Ångrar mig!

Tidiga mornar är verkligen inget för mig! Problemet är som sagt inte att gå upp utan att fortsätta vara vaken...nu sitter jag här och typ sover! Det händer ingenting på jobb och det är såå segt! Man kanske borde sova lite :P

Träningen gick bra igår, jag satt bara vid trampolinen hela tiden typ, skönt men lite långtråkigt! Fasen, det börjar hända grejer m gymnasterna :) Småflickorna var också ritkigt duktiga, längesen jag hade dem eftersom jag inte riktigt haft tid så tidiga eftermiddagar, vissa av dem kommer nog bli grymma gymnaster, jag satsar på Maya!

Asså, vädret är lite skumt...när jag kom hit var det srålande solsken nu är det molnigt, varför kommer alltid molen på dagen, kan någon förklara det för mig?! Ajja, det känns genast lite bättre att jobba när man tittar ut genom fönstret om det inte är supersoligt! Ingen stranden hade då varit aktuellt!


Mina killar ;)

Idag är det sista kvällen med mina småkillar...för imorgon jobbar jag och hinner inte...sen träffar jag dem inte igen från i augusti..hur ska jag klara mig utan dem en hel månad? haha! Nä, det lät ju mysko! Sista träningen ikväll, sen upphåll för killarna...dem har utvecklats enormt denna våren och börjar på allvar bli gymaster, riktigt kul att se! Vi får väl se vad som händer till hösten dock, jag står ju själv som tränare och den funkar inte, inte med 13 ganska högljudda killar! Hoppas på att få Felix och Melwin och därmed även Junior och Linda som hjälper till, det hade varit kanon! I vilket fall är jag väldigt stolt över mina killar!

Dagarna här på jobb rullar fram långsamt som en snigel...händer ingentin och det finns inget att göra. På torsdag ska jag börja ta hit mina pluggböcker så jag kan börja plugga till tentan i augusti, ska ändå blir skönt att kunna göra det här....inte ofta man får betalt för att plugga, det ni ;)

Nu ska jag stänga ner datorn och snabba mig till träningen! Har ju dem små AG pluttarna först innan killarnas träning börjar!
Vi har nyss kommit fram till att jag är en säsongs bloggare, HAHA!

Tjuggar!



Jag saknar mina tjuggar! Jag saknar att sitta på friståendegolvet och prata skit! Jag saknar att göra roliga volter! Jag saknar att skratta med er tjuggar! Vi måste lösa detta problemet!

Stiga upp kl 6!

Asså, egentligen är det inte så farligt att gå upp runt sex...jag är inte speciellt morgontrött av mig, så problemet kommer senare, typ på eftermiddagen. Då börjar jag känna mig duktig trött eftersom jag inte fått sova tillräckligt. Igår var det inte mycket rast och ro, jobba, hem, laga mat, hem till Linn, hem igen, mamma kom, hem till nästa Linn, till Mias lgh, träffade supersnygga Niklas som bor i hennes lägenhet (varför är det ingen som berättat att mias hyresgäst är en 10?), sen hem igen... kl hann bli över 22 innan jag var hemma. Dumt att sätta på datorn då, haha! Satt upp till typ halv elva och sen kunde jag givetvis inte sova. Drygt 7 timmars sömn är för lite för mig ;)

Jag glömde mina glasögon hemma hos min gudmor i helgen, så sjukt störigt att ha linser hela dagen ända tills jag ska gå och sova, ögonen blir torra! Idag kommer Sven och lämnar de på jobb, skulle inte förvåna mig om jag glömmer dem här sen, hade varit så typiskt mig! 
Nu är det frukost :)

Hem och laga mat!

Eftersom jag behöver matlådor varje dag till jobben och frysen är måttligt tom på färdig mat beger jag mig nu hem för att laga köttfärssås och spagetti, kommer räcka till några matlådor...ska köra lite Mia speciale, men soltorkade tomater, oliver och annat mums i!

Nu ska jag iaf släcka ner datorn och köra hem...hade dock inte bengat en kväll i västra hamnen...men måste hem till Mia och fixa lägenheten ju! Men det blir iaf sushi på utegården med Linn :)

Akzo Nobel

Ojoj, vilken sommarvärme det är utanför fönstret! Synd att jag inte kan vara på stranden bara..såklart kom den riktigt sommarvärmen nu när jag faktiskt börjat jobba. Får sitta ute på rasterna och lite när det finns lite att göra...annars får jag hålla mig till kvällarna. Från och med imorgon slutar träningen för killarna och tjejerna också så då blir alla vardagskvällar lediga. Riktigt nice! Får försöka jobba några kvällar hos tvillingarna också, behöver pengar nu, lönen härifrån kommer ju inte från i slutet på augusti...känns mindre kul!

Ikväll ska jag äta sushi med Linn, myss! Sen ska jag mamma och en annan Linn försöka få Mias lägenhet i visnings skick...hon ska sälja sin fina lägenhet i Malmö då hon har bestämt sig för att stanna i Stockholm och köpt lägenhet där...suck för att ah henne i Sthlm! Dock är det ju kul att åka dit på besök...men det blir allt för sällan!
Nu blir det tidiga kvällar för mig, börjar runt 6.45 på morgonen och tänkte börja cykla hit! Måste dock fixa min cykel först...så jag lär behöva cykla hemifrån kl 6.15, tidigt, men men då får jag iaf in lite motion under dagen också :)

Nu ska jag uppdatera mig i bloggvärlden och se om det finns några nya spännande bloggar att börja läsa...

Midsommar!

Har haft en riktigt lyckad midsommar måste jag säga, det började med lekar på stranden i några timmar...om jag får säga det själ var ju lätt vårt lag bäst :) Sen blev det lite bad i havet men kläderna på, det var kallt..så kallt att vi kylde våra cider i vattnet, haha...det lyckades faktiskt.
Sen gick vi upp och duschade och gjorde oss fina inför kvällen, det var kul att få vara en hel dag med fina vänner! Vidare blev det fördrink, sill, nubbe, grillat och en massa massa mer mat! Satt dock på en ganska dryg plats..man fick dra nummer och sätta sig där det matchade...dryga människor vid mig..Emilias fel att hon bytte lapp :P
När maten var slut blev det dags för drinkar i den  fria baren och av någon konstig anledning blev det en del gympa snack ute på verandan, hrm...no wonder! haha! Sen blev det dans natten lång och lite strandpromenad...gud vad jag hade velat bo så nära stranden, väldigt mysigt!
Idag ska jag hem till Marina och Sven för att äta rester sen igår och rabarberpaj ;)
Men jag ska börja med att diska och äta lite!

Matilda saknad i hela 3 år!

Idag är det hela 3 år sen Matilda somnade in! Jag kan fortfarande inte förstå att hon bara är borta, att någon så liten och underbar kan vara så skör för världens alla faror! När man är liten är meningen att man ska skonas från dessa hemska stunder! Att det gått 3 år redan känns märkligt, underligt och ofattbart, på ett sätt känns det som det var en hel evighet som jag kramade och pussade på henne samtidigt som det känns som igår vi sjöng,  busade och gosade tillsammans! Jag kommer så väl ihåg sista gången jag såg dig, sista gången du pratade med mig och det sista riktigt leendet från dig! De sista veckorna var påfrestande för alla, inte minst dig och dina föräldrar...man ville så gärna att ett mirakel samtidigt som man ville att du skulle släppa taget och få slippa lida! I helgen var jag förbi din gravplats hjärtat, fortfarande lika fin och mysig...den bara skriker Matilda! Hur fel det än låter så är den så mycket dig!
Jag saknar dig en massor gumman! Ät många jordgubbar för oss alla och titta ner på mamma och pappa ibland när de saknar dig som mest! Puss

Sommarkul

I förmiddags hade jag och Johanna sommarkul med 13 stycken barn. Tyckte vi skötte oss ganska bra, fick till några riktigt vettiga gymnastik stationer och hittade några pärlor till våra nya bastrupper till hösten! Hoppas de vill börja bara, men det tror vi nog!
Efter sommarkul var slut så cyklade jag hem och la mig på gården i någon timme, jag tycker allvarligt inte att jag får någon färg, whats up lixom?! Men men, vi får väl hoppas att den kommer!
Snart kommer Annika hit och vi ska cykla ut till Västra hamnen och köra en tidig kväll, hoppas att det fortsätter vara varmt!
Har jag precis gjort mig en smoothie i mina nya mixer, mums...gott och nyttigt på samma gång :)
Men nu måste jag nog göra mig iordning innan Annika kommer!

Mamma!

Min mamma är underbar, hon är mysig, hon är snäll, hon är omtänksam till tusen, hon vill alla gott, hon är vacker, hon får mig att må bra, hon är helt enkelt bäst och jag hade inte varit något utan henne. Åh, jag bara älskar min mamma över allt annat på jorden. TACK för att du är du och att du alltid finns för mig! Jag älskar dig! <3

...

När ska DET hända mig? Jag är såå trött på att vänta!

RSS 2.0