Sista träningen innan tävling!

Ja, idag var det sista träningen innan imorgon, sjuka och skadade killar var vad vi hade! Milo mådde jätteilla och fick gå hem, hoppas hoppas att han hinner bli frisk tills imorgon. Eskil har ju ont i sin fot och mådde lite illa, det är kanske bara trams dock! Ervin hade också ont i benet, men med lite tejp under knäet som gjorde absolut noll nytta så mådde han genast bättre, I love the placeboeffect! :)

I vilket fall som helst gick det väl ok även utan Milo, men han är ju med på nästan alla varv så hoppas verkligen han kommer imorgon! Det blir en tidig morgon, suck! Ska hämta Lotta redan 6.50, puuh! Mia kan ju inte följa med pga av malin & Freddans bröllop, riktigt synd! Vi har fixat chokladmedaljer som killarna ska få, det är ju trots allt första tävlingen, så en liten extra kick kan de ju få :)

Resten av dagen har jag varit ute i Hällestad och passat jonathan och Christoffer, vi har kollat fotboll och spelat fotboll och lite fotboll till ;) Träffade Daniel när vi kollade matchen, kul, var verkligen längesen! Sitter faktiskt här ute nu, men tänkte nog åka hem snart...lite saker att fixa tills imorgon!

Nu ska vi väl busa lite till! Önska oss lycka till imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

jasså någotting har du alltså lärt dig från föreläsningen... placeboeffekten:P

2009-05-03 @ 14:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0