Stieg Larsson

Varför skulle du gå och dö, jag vill ha en fjärde film om Lisbeth Salander. Jisses vad bra "luftslottet som sprängdes" var. Fast jag har fortfarande inte fattat varför den heter så dock ;) Ibland tittade jag bort eller in i Mias axel, jag gillar när det är spänning men ibland är det mer än jag kan hantera!
Annars har det varit massor med fix med företaget, fika hos Paula och Biske och plugg idag. Just nu känns det som en omöjlighet att jag skulle klara tentan, har haft alldeles för mycket att göra/tänka på denna terminen för att hinna med att plugga tillräckligt. Det som jag kan nu är bara lite skrap på ytan och tror tyvärr inte det är tillräckligt specifikt för att jag ska klara den...suck! Hej omtenta i april!
Är nyss färdigpluggad för ikväll, imorgon ska bli en pluggdag, och lite ärende på stan innan det blir partaj! Vi har egentligen fristående, men min förkylning tillåter nog tyvärr inte det! Måste dock åka och öppna hallen för de stackarna som ska träna ;) Sen får Anna bli ansvarig nyckelbärare en stund...
Slutsats: Jag hinner inte med mitt liv!

Mitt huvud sprängs!

Åh, nu har verkligen min förkylning brutit ut, tung och geggig i huvudet och bihålorna och såå trött. Som tur var gick det bra på träningen idag, killarna skötte sig men körde egentligen inte så bra. Men vi ska kötta på som det smäller och köra riktigt bra på tävlingarna i mars...ska bli kul att äntligen tävla lite på riktigt!
Nu borde jag verkligen plugga men känner egentligen att inget fastnar idag, är allt för såsig i huvudet, men tentan börjar närma sig och jag kan verkligen inte tillräckligt någonstans!
Jag borde också fixa i ordning i lägenheten, packa upp kläderna och lägga in de i garderoben eftersom hyllorna kommit upp, men det finns lixom ingen energi.
Imorgon ska jag hem till Staffanstorp och fixa lite med företaget (få årslönen, jatack!) och sen ska jag och Mia hem till Biske och Paula med lite fika och då självklart bus med pluttFilippa. På kvällen blir det bio, luftslottet som sprängdes!
Men nu ska jag iaf läsa lite till i dessa jäkla medicinböcker....
Adjökens!

Sölvesborgsagatan 3 a!

Yeah, nu har jag flyttat på riktigt. Lägenheten är full av flyttkartonger och skit över allt. Det är ju fortfarande inte riktigt färdigt så kan inte lägga allt på plats, men men. Jag har iaf flyttat! Skönt att cykla till hallen imorgon och kunna cykla hem och vara hemma efter 5 minuter! :P Nice att spara tid och framför allt pengar på att slippa köra bil. Eller ja, kanske inte tjäna pengar på det, får ju betala hyra och ränta istället, men men, det känns som det är vettigare att lägga pengarna på det! :)
Så någon gång i Januari blir det inflyttningsfest, jajamän! De flesta lär ju få stå upp, här finns ju inte allt för mycket att sitta på, kanske blir mer dans då?! ;)
Nu ska jag plugga, för det har jag försummat fööör mycket och känner att tentan kommer gå käpprätt åt helvete!!
Ha en bra dag!

Knuff knuff!

Jisses ja, var ute en sväng på stan med Mia innan, kan får verkligen knuffa sig fram. Så nej, det blev ingen lång visit. Hela eftermiddagen har jag fixat i lägenheten, nu bor jag här, fast jag måste hem imorgon och hämta alla mina kläder och annat smått och gott, typ laddaren till mobilen...klarar sig ju inte utan den lixom! Men det blir väldigt fint här faktiskt, skönt att det äntligen är beboligt! Imorgon ska jag plugga en massa och sen handla mat med mamma, måste ju ha det, det som finns hemma hos mig är en bit brie, knäckebröd, två äpple och lussebullar :P haha! Det räcker tyvärr inte så långt.
Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut och äta fondue med pappa, och syskonen. MYS!
Ha en bra kväll, adios!

God Jul!

Julen är här, och lyser frid på jorden, glädjen är stor, i ett barns glada ögon bor den! Och i mina ögon :)
Jag älskar klappar, fast i år så är det mest lägenhetsprylar, fast det är kul det med, är ju saker som jag verkligen behöver! Fick förresten en superbra present från killarna, 700 kr presentkort på KICKS, nice och sjuukt välbehövligt!
Åh vad jag längtar tills på tisdag då vi ska ha dagläger med Mia :) Ska bli kul att se de kötta sitt allra bästa för att visa henne hur mycket de lärt sig!
Nä, nu måste jag börja göra mig i ordning...fast just nu är jag såå trött, en liten tupplur hade varit skönt!
God jul mina kära vänner!

Storasyster kommer hem <3

Ja, om bara några minuter ska jag hämta Mia i Lund, hon kommer med tåget från Sthlm, där hon nu mera bor för er som inte visste det. Det är hela 2 ½ månad sen jag såg henne, det var väääldigt längesen det gått så långt tid utan henne. Jag saknar henne, jag saknar att ha killarna med henne, jag saknar att mysa med henne i hennes lägenhet, jag saknar att festa tillsammans! Jag SAKNAR henne mycket helt enkelt.
Idag kommer hon hem och ska bo här i Staffis 2 nätter sen blir det nog några nätter i min lägenhet, som för övrigt blir inflyttningsbar på fredag, oh yes! Malmö here I come!
Igår var jag hos Gudmor och hennes underbara familj. Busade i snön, åkte massa pulka, spelar kort, bakat negerbollar, spelade BUZZ, myste massor med minstingen och de stora pojkarna.
Sen bar det in till stan idag, fix med sista presenterna, nu har vi allt, saknas bara en klapp, men det köper vi den 26 eftersom det är då den ska ges bort!
Idag har vi också röjt en massor i lägenheten och jag har lackat golvet en sista gång, nu är det bara vattnet kvar och sen flyttar jag, ska bli så skönt...slippa all körning och stress bara för att komma hem och sova och sen på't igen nästa dag!
Ikväll har mamma och jag bakat lussekatter, eller ja, håller på, de är inte gräddade än, står och jäser, hoppas jag! Får se om de blev goda i år!
Nu ska jag fortsätta med plugget som jag gjort mellan bakningen, inslagningen av julklappar och allt annat.... jorden snurrar på!

Känner att jag behöver skriva av mig!

Var väldigt längesen jag skrev här...tiden har helt enkelt inte funnits. Det har hänt mycket sen jag skrev sist! Framförallt har det varit väldigt mycket i skolan, praktik och massor av hemarbete. Massor av fix i MIN egna lägenhet, som jag dock inte flyttat till ännu, men snart hoppas jag! :) Och även en massor av gymnastikträningar, killarna börjar bli riktigt duktiga, jag är mäkta imponerad över vad vi åstadkommit med dem och bättre blir de, varje träning! Sen har jag faktiskt själv börjat träna igen, och det är såå kul, ganska mycket aj i kroppen men äsch det går väl över! ;)
Som vanligt när jag verkligen behöver skriva av mig i bloggen så handlar det om något jobbigt fast ändå något bra! Igår skulle Matilda fyllt 11 år, tänk er, 11 år, en stor tjej som fort alltid kommer vara liten. Jag kommer aldrig kunna föreställa mig henne som 11 år, nej..hon kommer för alltid vara 8½, det går lixom inte att komma ifrån. Jag hoppas och tror att Matilda har det bra och just i denna stund gör snöänglar, kastar snöbollar och gör snölyktor som lyser upp! Aldrig innan Matilda dog "trodde" jag på Himmelen. Men Matilda gjorde det så lätt, hon lixom bara hade bestämt sig över att det fanns en och det var dit hon var på väg. Det gjorde det också lättare för mig/oss att acceptera. Ses vi igen, snäckan? Jag hoppas det, för jag saknar dig! 
Har fastnat för en låt som får mig att tänka på AVBM. Erik Segerstedt- wherever you are.
Tack för snön Matilda, du har säkert ett litet finger med i spelet där uppe :)
Jag lovar att vi hörs snart igen, jag ska bli bättre på att uppdatera, egentligen inte för er skull utan för min. Jag behöver få ut mina tankar lite bättre och oftare. Hoppas iaf att ni läser och lämnar en kommentar ibland :)

RSS 2.0