Nu drar vi!

Ja, är sjukt pepp på en massa bra skidåkning och hoppas att jag inte glömt något hemma, (har jag alldeles säkert) ;) haha!

ha det toppen i läskiga Sverige, jag ska åka lite skidor för er!

PUSS

Chamonix nästa!

jaa, imorgon bär det av med syster yster och vi hoppas på en sju helsikes bra vecka :)
Jag hoppas dock mest på att jag ska må bättre imorgon för idag har jag inte mått bra alls, huvudvärken vill inte försvinna och inte illamåendet heller..jobbigt värre!

Jag har därmed inte hunnit med något, mamma fick handla åt mig idag och jag har inte hunnit packa något, får nog börja med det snart, men jag har noll energi och såfort jag rör mig så dunkar mitt huvud!

Och by the way fick jag VG i vår första kurs, wiiie! :)

Akuten, javisst!

Igår hade vi en jäklig dag i skolan, föreläsning mellan 8.30-16.30, första föreläsaren var riktigt bra! Den andra sög k*k! Hon var riktigt riktogt dålig.

Efter skolan var det gympa och vi hade 9 st riktigt duktiga killar igår, det rä så kul attse hur duktiga de håller på at bli!

När jag körde hem fick jag någon konstig åkomma på¨mitt vänsta öga, såg konstigt och jobiigt. När jag kom hem så åt jag, sen domnade min vänstra arm helt bort, ögat var hel knäppt och jag hade huvudvärk Jag gick och la mig,min tunga domnade då bort men jag somade.  vaknade sen vi typ 23.30 med sån sjuuk huvudvärk, knaprade en piller men efter 1 timme så hade det fortfarande inte gått över. Jag ville ta en treo comp men gick in och fårgade mamma först, hon ringde sjukvårdrådgivningen och de skickade oss till akuten, kom dit, gjode massa undersökningar, tog blod och röntgade skallen....misstänkt blödning men såg inget på röntgen....las in och kopplades på en massa elektroder och dropp och grejer....skulle ta ett ryggmärgsprov på mogonen ädärpå.

Det behlvdes dock inte fetrsom jag hade blivit bättre imorse, fortfarande huvudvärk men inte som igår....de konstaterade ett väldigt kraftigt migränanfall... så nu har jag fått piller jag ska knapra och forhoppningsvis hinner det inte gå så långt nästa gång...

Jisses, nej, nu blev jag trött, ska nog vila lite!!

baaah!

Idag är jag alldeles för trött för att skriva något vettigt, så det får ni vänta med att läsa ;P

Imorgon är det killer dag i skolan 8.30-16.60, två hela föreläsningar om blodomloppet och shit, jag har knappt hunnit läsa igenom halva...det tar ju sån tid att läsa och så ska man ju helst förstå det också.

Nä, nu väntar sängen och sista halvtimmen med ER!

Gutten nacht...

You mean alot!Tycker om dig massor!

Glasögonorm..

Eftersom jag varje gång går till optikern ser sämre så måste jag köpa nya glasögon...eller ja, måste är väl knakse att överdriva lite, men för att kunna använda mina glasögon mer än vad jag gör så borde jag det! Så idag ska jag och mamma till synsam och checka in några, då de har 2 för 1 nu!

Något annat jag måste göra är att plugga, måste läsa igenom blodomloppet innan föreläsningarna på tisdag coh måste också plugga lite om cellen eftersom vi aldrig verkar få den där föreläsningen! Blir alldeles säker när jag är i Frankrike och då missar jag ju en ganska viktig del. Känner jag mig själv rätt så komme rjag dock inte plugga så mkt som jag borde.

Nu ska jag göra fläskpannkaka :) mums!

Jag är rädd!

Vårklassen!

Ja, idag har motus-Salto arrangerat vårklassen, vilket innebar att jag var tvungen att vara funktionär. Jag och Mia hade hand om musiken, vilket vi klarade bra tycker jag! Alla Motus lag skötte sig fint, synd att bara ett kom vidare, trist att komma precis utanför, kasst läge men sånt är livet! Bättre lycka nästa gång. Vi hejar på Trupp 5 i finalen om några veckor. Jag har sjukt ont i benen efter att ha stått hela dagen och är helt död, snart blir det mat och sen vidare hem till Anna, blir nog Melodifestivalen och jag ska köpa med chips och dippa, är väldugt sugen på det :)

Jisses vad trött man kan bli av att tänka hela dagen ;)

Vad gör ni ikväll??

En vecka!!

Nu har jag varit lite dålig att uppdatera er känner jag! Men det har inte hänt så mycket skoj faktiskt!

Igår tränade jag och Mia, linda och Juniors killar, de är några år äldre än våra. Jag var lite nervös för att de skulle vara så duktiga så jag lixom inte skulle kunna hjälpa de tillräckligt, men thjii fick jag! Gud så störiga de var, stimmade och snackade hela tiden, lyssnade inte på vad man sa, gjorde inte som man sa och var allmänt dåliga och svaga som sjutton! Vi tycker våra killar är svaga men de är ju starka om man jämnför med Juniors och lindas! Så nu har jag verkligen lärt mig uppskatta vår killar som jag faktiskt tycker väldigt mycket om, innerst inne ;) haha!

Innan träningen var jag hemma hos Paula och åt lunch och gosade med en väldigt social Filippa, idag var hon ingen Fis Filippa, hon var vaken nästan hela tiden, hon tog en paus när vi åt vilken var väldigt skönt så vi fick äta i lugn och ro. Sen blev det lite fika och mys med lilltjejen hos mig. Snart får hon lära sig krypa tycker Paula, jag protesterade en del då hon bara är 3 månader ;P haha. Hon är ju bäst så snart måste det gå tycker Paula ;)
Nästa vecka ska jag nog passa henne själv en stund, vilket kommer gå gallant för hon är sööötast!

Idag var det skola och sen lite plugg efter det! Eftermiddagen har jag mest chillat och bakat nererbollar tils imorgon (som jag ska spendera i en gympahall och vara funkutionär för vårklassen).

Ikväll kommer Jasse hit, vi ska mysa framför en film med massa godis :)

Nu är det kvällskäk och sådär!


Ledig dag!

Ja, idag är vi lediga från föreläsningar, jag måste dock läsa 40 sidor om nervsystemet! Vi får se hur jag lyckas med det ;P
Snart bär det in till Lund, ska ha en intrevju med en ny barnvakt, får hoppas att hon är bra! Sen får jag nog åka hem och ägna mig åt mig bok!

Ikväll, middag hos Anna/Johan??! Ja, vi får väl se om det blir något. Hade varit trevligt!

Nä, nu får jag forsätta läsa om en massa nerver, so long!!

Vilda Matilda!!

Världens bästa Matilda har fått en lillasyster! En liten Vilda som kom ut igår!! Åh, jag önskar så Matilda att du fick se din lillasyster komma till världen, du hade varit den bästa storasystern i världen. Nu vet jag istället att du är världens bästa skyddsängel. Jag saknar dig så mycket ibland, Du underbara lilla skitunge!

Ulrika och Olof, grattis grattis! Jag längtar efter att få träffa söta lilla Vilda!

RSS 2.0