Skånska mästare?!

Jaa, tror minsann mina killar är skånska mästare i både Trampett och Tumbling, gött med två guld igår och ett silver i friståendet! Killarna skötte sig exemplariskt och gjorde några riktigt fina varv. Även friståendet såg bra ut, i sista halvan när publiken började applådera blev de dock lite lost. Men jag är verkligen en stolt tränare. Dessutom vann vi tumbling i mix och kom två i hopp. Känns sjukt nice att alla denna träning trots allt lönar sig :) Duktiga flickor och pojkar!!
Nästa tävling är om 2 veckor, hoppas på liknande resultat då, speciellt eftersom Mia kommer ner och följer med som tränare! Härligt och kul tycker vi alla :)
Ikväll är det måndags fika med Linn, en riktigt trevlig liten återkommande händelse! Linn är ju också dessutom en av världens bästa, knasigaste och roligaste kvinnor!

Piss på det lixom!

Gaaah, så arg jag var igår! Först på en gymnast mamma som inte kan behärska sig och vara som en normal människa och sen för att det gick apa på träningen för jag var förbannad redan när jag kom, suck!
Ajja hopp gick iaf bra igår, fick till några riktigt bra helskruvar, sjukt kul att det går lite framåt! Förhoppningsvis går det bättre på hela nästa träning.
Idag har vi haft opponering i skolan, det gick bra! Vi hade visst missuppfattat en del så vi ska typ skriva om en sida, men annars var det bra! Nu sitter jag och kollar på Bröllopsfotografen fast jag vet att jag borde plugga, diska, städa och allt annat som inte alls är kul! Får väl ta en liten stunds pluggande innan träningen sen i eftermiddag, har ju trots allt tenta imorgon som dock kommer gå illa även fast jag pluggar ;)

Huvudvärk!

Alltså, denna huvudvärken gör mig tokig! Har i princip suttit i konstant sen i lördags, panodil funkar inte, och inte ipren heller, Jag provade treo eftersom de alltid brukar funka bäst för mig, säkert bara för jag typ klöks när jag dricker det. Men inte heller det gjorde så att det försvann ordentligt. Naproxen, nä, det hjälpte inte alls och inte heller mina migräntabletter, what to do lixom?
Jag har tagit det lugnt hela veckan och inte direkt gjort så mycket om dagarna, har förvisso haft gympan men där mår jag bättre! Igårkväll trodde jag att det hade försvunnit, tog en treo innan gympan och värken försvann lite iaf. När jag kom hem mådde jag hur bra som helst, ingen huvudvärk alls. Men jag vaknade såklart med huvudvärk i morse iaf. SUCK! Skulle egentligen jobb ikväll hos tvillingarna, men jag fick ställa in..de är oftast så griniga på kvällen och jag orkade helt enkelt inte med en massa skrik! Trist att jag missar de pengarna, men känner att hälsan får gå först. Haha, jisses vad duktig jag lät där.
Jag får vila upp mig till imorgon när jag ska passa Filippa på morgonen, där är det inget skrik, nej nej, bara massa skratt och mysande, älskar den lilla pluttan!
Killarna körde på riktigt bra igår, näst sista träningen innan tävlingen. Hoppas på att de kör lika bra och lite bättre på söndag! :)
Nu ska jag kolla på brothers & sisters på TV-dome, en livsfarlig sida där alla serier och en maaaassa filmer finns att kolla på. Dock borde jag ju plugga eftersom jag har en omtenta på lördag, men känns verkligen inte lönt att plugga, kommer ändå inte få in något just nu!

Gymnastiiiik

Åh, I love it! Att börja med gymnastiken igen har verkligen förgyllt mitt liv, jag älskar mitt lag... dess peppande ord och allt asgarv! Att jag inte har tid för så mycket annat gör mig faktiskt inget! Gymnastiken får mig att känna mig levande igen, både att träna själv och vara tränare! Jag trodde aldrig att jag skulle gå så mycket framåt i min egen träning, klart att aldrig kommer bli elitgymnast, men det är inte därför jag tränar utan för att det gör mig glad :)
Det behöver inte ens vara jag eller mitt lag som gör något bra för att jag ska äskar gymnastik. SM-truppen tävlade svenska cupen i helgen och tog silver, asgrym tävling :)
Thanks GOD for gymnastics!
Älskar mina Tjugge-kompisar :)

RSS 2.0