Bounce it for the king!

Jag har alltid gillat Michael Jacksons låtar, hans musik och dansstil är ju en av de absolut bästa. Tror verkligen att han är en av de som påverkat musik- och dansstilen mest. Jag menar det blir inte mycket bättre än Michael Jackson!
Jag är också en utav de som verkligen inte tror att han är en pedofil som har förgripit sig på barnen...kan verkligen inte tro det! Han är ju som ett barn själv, nej, fy för alla som nedvärderat MJ!
Jag sitter och surfaar runt på youtube när jag inte har allt för mycket att göra och eftersom jag älskar att se på dans så sökte jag på Bounce, och såg att de gjort en tribute till MJ. Sjukt kul att se! Synd att folk inte var så trevliga mot honom när han levde, lite fler trevliga mäniskor och folk som visade sin uppskattning och han kanske fortfarande vore vara vid liv idag! Skäms på alla som smutskastat the king of pop! Long live the king!
Kolla in videon, fett värre! 


Kommentarer
Postat av: HANNA ♥ esth.blogg.se

tack! ;) haha

2009-07-22 @ 09:30:30
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

godmorgon o tack sweetie!

2009-07-22 @ 09:55:19
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings



Aww tack så jättemycket:-) Kramar till dig!

2009-07-22 @ 09:58:40
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Monkey

tycker du? ;P det var typ 2 veckor sedan senaste shoppingen innan västen hihi. önskar jag hade kunnat shoppa mer haha men det är lite svårt när man är student :(



Allt är bra med mig :) är ledig idag hihi så ska ner på stan och titta på de där jeansen jag la undan. Är sjukt glad över att jag hittade dem! För jag tycker att det är svårt att hitta några som passar :/



Hur är allt med dig söt? :)



kram!

2009-07-22 @ 10:16:33
URL: http://www.monkeypig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0