Moms, jag saknar dig!

Bara så alla vet så är Therses väldens bästa!Ida & Therese

Ja, tror inte jag behöver skriva mycket mer än att jag saknar & Älskar dig som tusan!

Hoppas du har det sjukt roligt, så ses vi om några månader darling!

PUSS

Ibland blir man tokig...

Jaa, jag blev lite tokig på killarna idag, noll fukos eller koncentration, då blir man frustrerad som tränare när man ändå ägnar sin tid åt dem, för deras skull!
Framåt slutet gick det iaf lite bättre, Ervin körde en superfin roundat flickis själv, så fin var den! André han försökte men fick inte riktigt till det! Men satan det börjar ändå hända saker nu, är kul att se dem utvecklas. På tisdag är det samtärning med ungdom pojk, får se hur det går. De är ju ganska mycket bättre än våra små pojkar, men men. Det ska bli roligt iaf!

Jag borde börja med hemtentan men känner bara öhhh, orka! Men det får iaf bli en stund pluggande idag, måste ju också läsa på till föreläsningen på måndag. Etik, det blir nog roligt!

Ikväll ska jag Evelina, Josse och Jenny till Anna och sjunga singstar och äta pizza, ska bli kul. Oj jisses, nu hände något med texten, ojoj!

Nä, nu måste jag får något i magen! Den kurrar ganska mycket nu ;)


Jovisst...

Jag klarade ända tills efter tärningen då jag kom hem till morfar, efter maten så fanns det såklart glass. Jobbigt att ha en så snäll morfar ;) Gott gott var det iaf!

Idag har vi haft världens tråkigaste föreläsning, trodde jag skulle somna, Vetenskapig Metodit, suck säger jag bara! Nästa vecka börjar etiken, den hoppas jag blir roligare!

Heeeelg, yees! Jag har dock lite att läsa, men inget större mängd, typ 8 kaitel eller nått! Men båda är på svenska så det är ju chill. Jag tänkte dock börja lite smått på hemtentan, måste välja en till teoretiker som jag ska fördjupa mig i, vet inte riktigt vem jag ska välja dock?!

Imorgon har jag tärningen med killarna själv, fast det går säkert bra! :)

Emelie kan du pallra din lilla rumpa hem eller, jag saknar dig!

Jag klarar det...

Jag har inte än så länge sprungit iväg till affären och handlat något sött. Nu är det bara en timme kvar sen måste jag cykla till träningen, måtte jag klarar mig ;) haha!

Och visst ja, måste inom Kicks och köpa i.d poundation också....not to forget!

Individen i centrum!

Ja, det var min omvårdnadsteoretikers viktigaste synpunkt, vilket också egentligen blev seminariumets stora omtalsäme.
Ocj jaa, jag skulle inte ha oroat mig så mycket för det för det var lugnt, vi satt mest och pratade/disskuterade. Så Lina, chilla, du fixar det lätt :) haha!

och så satt man här igen, har precis ätit lunch och nu ska jag egentligen bara sitta av tiden till träningen ;) som börjar kl 18. Boken vi ska ha läst till imorgon var slut i affären så jag får nog glatt vara utan den helt enkelt! Seminariumet är inte fråns om två veckor, så antingen så använder jag bara Marinas bok (som är fel upplaga) eller så får jag väl helt enkelt beställa den, fast det känns ju dumt eftersom förlaget håller på att publicera en ny upplaga och har inte längre kvar någon av de gamla. så ja, vi får se vad jag gör...ska kankse fråga Johanna om man använder den hela tiden, frågan är då vilken man ska köpa, upplaga 6 (som vi ska ha nu) eller upplaga 7?! :S

Nä, om man skulle kolla lite andra avenyn på datorn kanske...låter ganska lockande, och glass, jisses vad sugen jag är på glass! ;)
När åt ni glass senast? Får ni också sån söt-/ glassfrossebehov ibalnd?

Sov ut!

Ja, det var så skönt att vara ledig idag, eller ja, ledig och ledig, men jag behövde väl iaf inte gå upp tidigt och åka till skolan. Har dock plugga/jobbat stora delar av dagen. Men nu är jag nästan klar till seminariumet, sköönt! Har bara tre frågor på en teoretieker kvar som jag inte FATTAR!! Jag får nog verka lite småkorkad där tror jag, för jag kommer verkligen inte på några frågor! Jäjä, det löser sig!

Igår var det träning med killarna, det gick bra, vi körde handvol och Ervin fick till det bra, kul att se lite framgång. Man förväntar sig nog lite för mycket av de tror jag! De är ju trots allt bara 7-10 år och tränar bara 4 timmar i veckan, vilket vi ska ändra til 4½ denna terminen och sen en dag till nästa termin, men vi ska ju lixom också hinna med det! När jag började träna de förra terminen så kunde inte ens alla stå på händer eller hjula, nu tränar vi på roundat flickos och handvolt och frivolt. De allra flesta börjar få till roundaten. handvolen blir bättre och bättre och volten också. Vi kör ju aldrig färdiga övningar nästan utan bara uppbyggt eller stationer. Fast igår körde Ervin förhopp handvolt själv och vår fegis Edvin körde med pass och kämpen André med!

På lördag är jag själv, då blir det nog mycket grunder/styrka och rörelseskolning. Sen på tisdag har vi samträning med junior och Lindas killtrupp, ska bli roligt och framförallt för killarna! Sen i April blir det läger på Lingvallen, två nätter, ohjisses, hur ska vi stå ut ;) haha!

Nä, jag tänkta ta en springrunda, men vet inte om jag pallar ;P Vi får se helt enkelt!

Puss och kram vi syns på stan ;)

Fullspäckat!

Ja, jag har minst sagt fullspäckat schema, fast idag har det iaf varit ganska roligt. Igår däremot, först en lång föreläsning som ingen verkade fatta någonting av och sen en till på eftermiddagen, som var hela OK måste jag säga. lite relevant fakta iaf!
Idag hade vi en väldigt intressant föreläsning, något som man faktiskt har nytta av senare. Sen var det KTC intruduktion. haha, helt sjukt, vi ska lära oss att bädda MED en patient i sängen, haha! Vi ska också ha uppkörning på detta (teoriprov) utan att ens haft lektioner i det! Jaa, hur ska nu det gå till då! ;)

imorgon är jag ledig, fast det blir fullt upp med plugg till seminariume på torsdag, hoppas jag får bättre käm på vad sjutton jag ska prata om ;) haha!

Nä, nu ska jag ta en paus och titta på one tree hill, sen blir det mat och gympa, seen jaa, back to plugget ikväll ;)

Puss på er alla, hoppas ni har mindre att göra än mig ;)

Postits, pagemarker och överstykningspenna!

Yes, det har varit mna verktyg de senaste timmarna! Nu har jag tagig en paus, ätit en lussebulle och druckit nyponsoppa, gott!

Blir nog till att fortsätta snart igen fast då med frågorna tror jag! Har 30 frågor jag ska svara på, hoppas jag hittar svaren relativt lätt. Det gick ju mindre bra för Lina igår ;)

Måste också börja till seminaruimet på torsdag, Ska välja ut en omvårdnadsteori och sen fördjupa mig i valfria aspekter/begrepp som teoretikern lyfter fram. Jag blir lite mörkrädd när jag knappt fattar vad jag ska göra!

Nä, nu ska jag kolla lite på let's dance. Sen blir det back till böckerna!


Omvårdnadsteorier- analys och utvärdering

Oh yes, min nyinköpta bok på typ 300 sidor som ska vara igenomläst tills på måndag, haha, good luck till mig! Det blir en plugg dag imorgon, ja, Ida du SKA plugga! Ni får gärna komma hit och dra mig i örat eller nått, jag brukar nämligen alltid sluta efter 30 min coh sätta på TV:n istället!

Igår var jag hos Marina, vi gjorde våffler, mös i soffan, kollade böcker och sen åt vi hambugare när Sven kommit hem! Det första som sas när jag kom in genom dörren var Jonathan:
- Får jag säga en sak till dig!?
- Jovisst, gör du det!
- min mamma ska ha en bebis! :)
- haha, sa jag, jovisst! ;) Titttade på marina och hon nickade! Ihhhhh, sa jag :)
- gud gud gud så kul.

Hur gulligt är inte det! Fick se på ultraljudsbilden och det är lixom verkligen en liten bebbe där inne redan och hon är bara i v 14. SÅÅ gulligt!

Snacka om att jag kommer hänga hos de till hösten och framöver. Marina hjälper mig med skolan (hon är sjuksköterska) och ja gullar med bebis, kan ju inte bli bättre! :)

Nä, nu ska jag hem till Thulins (fast jag borde plugga, men nej, inte en lördagkväll. När jag dessutom varit i skolan hela dagen)

Så, ha en trevlig lördagskväll och hoppas ni får en roligare söndag än vad jag kommer få!

Frukost!

Dagen viktigaste mål säger dem?! Tjaa, men jag gillar ju inte frukost, men men. Ska man orka med skolan är det bara att kasta i sig. En tallrik fil med müsli och en knäckemacka och lite varmt citronvatten för min hals, mums!
Problemet när jag skriver är att jag glömmer att äta, jag får nog lära mig det!

Idag är det massa info i aulan, biblioteksinfo och stresshantering och shit, det kan nog behövs tror jag! Åh, jag måste fixa busskort också, fast jag har inget foto. Känns som man is back to gymnasiet att man måste ha foto,räcker det inte med ett kort för fasen! Oh well.

Senare ska jag hem till Marina och se om hon har böcker till mig, annars får det bli akademibokhandlen nästa, fast jag vill inte det. Dyyyrt!

Puss & kram vi syns kanske på stan ;)

Snurrigt i hjärnkontoret!


Ja, snurrigt kan man verkligen säga att det är. OJ! Idag var jag på introduktion till vår första kurs, omvårdnad. Jisses vad man har att göra, här blir det nog inga "lediga" dagar, nej nej, plugg för allt jag är värd tror jag om jag ska klarar mig igenom levande de här 3 åren.
MEN, det blir nog roligt! Jag är spänd på vad som händer nästa vecka, då är det föreläsningar och seminarium (som jag måste påpeka att jag är lite rädd för) haha! Tror skolan kommer äta mig levande!

Till första föreläsningarna på måndag ska vi ha läst igenom 12 kapitel i en bok, som jag ännu inte har så det lär ju bli stärckläsning på söndag, wiie! Plus 2 artiklar som är på engelska och båda på typ 12 sidor. Jesus christ säger jag bara!
Så åter igen, söndag blir det plugg för hela slanten, tror jag får hoppa festen på lördag annars kommer jag aldrig hinna med allt detta.

Oh well, ni får nog höra mer tjat senare om hur jobbigt det är och hur lite jag egentligen förstår mig på :P

Det bästa med dagen var iaf att jag träffade Cornelia på skolan, eller ja, på hennes skola då vi var på tandläkarhögskolan idag. Mycket kul, var ju evigheter sen jag träffade henne! Nu blir det kanske lite oftare med skolor som ligger vägg i vägg nästan och lite luncher att döda! Har saknat henne en massa, hon lär ju vara en av de bästa faktiskt!
För ersom inte vet så är Cornelia en kompis från Österrike som jag kännt så länge jag kan nnas faktiskt! Hon är lika gammal som Ola och lite utav en BIGSISTER!

Funken var inställd idag, jag som hade längtat så efetr att få dansa av mig ikväll, men icke, Karin var sjuk! Så jag och Mia körde styrka istället och jag kom nyss på att jag glömde strechta, HEJ träningsvärken imorgon! 

Oh well, nu måste jag återgå till att skriva ut artiklar, stackars min skrivare!

Ledig en onsdag, inte dåligt!

Ja, jag antar att det är en students vardag, att vara ledig mitt i veckan. Så skönt, även om jag vet att senare kommer det krävas mycket plugg på dessa lediga dagarna, men inte idag inte! :)

Idag ska jag in till stan, äta lunch och fixa lite. Sen hem och hämta Emma & Sara idag igen, får se vad vi kan hitta på för skoj idag, kan ju inte bara sitta och uggla! Sen ska jag tillbaka till Lund, träffa Emelie, kankse hem till Anna & Johan coh spela guitarr hero coh wii, kan ju inte bli mer än trevligt, eller vad säger ni? Vi bjöd in oss själva fast vet inte vad vi fått för svar ännu, eller inte jag iaf, Emelie har säkert koll, det brukar vara så!

Min äckliga förkylning vill inte riktigt försvinna, hostar som attans och är så täppt så det finns inte, riktigt irriterande, men vad gör man åt det? Nä, visst ja, det finns inget att göra!

Jag borde nog äta lite frukost nu eftersom jag ska äta lunch i stan senare, så...soo long people!

Promenix..

Ja, då var andra dagen i skolan avklarad, inte för det var en hel dag, snarade typ 3 timmar. Vi fick en massvis av information som jag inte kommer ihåg nu, haha! Vet inte riktigt hur jag ska hålla reda på allt man måste kunna/veta!
Efter vårt informationspass så fixa jag mitt "multikort", passerkort till huset och typ lånekort på biblioteket, kan ju vara användbart, kanske inte just nu, men det kommer väl.
Jag gillar min skola, den är så fräsch. Är ju ganska ny så allt är så modernt och det rä ju härligt! Fast den är också ganska liten vilket betyder att vi måste ta oss till andra Byggnader på MAH ibland och det är ju lite drygt. Vårt introduktionspass på tosdagdag ska tex vara på tandläkarhögskolan, är dock vändigt nära men ändå, men man vänjer väl sig! Snart har man kanske också lite mer koll på läget, hoppas jag :)

kl 16 ska jag hämta Emma & Sara på skola/dagis och sen gör vi väl något spännande, typ som att besöka lekplatsen, wiiiehoo! Sen bär det direkt av till gympan där Mia väntar med våra killar, det är så roligt att träna dem nu när det börjar hända lite med dem!

Oh well, nu ska jag slappa ett tag innan det bär av till Annero! hoppas inte Tuva ser mig, för då blir hon nog avis för att jag inte ska hämta henne!  :P

Dåså!

Jas, idag mår jag bättre! Sitter vid frukostbordet och äter, idag är jag till och med i tid, bra va! ;) Får väl se om jag är det om 15 min också, men det tror jag nog, iaf om jag skriver ett kort inlägg!

Igår skulle jag ta bussen 7.12, jag blev såklart sen, fick inte upp cyklen och sen fastnade skosnöret i trampam, lycky me! Så när jag kommer in på bussstationen så står bussen där, notera att klockan är 7.10 jag tänkte yees, men såfort jag parkerat min cykel så rullar den! Faaan, paniken börjar stiga! Jag kan inte komma försent, men jaja, inte mer att göra än att vänta på bussen, så jag kommer till skolan precis när dörrarna stängs in till aulan, Ja tack :)

Oh well, nu måste jag fortsätta äta frukost annars lär väl samma sak hända idag!

Folk fattar inte...

...hur svårt det verkar vara att ta OS-silver i hästhoppning! Fan så mycket svårare än att skjuta skytte iaf! Alvarligt talat, 5, han borde ha vunnit! Kan väl ifs se det som en prestation att åka uppför i en slalombacke, men det fick hon ju också, årets prestation (tror jag iaf). Vad fick Rolf-Göran Begntsson då? Ja, han fick min röst iaf!

Blir trött på att folk inte tycker ridning är en riktig sport, det var det första Bertil sa när jag sa att Roffe var med om Jerringpriset!

Jäjä, bättre lycka en annan gång...skulle inte tro det men man skulle ju ha hoppet! :)

Sjukling i skolan!


Jaa, vet inte riktigt vad jag ska säga. Första dagen i skolan var ju inte riktigt som jag planerade! Uppropet var väldigt kprt, typ 10 min. Maria Eek var där, som ska gå socionom. Kul att ha någon  på skolan som man känner. Träffade Johanna med, henne lär jag ju ta lite hjälp av efterhand!

I vilket fall, jag coh Maria gick och tog en kaffe efter uppropet, sen var det dags att ha kårinformation, lite nyttig info, men no biggie! Gick på toa och sen blev det helt plötsligt jobbigt, blev helt kallsvettig och kunde knappt stå upp och jaa, sen kom det! Bestämde mig för att gå hem, inte lönt att vara där och smitta ner alla. Var ju trots allt bara rundvandring och ett möte jag missade!  Imorgon är det viktigare saker så jag hoppas jag mår bättre!
Så tog bussen hem och höll på att dö av utmattning på vägen hem med cyklen!

Nu ligger jag i min säng, har sovit sen jag kom hem och ätit lite soppa, so far so good! Nu är det One Tree Hill och det piggar alltid upp mig!

Soo long!


En omstart!


Hej allihopa!

Ja, jag tänkte att jag skulle ta upp bloggen nu när det händer så mycket nytt i mitt liv.
Imorgon början skolan, känns superkonstigt fast väldigt roligt! Så om 3 år är det mig ni ska komma till om ni vill bli stucken i armen eller när ni har problem med hälsan. Eller Malin såklart, vi två kommer ju fetäga :)
Det är tur att Emelie finns, min nya pluggkompis som hjälper mig med allt, tack, det är guld värt!

Det här med design är ju inte min starka sida, jag förstår helt enkelt inte hur man gör en egen så ni får klara er med denna tillsvidare :)

Idag har varit en skitdag, vaknade inatt, svettig och varm som en ko. Tog tempen som visade 38.5 C, på natten, isch det är mycket! Så jag har bara legat i min säng och varit orolig för hur jag ska klara av dagen i skolan imogron, men det får ju gå helt enkelt.
Nu ska jag gå och typ packa väskan och sen tillbaka till sängen (som jag för övrigt ligger i nu med datorn i knät, Me love)

Håll tummarna för att jag ska må bättre imorgon!
Hej svej i lingonskogen!
Puss

RSS 2.0