulliga! Sen vart det lite karusellåkning och mys bara! Blev ockås nästan av med Madde på lekplatsen som inte lydde mig och lovade att säga till innan hon bytade ställe, så gick det med det!

Igår var det film med Johan, Ems och Moms, jag bakade rabarberpaj som vi krängde tillsammans med en massa godis. Vi checkade Bable som var bra fast dåligt slut, man fattade ju inte vad som hände med alla, surt!

imorgon ska jag jobba på MM och sen baka kanelbullar när jag kommer hem, nu blir det bara chill och kanske lite leftover rabarberpaj :)

/Ida

Sista lördagsträningen!

Hade vi idag och rörigt som attans var det, det var något typ av AG-läger, hallen var invanderad av en massa AG-killar från bromma, halmstad, göteborg och Motus och så var det de vanoiga AG-tjejerna och vi, inte stor plats och massa ljud i hela hallen, för en gångs skull var det inte vi som hördes mest! Nu har jag gympaledigt en vecka om jag vill, vilket betyder att jag är helt ledig tis-torsdag, har jag inget bättre för mig lär ja nog gå till träningen iaf. Nästa vecka är det jag som har träning, vi är ju 5 tränare som delar på det nu när det rä sommarträning, skönt att inte känna några måsten! Till hösten tar vi bort lördagsträningen, och lägger till fredagkväll ch söndageftermiddag istället, helt okej faktiskt, känns skönt att inte ha någon morgon längre!

Efter träningen stack jag hem till Mia och bara chillade tills det var dags att dra till Limhamnsfältet där det var ledarträff, en massa prat om allt mellan himmel och jord, dock mest gympa ;P, brännboll och korvgrillning. Det är alltid härligt att träffa alla faktiskt. Fick reda på nya sakr, typ att Jens och Elisabteh var gifte, men hej tjoo, hade jag ingen aning om. En glad nyhet var också att Jens ska nog komma och hjälpa oss 1 gång i månaden med killarna, perfekt, då blir han som en kontonuerlig gästtränare så killarna blir lite peppade!

Nu är det käk och sen hem till Johan och kolla fiiilm, nice!

Tiden går fort!

När man är hemma hela dagarna, när man kan sova ut på morgonen när man inte behöver klä på sig från mitt på dagen går timmarna fort, det känns lite trist för när man äntligen kan var ledig så bara försvinner tiden. Klockan är snart 12 och jag sitter i pyjamas, så skönt, fast samtiidgt känns det som man slösar bort vädrefull tid, men vad ska jag göra med tiden då? Hade detta varit en solig dag hade jag solat och myst i trädgården eller med någon komopis i parken, men nej, det har bestämt sig för att bli höst igen, regn och blåst, usch för svensk sommar när den är såhär! Ge mig riktigt svensk sommar, härliga sommarkvällar, solnedgång och mys på stranden.

Åh, jag vill åka på semester. Hade varit så härligt att komma iväg, men ack vad fattig jag är! Några försäkringspengar verkar jag inte se röken av på ett tag till, vad ska jag göra med dem? Ska jag åka på en ny skidresa i vinter? Eller blir det inga skidor för mig nästa år? Det blir så meckigt med skolan, missade så mycket detta året och jag kanske till och med har praktik då? Jag vill ju åka skidor, jag vill jag vill, fick ju lixom inte riktigt göra det i vintras. En dag och sen paang!! rök mitt finger! Som blir bättre och bättre, men undra hu lång tid det tar innan det är helt bra, det är i princip rakt nu, börjningen är fortfarande tuff och gör ont när man ska tvinga det, gör också ont när man gör hastiga rörelser eller råkar slå till det. Fick en fot på handen förra veckan och aj, slog handen i bordet igår och aaaj! Jag är så trött på att ha ont! Jag vill rida, jag saknar Jaq, jag saknar att vara i stallet, jag saknar att tävla, jag saknar att träna, jag saknar helt enkelt hästlivet! Jag har varit en hästmänniska så länge jag kan minnas, hängt i stallet på nästan all min fritid, inte för att jag kanske vill göra det nu, men jag saknar det! jag saknar snuff jaq, men det finns tyvärr inte en chans att jag kan rida honom, speciellt inte honom som är så tung. Jag red ju en liten liten stund på Tintin för några veckor sen, men att ha stängd hand och hålla om tyglen, no way! SUCK! JÄVLA ENGELSKMAN!!

Nä, nu ska jag faktiskt hoppa ut ut pyjamasen, fixa mig och sen ta mig till Maria och Hilma, ska bli skoj att träffa dem!

Lipsill här

Oh yes! Jag är en riktigt gråtare när det gäller TV! Holy crap vad jag grät till Greys idag och häromdagen grät jag som en dåre till extreme homemakeover, av alla program lixom. Men det var verkligen sorligt!! haha!

Igår var det verkligen full fart och flängande runt på en massa studenter! Stannade hos Jullan hela natten lång, hon sket i tengan och festade kvar med polare istället! Det var rikigt trevligt och jag vill verkligen träffa er oftare! :)

Idag var det jobb på MM och sen gymmet, tränade för första gången på typ 3 månader, eller jag körde ett pass för någon månad sen också, men direkt efter blev jag sjuk! Hoppas jag håller mig frisk nu så jag kan komma igång och träna, har saknar det! Synd bara att passen suger på sommaren, blää! Får nog iaf bli pump på måndag! Undra om det rä något kul på fredag, nä, visst ja, fanns bara skit då, illa illa!

Imorgon sk ajag till sjukan med fingret som för övrigt inte vill bli bättre verkar det som, kan fortfarande inte sträcka oh böja normalt och nu börjar jag undra om jag någonsin kommer unna göra det, och visst det hade ju varit fine, bara det att det gör asont när jag gör något hastigt eller om jag försöker stänga handen maximalt, vilket resulterar i att jag inte kan rida och kan jag inte rida nå mer då blir jag toookig! Det sprätter redan i benen på mig, är väl en dryga 4 månader sen jag red...om man inte räknar med de stegen på Tintin när jag provade, men det gick ju åt skogen!
Imorgon eftermiddag/kväll ska jag passa linnéa och sen hem till Johan och umgås lite!

Nu ska jag kolla på sjukhuset på datorn, jaa, jag vet, nörd!!

Sorry!

Jag har inte riktigt haft tid att skriva här, var en fullpackad vecka...kul, men väldans full! Tänker inte ens försöka berätta allt jag gjort!

Igår tog Emelie studenten, kuul!
Idag är de Jullan, Emilis, Sus, Ingrid, Linas och Mys tur. Jag hinner dock inte flänga runt till alla, hoppas jag t
räffar de på utsläppet helt enkelt! Sen är jag ledig resten av veckan! Anna tar studenten på fredag så ska väl inom där en stund antar jag! Annars har jag inga planer, ganska gött måste jag säga! Nästa vecka är det jobb på MM på måndagen och sen är jag ledig en vecka till, sen börjar slitet på akzo, då ska jag minsann plugga till omtentan i Augusti, lika bra att börja i tid denna gången!

Adjö!

RSS 2.0