Nya gymnaster!

Igår var jag bara hemma efter jobb och senare kom moms över med Alva som lekte med basco. Innan moms kom tittade jag livestreamat på gymnastik SM /USM, kollade på arsalan och CG, de var duktiga men har lite kvar till toppen!
Idag var det tärning som vanligt, två nya gymnaster från barngrupperna var och testade, varav en, Raoul, var riktigt duktig, kunde såklart inte allt, men lyssnade och ändrade sig verkliegn, hoppas han fortsätter :)

Vi tittade lite på motus på SM även på tärningn, jag hade med datorn, men det var inge bra alls...alldeles för många missar, nästan i varje varv, trist!

Nu ligge rjg och tittar på kval två, vilket är mycket bättre, STG drog hem dagenspoäng...de är så grymma! Synd att inte Motus köttade så ;) Oh well, de är ju iaf en relativt orutinerat lag.

Nu ska jag fortsätta titta sen ska jag fixa mig för att gå på teambuilding med baljobbarna...har dock sjukt ont i huvudet och hoppas på att det inte är migrän. Blir verkligen fullt upp nästa vecka, suck! Men ska ändå bli kul!

Pjäs

Just nu sitter jag med delar av min grupp, som förövrigt "tog tillbaka" mig efter en disskusion. Vi skriver pjäs som vis ak spela upp på torsdag, ser mindre fram emot nästa vecka, kommer typ somna när jag ska kolla biljetter på balen eller nått ;) haha! I eftermiddag är det jobb på MM och sen hem till Moms! För övrigt moms, du får inte, jag blir tokig då! Hur ska jag klara mig utan dig? Komemr inte klara det!

Nu ska vi återgå, det var snabba 10 minuter! :)

Cancer...

Till och med på TV gör denna dumma dumma sjukdom mig ledsen. Såg nyss säsongs avsnittet av Grey's anatomy, såfint och som en liten barnunge som jag är så föll det duktigt många tårar. Att det kan påverka en så mycket trots att det är på TV, är ju inte riktigt klokt.

Så fort ag ser ett kalt huvud, någon som pratar om cancer, cellgifter, sjukhus, morfin, strålning och så vidare så tänker jag direkt på dig Matilda. Kommer det alltid att vara så? Inte alls nödvändigtvis så att jag blir ledsen, jag har många gånger ett stort leende på mina läppar när jag tänker eller pratar om AVBM, många undrar hur jag kan skratta, och prata om dig samtidigt...de undrar hur jag kan vara glad, det är ett litet barn som dött, somnat in och försvunnit från jorden och flugit iväg till himmeln. Men hade de kännt  dig Matilda så hade de också skrattat, jag menar det är svårt att göra annat, du underbara underbara fina tjej.
I helgen så röjde och städade jag mitt rum, foto på dig och mig kom fram och jag fick mig några goa skratt jag satt mig ner och tittade på fotona, tände Matildaljset som står på bokhyllan tillsammans med en torkad marzipan ros, som jag knykte från tårtan på din begravning, den påminner så mycket om dig, en öppen fin rosa ros...du var som en öppen bok, du delade alltid med dig av värme och glädje, precis som roser gör. Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna slänga den rosen...är jag knäpp då? Den, ljuset och det fina fotot på dig när du var påskkärring kommer nog stå där länge länge till. Jag kan och vill inte släppa taget om dig, det är snart två år sedan du lämnade oss, två år, jag kan verkligen inte fatta att det gått så långt tid. Jag tror helt på allvar att du är i himmeln, att du sitter på regnbågen och dinglar med benen när de visar sig för oss på jorden. Jag tror du strosar omkring barfota på de gröna ängarna, plockar jordgubbar och luktar på solroserna som är höga höga.
Jag vet att du som person har påverkat många personer med ditt liv, med din glädje trots att cancern inte ville samma sak som vi och dig så fanns där alltid ett leende på läpparna och mod i hjärtat, alltid. Men du har inte bara påverkat mig, du har format mig, du har förändrat mig som person och detta till något bättre, jag har blivit en bättre människa på grund av dig gumman! Och jag hoppas att jag om några år kan få hjälpa andra små barn med cancer, att få de att vara lika trygg som du var på sjukhuset!
Tack för att du gjort mitt liv till något vettigt, att jag har hittat mitt kall i livet, för det är tack vare dig, det vet jag nu! Jag kan fortfarande känna en tveksamhet om hur jag ska klara detta yrket utan att bryta ihop, att se barn gå bort, lämna vår jord på grund av cancer, det är ju inte rärttvist...men ingen kommer någonsin att påverka mig så som du gjort, du är en speciell person och jag är så glad att jag fick känna dig, Matilda vännen! Jag saknar dig och tror nog att jag på allvar kan säga att jag älskar dig! Jag vet att det finns vissa som tycker att jag borde släppa matilda nu, sluta prata om dig, gå vidare, det  har ju gått så långt tid säger de. Men jag kommer aldrig kuna släppa taget om dig, du kommer alltid att finnas inom mig, alltid! För hur skulle jag någonsin kunna glömma Världens Allra Bästa Matilda! <3


MM

Idag har jag varit och jobbat på Montessori och varit på sjukhuset hos arbetsterapueten, gick bra båda två, sen var jag på AF och gick igenom jobbet nästa vecka, ska bli kul, jobbigt men kul!

Blir dock sjukt lack på min grupp, det rä inte rättvist att göra så, det är två dagar jag inte kan jobba med fallet, medans det är helt okej att två andra är borta två dagar, ja,  men jag ska bli utkastad, mitt jobb har varit bestämt sen i januari innan jag knappt visste att jag skulle gå i skolan i juni, men deras biljetter hem bokades förra veckan, det är dock helt okej för de att vara borta, men inte för mig! Nä, jag kan allvarligt säga att det var riktigt ruttet gjort av er! Skit ner er! Och ja, ta åt er för fan, så gör man inte!

Imoron är det väl plugg antar jag, jobb på MM och sen gympan på kvällen!

Jag vill inte att cityakuten ska sluta!! ;P

PluttFilippa!

Igår hade jag killarna själv, vilket var helt okej...det känns verkligen som om vi har vissa hopplösa fall ;) Till hösten kanske jag ska börja träna en nya AG-grupp, killar födda -04, små skitungar som ska köra basövningar. Får se hur mycket tid jag har över.

Igår var några kompisar här och grillade och åt gott, halvvägs in på kvällen ringer Mia och frågar om jag vill passa Filippa över natten, "alla" ar på fest hos Malin och Freddan och Biske och Paula ville gå ut tillsammans, inte kan jag väl säga nej till det. Så vid 23 kör jag in mot Malmö och hämtar upp Filippa hos Järnkrants och körde hem till Paula och Biske, vi mös en stund mitt i natten innan hon somnade om i min famn, väldens sötaste och goaste unge! På morgonen vaknade hon och jollrade och när jag hämtade henne så hade hon världens största leende på läpparna. Vi busade och myste i sängen och sen gick vi ut och fixade lite käk åt henne och busade på filten...en sliten Paula kom upp efter nån timme, jag busade vidare med Fillen och hon fick lite banangröt, vilket hon tyckte var mums :) Resten av dagen har jag bar chillat hemma hos dem, vi kollade ARN 2 och goaste med plutten.

Jag är så trött på min hals, kan det inte försvinna nu, hade bara velat vara hemma imorgon och sova, men nej, jag börjar jobba på MM kl 7.30, suck! Men sen i fredags är jag aspank ;) Så får minsann jobba så mycket jag kan.

Jag tänkte faktiskt gå och sova riktigt tidigt idag, typ nu och hoppas på att lite mer sömn ska hjälpa min hals. Hoppas ni haft en bra helg gott folk!

Mathandling..

Det är fasen inte lätt att veta hur mycket mat man behöver handla, suck, jag är inte så bra på sånt här..;P Sen är det också svårt eftersom vissa inte vet om de ska äta elelr inte, blir förvirrad som sjutton ;) Men nu har jag iaf skrivit en lista och jag hopps jag inte glömt något... ska bara orka ta mig till affären också...brukar ju underlätta!

Håll tummarna för att det inte ska ösa ner ikväll!

Jag är galen i Calippo :)

COLA, såklart! Den andra är inget att ha! Jag hade lätt kunnat äta säkert 5 st om dagen, det är säkert!

Idag har jag köpt ny bil, en söt metallic blå Nissan Micra, liiten! Jag lyckades även pruta lite. Tack Bengt!

Imorse var jag på vårdcentralen och tog ett halsprov, om utifall jag skulle haft halsfluss, det hade jag inte och det trodde jag egentligen inte, men men de äckliga vita sakerna jag har i halsen vill man ju gärna kolla. Hoppas min halsont försvinner snart iaf, vill inte vara sjuk! Imorgon blir det till att ha killarna själv eftersom Mia ska ut ikväll och sen ut med båten imorgon, inte för det lär bli så trevligt eftersom det ska regna hela dagen ;)
Hoppas det slutar tills kvällen då vi ska grilla här hemma! Kl. 18 för er som ska hit och inte visste det ;P

Idag har jag städat och rensat/organiserat i min gardeob, kan inte slänge kläder Tobias!!

Nu ska jag ätalite och slänga mig framför TV:n och sova tidigt...försöka vila upp min hals tills imorgon!

Tjiiiing!

Ont i halsen..

Uschja, väldigt ont i halsen! SUCK! jag hatar att vara sjuk coh har typ inte varitdet sen jag slutade äta gluten, innan var jag ju juk hela tiden, men det rä väl egentoligen det enda bra som har kommit med att jag slutade äta gluten...för övrigt duger det!

Var på Ribban idag och kollade på Sofie och Evelina i LB/LB, tilsammans med Josse och Denise. Trevligt...sen direkt efter det till hallen och träna minitruppen, även det trevligt faktiskt. Är hungrig nu, inte ätit något på hela dagen, då jag inte tål något på tövlingar och så...inte mkt iaf. Borde stannat hemma is ängen hela dagen då min hals inte mår bra alls...ska se om jag får en läkartid tidigt imorgon bitti eller sent i eftermiddag och kan kolla om det är något!

usch nä, borde göra lite thé och lägga mig framför TV:n. Imorgon ska jag och Bengt köra till Sölvesborg och köpa bil till mig, en iten pluttsöt Nissan micra, så får vi hoppas den går fint :)

Nu väntar TV:N och thét!

Fråga Olle!

Jag älskade Fråga Olle när det gick för några år sen, nu tycker jag det blir sämre och sämre, gästerna är oftast ganska okända och lite tråkiga! Idag är en av gästerna Veronica Wagner, jag kan verkligen absolut inte se henne som en "sex-symbol", Katrin Sytomjerska (säkert stavas det inte så) Ja, men verkligen inte Wagner! haha, dessutom har hon bara haft sex med sin pojkvän och då blir det lite svårt att svara på de flesta frågorna!
Fast jag fick mig ett gott garv idag iaf! För övrigt är ju Veronica Wagner asgrym, iaf om man sytar till gympan. SM om två veckor, hon vinner väl som vanligt ;)

Idag har ´jag haft ont i halsen, suck...hoppas det går över tills imorgon, orka! För då ska jag till Ribban och kolla på Sofie och Evelina när de tävlar...sen blir det minitruppen på kvällen, jag har fasen nästan varit i hallen hela veckan ;)

Jag var och kollade hoppningen idag, efter den var slut satt jag upp på Tintin en liten sväng, skulle kolla om mitt finger pallade pressen, det gjorde den INTE, suuuck!  Jag vill rida nu, saknar Jaq och saknar ridningen. Men men, jag skulle nästan anta att jag inte kommer igång ordentligt från i slutet på sommaren, tyvärr...ah, hata denna engelskman grovt!!!

Nu ska jag kolla sex & the city och sen sova, har Basco morgon, päronen mina åker till Kreta och jag är hemma själv en vecka. Ska dock lämna Basco till morfar imorgon, hinner inta ha honom...har för mycket att göra nästa vecka, jobb och skola!  Plus att morfar älskar att ha honom! :)

"Alla ni som älskar gympa klappa nu! (Klapp, klapp) Alla ni som inte klappar kan gå hem! (Klapp,klapp) "

Jaa, alla ni som älskar gympa, alla ni som älskar gympa, alla ni som älskar gympa klappa nu "klapp klapp" :)
Ååååh, jag vill åka till SM, Maaaaalmööö! Men Jag, Johanna och Fanny får kolla live sändningen på datorn istället, får helt enkelt skrika hemma istället, synd att de inte hör oss då bara. Synd att vi är panka och att jag måste jobba!

Åh, idag var killarna sååå duktiga. Vi körde nya rondat stationer och även flickis och de flesta fick faktiskt till de, niice! Vi tackar Biske för tipen, tack! Det rä tur att vi faktiskt har honom :) Vi kanske kan få till ett riktigt bra lag iaf, hoppas de tre nya killarna är något att ha också! 

I skolan jobbar vi på med vårt grupparbete, det blir nog bra trots allt. Fick dock reda på idag att jag inte kommer kunna vara i skolan alls sista veckan innan inlämningen, då ska jag jobba på studentbalerna i Lund, roligt värre faktiskt! Maaassa jobb och sjukt långa dagar från 15-07, suck, men jag behöver alla pengar jag kan få! 

På fredag köper jag ny bil, då blir jag sjukt fattig!

Det gick ju bra...

NOT!! haha, denna tentar var ju ett jävla skämt! Jag hade pluggat in anteckningarna och så vidare, men nej, jag kunde knappt en enda fråga. Det var massor av frågor som jag inte ens förstod och hade noll aning om vad de handlade om. Sjuuukt mkt svårare än förra tentan och totalt knäpp! Så nu har jag sommaren på mig till den 25 augusti att råplugga, blir nog dock efter att denna kursen är över. Ska lösa boken och plugga in den, jaa, men kul den är ju bara 500 sidor, wiie!
Hade denna tentat kommit första gången hade det varit många fler som skulle fått göra en omtenta, det kan jag lova!

Så jag var klar efter typ 1 h 15 minuter, för jag kunde ju knappt något. Jag begav mig till gympan, där  vi bara var 7gymnaster, riktigt bra träning faktiskt! Nästa tävling är det definitivt inga X-hopp, no no, volter jatack :)
Fick också reda på att vi ska få in 3 nya gymnaster från barngrupperna, varav en jag ville ha in redan i höstas men då tyckte pappan att han var för liten, vilket stämmer, han är bara -02:a. Men vi får hoppas att de är duktiga och inte så störiga ;) haha! Då blir vi 14 gymnaster, helt sjukt, då är vi som 2 lag, gött :) haha!

Nu ligger jag och tittar på Oprah, om försvinnandet av Madeleine McCann, helt sjukt det alltså...måste vara något utav det värsta man kan vara med om, inte veta om hon lever eller inte?! Fy sjutton!!

Jag är sämt på att plugga ;P

Haha, det går inte så bra för mig, har noll motivation att plugga till tentan imorgon eftersom det känns som jag ändå inte kommer klara den! Har redan insett att det blir den 25 augusti som gäller iaf. Jag går dit imorgon coh så går det som det går helt enkelt. Förhoppningsvis är jag klar snabbt så jag hinner vara en stund på gympan iaf! har vrkligen inte lust att sitta inlåst lördag morgon i skolan, suck! Oh well, en lördag av väldigt många! Är iaf gratis parkering på lördagar ;)

Nu snart ska jag hämta Sara och Emma, vi ska gå till stallet och titta på hästarna, så vi har något att göra de timmarna jag är där, blir så tråkigt om vi bara ska vara hemma hela tiden!

Ikväll är jag nog bara hemma, sova tidigt och sådär..plugga lite till antar jag, måste lära mig lite hormoner...de är många och störiga!

Min kropp är knäpp, totalt skum! ;)

Världen är orättvis!

Blää!

Varit på dryg föreläsning idag, begreppet hälsa och sjukdom, han hade kunnat förkorta den typ 1½ timme så hade det räckt bra :) haha! Sen hem käka och plugga några timmar, jag har typ gett upp på att klara tentan på lördag, men jag går dit och försöker så får vi se vad som händer. Det är så mycket jag inte hänger med på och vet inte hur jag ska hinna lära mig allt...så jag räknar med den 25 augusti! Då kan jag plugga en massa på jobb i sommar när jag ändå inte har något att göra! haha!

Sen passade jag Emma och Sara, vi lekte utomhus och kastade gris hur länge som helst ;) Sen var det hem till Sigeholt och passa linnéa och busade med henne, hon var väldans söt efter sitt bad, jisses vilka guldlockar :)

Nu ska jag läsa liiite till och sen blir det sängen!

Och tack för kommentarerna, det är skönt att veta att någon tror på en, för ibland är det svårt själv!

Klarar jag det?!

Har tittat på Grey's anatomy precis, en liten flicka dör i sin pappas famn efter lång tid sjukdom, de pratar om den fina platsen de ska åka till, med blå himmel, kritvit sand och genomskinligt vatten, bara de två, tillsammans. Mina ögon vattnas och jag börjar gråta som ett litet barn. Jag ser mig och Matilda ligga i sängen efter Matildas stora dag, en fin dag. Jag ser henne ligga i sin säng tillsammans med Ulrika, Anders, Isabella eller någon annan av hennes underbara släktingar. Jag ser framför mig hur jobbigt hon har det och jag kan bara föreställa mig hur det är när hon tar sitt sista andetag. Det känns som någon slår mig hårt i magen när jag tänker på det!
Hur ska jag klara av att se detta i mitt vardagliga liv? Barn som tynar bort och försvinner från sina familjer?! Hur ska jag klara av att jobba med detta utan att bryta ihop? Det är ju detta jag vill, jag vill jobba med dessa barnen och få de att känna sig trygga när de mår som värst! Men klarar jag detta utan att själv bryta ihop? Utan att varje gång det kommer in ett riktigt sjukt barn, kommer jag då kunna bortse från hur jobbigt det är för mig för jag förknippar det med Matilda och få ut positiv energi ifrån mig?!

Jag vet inte hur jag ska lyckas med det?!

Äckel tenta!

Usch och fyyy, jag kommer aldrig att klara tentan på lördag...känner mig helt lost, hela njuren är jag typ körd på...förstår inte mkt när man varit borta från föreläsningen måste jag säga! Tur jag har fått Jasses anteckningar iaf, tack :)
Pluggade från 9-14 idag och sen har jag fixat mat och med företaget och så...känner att hjärnan är full för tillfället, blir lite till ikväll efter jag passat  Linnéa, sen hinne rjag förhoppningsvis lite imorgon efter skolan och innan jobb. Samma på fredag, har även annat att läsa till den nya kursen, som folk för övrigt är alldeles för överambisösa med!!

Men en glad nyhet är att jag klarade den förra tentan, det var skönt! Inte för att jag egentligen var tveksam, men man kan ju ha missuppfattat mycket! Men icke! Nu väntar jag i telefonkö till skatteverket, suck, nr 42 i kö ;) wiiie!

Silver verkar ligga hos oss :)

Igår var jag, Johanna och Fanny på Lingvallen och kollade RM...Motus tjejerna var så duktiga och knep 2:a platsen, efter Splitt och innan Engelhom, sen kom Ling! Skåne regerar!! Det var kul att titta men längtar till USM i ystad första helgen i Juni, Sm hade varit askul, men det har vi nog inte råd med :(

Idag var det afro igen efter 9 veckorns uppehåll och det kändes i kroppen kan jag lova, iiiisch vad jobbigt det var, men kul :) Lär nog kännas i musklerna imorgon tror jag! Nu blir det inget från nösta vecka, för jag jobbar eftermiddagarna resten av veckan!  Jisses vad trött jag är...borde ta ut mina linser, de hjälper inte till på traven direkt!! ;P

Men nu ska jag fortsätta kolla cityakuten :)


Orättvis värld...

Vår värld är fasen inte rättvis, enda sedan Matilda gick bort har jag läst måga carncerbarns bloggar och det är så fruktansvärt orättvist hur det tyvärr slutar för väldigt många barn och framför allt familjer. Det är inte meningen att man ska tyna bort i en säng när man är barn, eller finns det någon mening?! På något vis kanske det finns det....Det har ju iaf fått mig att tänka till. Jag tänker ofta på alla jag tycker om och hur jag ska visa detta, jag försöka säga det, visa det med gester och men kärlek, vet dock inte om jag lyckas alltid. Mina små barnvaktbarn, Oscar, Olof och Tuva försöker jag träffa så ofta jag kan och bara vara, gosa, mysa, snacka skit. Jag bara älskar dessa ungar!  Det har fått mig att tänka till, men att det ska krävas något sånt här för detta är ju helt sjukt! Denna veckan har två små cancerbarn flugit till himlen, Tim efter lång, tuff och envis kamp mot dumma prickar och Evelina med ALL vars kropp till slut inte orkade längre, att gå från "må OK" till död på bara några dagar är så fel och sjukt! Jag tänker så på deras familjer och vänner som finns kvar!

Världens är INTE rättvis! Matilda, du tar väl hand om dina nyanlända gäster? Det vet jag att du gör din lilla socialligist ;)

JP's

Yes, nu ska jag strax åka iväg till Malmö. Ska bli så mysigt att käka och snacka en massa skit med Sarah och Jasse och kanske några glas vin, eller vad säger ni tjejer? :)

Sover hos Mia sen, var välkommen på soffan :D haha, sen imorgon blir det hårdträning med killarna, rondat flickis skulle jag gissa! Våra duktiga killar :)

För övrigt är ni usla på att kommentera!!

Ajaj...

Har nyss lagat och ätit mat, kyckling med curry och nu fick jag sjukt ont i magen, blää! Hoppas det går över snart för jag måste sätta mig ner och plugga!
Sen ikväll ska jag Sarah, och Jasse ut och ät, ska bli trevligt att snacka lite skit! Sen kanske jag sover hos Mia, för att slippa köra fram och tillbaka!

Imorgon är det gympa, sen glass och på kvällen födelsedagsfest hos Emily som fyller 21 imorgon, wiie! Får väl se hur den kvällen slutar! Brukar bli galet där borta :) Usch, får se hur jag ska göra, får ta på mig varmt så jag kan gå till bussen sen! Blir ju så jäkla kallt på kvällen!

Söndag morgon ska jag hjälpa till med minitruppen och även nästa söndag. Lotta kunde inte och hon har hjälpt oss så mycket så nu hjälper jag lite tillbaka :) haha!

Jobb!!!

Yees, jag fick idag besked på att jag får 5 veckors jobb på Akzo i år igen!! Absolut inte världens roligaste jobb men förhållandevis bra betalt, så jag är nöjd ändå! Får nog tigga tillbaka mitt mobila bredband av Ola så jag kan sitta och surfa hela dagarna när det inte händer något!

Idag har Therese varit och pluggat med mig, trevligt! Har fått in lite vettigt iaf, imorgon blir det ordentligt med plugg, ska iaf försöka!

Har också letat massa bilar på blocket, hittar faktiskt några som är helt ok, nu när jag fått jobb så kan jag ju unna mig en ordentlig bil, iaf nästan! haha! Nä, nu ska jag umgås med Moms! :D

Pluggeliplugg!

Oj, vad jag borde plugga mer, men det känns lxom hopplöst att plugga, det är väääldigt mycket och jag förstår inte hur jag ska få in allt, jag förstår verkligen inte hur jag ska göra för att lära mig det! Suck! Snart kommer iaf Therese så får vi se om det blir lättare när vi är trå, fast hon kan det nog väldigt mkt bättre än mig!

Och jag fortsätter min biljakt, suck varför skulle den pajja! :(

Skit!

Jag skrev ett så långt inlägg igår som inte ville ladda upp, suck! Nu drar jag det snabbt, min bil pajjade nere i falsterbo igår när jag hälsade på gammla jobbet, där var det mycket trevligt och jag mös en massa med barnen som har växt som sjutton :) Mindre bra att bilen gick sönder, den är helpajj och ska till skroten, SUCK! Så nu är jag ute efter ny bil, någon som har en i bakfickan som jag kan få köpa för ett billigt komispris? ;) är ju mindre rik som student och utan sommarjob känner jag! APA!!

Killarna var duktiga på träningen igår iaf, tränade frivolter, nästa tävlingen ska vi minsann inte ha några x-hopp inte! Sen i slutet så kollade vi på filmen från tävlingen, de var duktiga och tyckte själva att de var duktiga, men såg också vad de gjorde för fel, pedagogiskt av oss va? :)
Sen fick de sina chokladmedaljer och var vältigt stolta än en gång! De ska de vara =D

Jag älskar Grey's Anatomy, just love it!!

Imorgon kommer therse hit och pluggar, får se om jag fattar ett smack, just nu känns det som om jag kommer köra på tentan, det känns för invecklat och för mycket för att jag ska klara det!

Nä, nu är det fråga Olle som gäller! Sleep tight! :)

Ute!

Ja, nu är de ute, det var faktiskt inte alls så farligt som man skulle kunna tro, det sved till lite men var mest obehagligt och kändes kontigt, typ en mask som rörde sig inuti fingret!
Efter läkaren var det dags att gå till Margareta, min arbetsterapuet, fick lite nya övningar jag ska göra, det är dock inte helt lätt. Kan fortfarande inte sträcka eller böja ordentligt och det kommer dröja säger dem. Men förhoppningvis kommer det att komma tillbaka iaf, de tror inte att det är senan som är skadad utan bara att ärrvävnad är ivägen och att musklerna har dagit ihop sig en hel del!

Åh, jag har lite panik över att jag inte har något sommarjobb, nu kan det bli så att jag är åker iväg hela sommaren, som sommaraupair, om jag hittar något! Det hade varit roligt, men jag vet inte hur jag ska göra med företaget dock! Förhoppningvis går det att lösa....jag vet inte ens om jag ska ha kvar företaget, det är väldigt lite aktivitet, visst jag får en del pengar men frågan är om det rä värt besväret att inte kunna åka bort och så, allting blir så meckigt eftersom mailen är fast på den stationära datorn, vilket suger, annars hade jag kunnat lösa det mesta!

Nä, nu borde jag plugga, men jag förstår ingenting! :(

Spikarna ska ut idag!

Ja, om 45 minuter ska jag vara på sjukhuset oh då ska spikarna fårn fingret dras ut, suck och ja! Blandade känslor, ska bli så skönt att vara utan, men är livrädd för att ta bort dem... De säger att det inte ska göra så ont, men jag tror de inte!

Igår tävlade killarna sin första tävling, med glans! D kom två av sex lag och gjorde så bra ifrån sig, riktigt riktigt duktiga var dem! Sjukt stolt som tränare när man ser de stå så fint och köra sina varv de bästa de kan! Och vi fick beröm av de andra tränarna för att killarna stärckte upp så finnt innan och efter varje övning, stod fint och sansat i leen och var allmänt väluppfostrade (gympamässigt dårå). Bilder kommer!

Nä, nu måste jag borsta tänderna, sen drar jag till sjukhuset, usch, jag vill inte!

Sista träningen innan tävling!

Ja, idag var det sista träningen innan imorgon, sjuka och skadade killar var vad vi hade! Milo mådde jätteilla och fick gå hem, hoppas hoppas att han hinner bli frisk tills imorgon. Eskil har ju ont i sin fot och mådde lite illa, det är kanske bara trams dock! Ervin hade också ont i benet, men med lite tejp under knäet som gjorde absolut noll nytta så mådde han genast bättre, I love the placeboeffect! :)

I vilket fall som helst gick det väl ok även utan Milo, men han är ju med på nästan alla varv så hoppas verkligen han kommer imorgon! Det blir en tidig morgon, suck! Ska hämta Lotta redan 6.50, puuh! Mia kan ju inte följa med pga av malin & Freddans bröllop, riktigt synd! Vi har fixat chokladmedaljer som killarna ska få, det är ju trots allt första tävlingen, så en liten extra kick kan de ju få :)

Resten av dagen har jag varit ute i Hällestad och passat jonathan och Christoffer, vi har kollat fotboll och spelat fotboll och lite fotboll till ;) Träffade Daniel när vi kollade matchen, kul, var verkligen längesen! Sitter faktiskt här ute nu, men tänkte nog åka hem snart...lite saker att fixa tills imorgon!

Nu ska vi väl busa lite till! Önska oss lycka till imorgon :)

Grattis!!!

Jag måste ju passa på att gratulera alla mina vänner som fyller år iaf, är faktiskt en massa ;)
Caroline som fyller 19 år!
Amanda som fyller 15 år!
Johan som fyller 22 år!

Sen fyller mitt lilla söta aupairbarn Lydia 9 år idag, hur sjukt är det, hon var 7 när jag var där...helt galet vad tiden går fort!

Grattis till er mina vänner! PUSS <3

Tentan är över...

Så skönt att ha det avklarat och dessutom gick det bra, riktigt bra...tror jag iaf! Haha, kändes som jag kunde det mesta, kom dock ihåg idag att jag glömt en sak, men men...ett halvt poäng mindre, det går nog bra ändå ;)

Valborg var dte ju igår, jag kom till stan vid halv ett tror jag, Mötte upp Martin, chris, jonas med flera, satt där och myste någon timma sen träffade jag Emelie och så blev det lite mer mys...hem till Eneoie, för tt nästan somna i hennes säng men icke, vi gick ne rpå stan igen åt mat och begav oss till Ulrikedal för kite maud, Sen efter det var det dags för parantesen, men nej nej, det blev kallt så vi gick hem till moms och kolla TV! haha!

Idag händer dte inte så mkt, moms kommer hit ikväll, tar med Alva så hundrana får leka och så blir det pizza, mm, gott!

Nu borde jag röra mig upp ur sängen och göra något vettigt! Vi får se när det händer ;)

RSS 2.0