ah, suck!


Jaq & jag Träning för Louise, LCR 17/7.

Nää, det blev ingen träning imorgon, förmodligen...för varmt, Catta vill inte åka iväg när det är så varmt, tycker det är för jobbigt! Suck, suck, suck!!!  Louise börjar sitt nya jobb på måndag vilket betyder = inga mer träningar för henne....ännu mera suck!! Visst det kommer finnas tillfälle när hon har tid med oss, men inte ofta och jag förstår henne, ha vanliga arbetstider och sen ha 4 hästar igång, det blir lite jobbigt! Men jag tycker det är skittrist, vill verkligen hoppa för henne.
Hon känner mig så himla väl, vet precis vad hon ska säga och när hon ska eller kanske inte bör säga något. Det går bara så jäkla bra med henne....
Folk har nog svårt att förstå hur bra jag tycker om henne, har kännt henne sen jag var typ 12-13 år och då var hon lixom verkligen min idol, det fanns ingen bättre än henne lixom. Halvåret hon var i USA var för fan skit, vår tränare sög och jag hade nyss fått ny häst som hon inte kunna hjälpa till med! Haha, kommer ihåg att det först jag gjorde när hon kom hem var typ att skrika på henne, för jag var så himla arg på mig själv, för jag kände mig dålig när Louise såg mig första gången på Jackie när det gick så dåligt, men jag var så himla glad att hon var hemma...sen efter tårar och en massa förlåt så slutade det bra som vanligt!
Jag har alltid kunnat pratat med henne om allt, har gråtit ut i hennes famn många gånger. Ja, folk kan inte förstår hur mycket hon betyder för mig, och även Louise själv.

Tycker iaf att det är supertråkigt att jag inte kan fortsätta träna för henne! Fast det kanske ni har förstått nu :)

Nervöst var det!
Jaa, det gick nog bra igårkväll tror jag...kändes lite skumt att sitta och bli intrevjuad av Louise, även om hon höll sig i bakgrunder så visste hon väldigt mycket av vad jag sa och höll med på många punkter! Fast det var skönt också, för det böev inte riktigt så seriöst eftersom vi känner varann så pass bra ändå.
Efter intrevjun så hjälpte jag henne lite med räkan och såg när hon red, sötis, så duktig liten apa som hon säger. Maria var också där, trevligt att träffa henne, det var längesen! :)

Ja, nu är det alltså bara att vänta och se vad som händer, skulle nog få besked redan i slutet av veckan, jag hoppas hoppas, men jag har ju iaf gjort mitt bästa och med tanke på att de ville ha någon som var utbildad så vet man ju aldrig....sugit, bara för man är barnskötare betyder det inte att man är bättre, det är fan det slappaste linjen på hela gymnasiet!  ;P
Känner många som det inte hade gått bra för där jag gick....men men!

Sitter på jobb och tråkar, händer absolut nada! Sen ieftermiddag blir det kanske bada och sen Jaq, om han orkar röra på fläsket eftersom det är så varmt! haha, blir så fall lite hoppävning tror jag...känner att han behöver det!

Nä, nu får jag väl göra något vettigt...

Nämen hot igen ;P


och jag sitter på jobb, på ett äckligt varmt kontor, usch usch usch! Idag har det också varit relatovt mycket att göra, eller rätt så rörigt faksiskt!

Jag är apapap nervös inför ikväll, intrevju på LCR, jag får ont i magen när jag tänker på det! Jag har ju för fasen aldrig varit på en riktigt intrevju förut...och jag vill ju verkligen ha detta jobbet! Behöver pengarna och det verkar för övrigt riktigt roligt! Vad kan vara bättre än ett jobb kombinerat med barn och hästar, inget för mig vill säga!
Har övat för mig själv en massa och Johan har också hjälpt mig en del...men gaaah, är bara sjukt nervös för att jag ska göra bort mig! Glömma säga något viktigt eller typ snacka itu folket! paniik!
Ajja, det är bara att hoppas, ni kan ju hålla rummarna hörrni!
Har ni det bra i värmen?

Adios...

Hot hot hot!

Är var det var idag, jisses amalia, höll på att få värmeslag, men det var så nice!
Vid lunch tid stack jag Mia och Linna till Vanna Beach på västra hamnen. Där satt vi och drack drinkar och bara lapade sol, trääävligt! Vi var där till runt 18 och sen blev det hem, duschen, mat och sova ;P
Var någorlunda trött efter lördagen bravader hemma hos Henke, som för övrigt var jäkligt trevligt!
Man såg ju lite halvdum ut i sin ytstyrsel kan jag säga, haha, lite åttital delat men jäkligt illa style bara ;) Men kul var det!

Godnatt gott folk!!

Varm lördag!


Idag har det minsann varit varmt och skönt, dagen spenderades med Moms och Emelie i Tvedöra mycket trevligt var det! Var så längesen :)

Igår var det afterwork på Khoi med Mia, malin och Linn, sen vidare till Moosehead och lite drinkar, där träffade vi även Johanna! Hur kul som helst, och gott :)

Nu är jag i ful gång på att göra mig iordning för Bad taste party hos Malin, ska bli ball! Det jobbigaste är att jag måste inom Ica och handla dricka i dessa kläderna, jag ser fan inte klok ut, haha! Kan ju hoppas att folk förstår att det är en ploj! haha!

måndag gäller det, är nervös som attans alltså!

Puss och kram!

Luffarschack!


Luffarschack är min nya pasion, haha, nä, men jag och en kollega, Johan spelar Luffarschack en delnär det inte finns något att göra, vilket är en hel massa tid!
Johan är grym men ibland så kommer jag inte och glänser och vinner. Det är dock inte så ofta. Men som sagt, smartare kvinnor sämre i sängen, jag kommer köra länge på den det kan jag lova!

Igår var jag ho Lena och passade Linnea medan de lastade Destiny så nu är hon såld, snutte!
Sen var jag hos Jaq, och det gick okej, jag som hade planerat hoppövning men det sket sig efetrsom de skulle grillar precis vid banan där jag satt upp hinderna så jag fick byta bana och jag orkade inte flytta allt! Så det fick bara bli lite motion. Hoppas jag kan träna för Lena snart, känner att jag bheve lite hjälp i dressyren!

Nu har mia kommit hem, wiiie! Har saknar henne, så snart får vi nog kolla Sex and the city filme, yeah!

Nä, jag får väl återgå till uffarshcacket :)

Glad för man inte är så smart! ;)

Ja, ibland är det fasen bra att man inte är så smart, i alla fall om man läser denna artiklen http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2457840.ab
Hur mycket man nu ska tro på der är ju upp till var och en, men man kan välkanske tänka sig att det är så, att man tänker för mycket oberoende på vad man gör för något om man är högutbildad och smart! ;P

Åh, nu sitter jag på jobb igen och väntar på att det ska hända lite grejer, men det kommer säkert lagom till jag har rast/frukost, det brukar vara så!

Annars idag ska jag till Lena och passa barnen elelr egentligen bara Linnea när de lastar Destiny för hon är såld och det lär behövas en del som hjälper till ;)
Sen bär det vidare till Jaq för lite gos och ridning, ska se om det blir lite småhinder, förmodligen det vi gjorde på framridningen i torsdags för det kan nog behövas en hel massa.

Yes, nu får jag väl fortsätta jobba ;P

Saknar min moms!

Ja, jag saknar min moms en hel massa!! Jag vet att jag har varit dålig på en massa sätt och vis, men jag har haft det lite jobbigt. Alla dessa jäkla sjukdommar tar kål på mig och gör att jag orkar absolut noll, det gör också att jag aldrig har ork att träffa dig!
Men jag vill bara att du ska veta att jag tycker dig en massa, Therese...du betyder jättemycket för mig! Jag vill inte alls att du ska åka iväg till hösten, även om vi inte setts så mycket nu så kommer du ju vara så långt borta, suck!! Jag ska komma och hälsa på! :)

Fika snart min vän?

Söndag i Björnstorp och skrikande unge..!

Dagen började med frukost, haha, ovnaligt va? Sen duschen för att sen åka ut till Lena och passa trollungarna!
Jisses vilken dag, Linnea var så mamm så hon mest bara skrev förtvival hela dagen, usch det var jobbigt som attans, jag är inte dn som tycker det är jobbigt att se när ett barn skriker för att de är argt, men hon var verkligen förkrossad och ledsen och inget jag gjorde hjälpte! Och vällingen vägrade hon att äta, ficki dock i henne yoghurt och lite frukt..men nej, den glada söta Linnea fanns inte idag!
Sofie var också trotsig, hon struntade i det mesta jag sa men jag vann tillslut somvanligt iaf! Dagen snällaste och goast var Madde som vanligtvis brukar vara jobbigast, men idag var hon en pärla!

När jag kom hem var det bara mat och sen stup i säng, var trött som sjutton.
Pratade med Louise på kvällen och berättade hur det hade gått igår och hon hade inga som helst tvivel påatt det skulle gå bra, men hon var väldigt glad att han hoppat så fint och hoppades på riktigt tävling snart! Hon skulle lägga in lite goda ord för att hon absolut tyckte att det räckte med pay and jump och ut på en tävling i 90 cm, en klass! Så vi får hoppas på det :)
Orkade inte ens hålla mig vaken till Falsterbo som visades på kvällen, suck!


Pay and Jump...

Ja, i lördags eftermiddag var det Pay and Jump i Lundåkrabukten.
Jag åkte till stallet coh fixade med Jaq och sådär, han blev för en gångs skull ganska så ren faktiskt efter värsta ryktningen! Carro skulle och med på Gulan och hon var tävlingsklädd, det rokade dock inte jag med, kändes mindre lönt för 70 cm pay and Jump!
När vi var färdiga til att åka och jag baar skulle hämta de sista grejerna i stallet så springer Cattas brors hund fram och skäller på migoch jag försöker chaa iväg honom men nej, då hoppar han upp och hugger mig i benet, AJ! Jävla hund! Så nu har jag värsta blåmärket och bulan på mitt lår.
När vi kom fram så gik vi banan, om för övringt var väldigt lätt, bara en lite krånglig sväng. När vi se lastade ut var ju Jaq helt galen och frustade och stampade och var en buffel som han dock är för ddet mesta när vi åker ut så inget jätteovanligt! Framridningen gick okej dock sto han och dansade på stället några gånger, men han gick okej, sköt iväg lite bockningar hit och dit.
Sen kom ösregnet,. usch, efter 10 min var vi dyngsura, vi hoppade fram så nett så framhoppningen var på gräs och det var halt.
När vi kom in på banan gick vi och snusade på grinden som var livsfarlig och kanske kunde äta upp honom, sånt vet man aldrig! Men när vi sen hoppade gick allting toppen, båda runderna! Han gjorde inget dumt alls, några stora språng men så är han ju än så länge, så jag måste nog säga att han var dagen pingla! Min gullplutt, som inte är en plutt!
Hans första "tävling" som han skötte alldels perfekt! :)

När jag kom hem frös jag som en liten tönt coh kunde vrida ur både jacka och vantar, usch!
Vi var väldigt glada allihopa, han fick sin första lilla fina rosett!

Lördag...

Jahaja, då var det lördag och jag har jobbat en hel vecka, det har faktiskt gått ganska fort men har varit sjukt drygt! Får väl se om det blir lite mer att göra de fyra nästa veckorna!

Jag har varit ute en lång runda med Basco i morse och nu borde jag väl geentligen städa eftersom mamma och B komme hem ikväll...sen vi halv två bär det av ut till Jaq, ska putsa honom fin, och det kan ta tid...min lilla lortgris! :)
Ja, vi får väl se hur det går i Lundåkra idag, kan ju verkligen gå precis hur som helst, så länge han inte vägar så är jag glad, eller om jag flyger av såklart ;)

Äh, jag skriver nog med ikväll så får vi väl se hur det har gått, blir nog dock inga bilder, är bara Catta som ska med och hon har nog inte riktigt tid att ta bilder.

Vi ses!

Ja, Välkommen hit dårå!


Hej!
Känns ju inte som om jag behöver presentatera mig något speciellt, alla som lär läsa bloggen känner mig ju redan och vet att jag är lite knas ibland (okej, för det mesta då!)
Nä, men jag skriver nog blogg bara för att jag ska komma ihåg vad jag gör dagarna i ända, och sitta och skriva dagbok för hand känns inte ritkigt som min grej!

Nu sitter jag på jobb (Akzo Nobel, de som gör Nordsjö färg), vi har absolut inget att göra. Klockan är typ nio och vi har bara 3 bilar till som ska komma idag, vilket betyder att jag kommer ha nada att göra ida, trååk! Vi får hoppas att det kommer några bilar som egentligen inte ska komma från nästa vecka, då får jag mer att göra idag, plus mindre att göra på måndag som faktiskt ser relativt fullspeckad ut och då komme rjag ju vara själv här också eftersom Tommy går på semester!

Igår var det träning på LCR för Louise, lika roligt som alltid! Första övningen som vi gjorde var faktiskt riktigt bra för Jaq då han var tvungen att korsta gloppen och få in ett galoppsprång om han inte tänkte ta ett bauta och hoppa studds, vilket han ifs gjorde någaa gången, men i sutet fick jag till det och då kändes det riktigt bra, efetr lite ryck och slit så :) Nä, lilla söte Jaq var faktiskt ritkigt duktigt igår, vissa hinder var där ju till och med lite höjd i, dock så spelar det mindre roll just nu då vi först måste lära oss att kunna lägga oss rätt på hinderna varje gång och inte 1/3 av sprången, men igår gick det riktigt bra kändes det som. Dessutom blev Jaq dagen pingla då han hoppade vattnet utan att blinka :) Min Gull!
Jenny var där och fotogarferade, dock så lyckades hon få bar bilder på alla utom mig ;p haha, nä, men hon fick till några!
De kanske jag lägger in ikväll när jag fått de av Jenny!

På lördag blir det Lundåkrabukten pay and jump, dock hade Catta bara anmält till 60 & 70 cm vilket kändes like väl fjuttigt, men det är ju hans allra första gång och han kan ju mkt väl bli värsta nöten när vi kommer dit!
Fick lite tid att prata med Louise efetr coskå och det känns alltid lika bra, jag gillar verkligen henne och hoppas att vi kan köra lite som vi planerat nu, varannan vecka för henne och varannan för Bertil så det får väl bli bra som det blir...

Nä, nu ska jag återgå till marknadsgodset som Tommy köpt till mig :)

Puss och Kram Klämbanan!

RSS 2.0