Tour de chambre!

Jaa, ikväll är det Tour de chambre på Sparta! :) Ska bli riktigt riktigt kul, tre korridorsvåningar festar samtidigt vilket förhoppningsvis innebär lite nytt folk!

Det återkommande klädproblemet faststår dock, när jag tittar igenom min garderob har jag absolut noll kul, men ändå är det proppfull! Hälften är fult, 25 % är för litet och det andra är mest baar tråkigt, suck! Varför är det så? Man handlar kläder efter kläder men aldrig har man något hemma som man vill ha på sig?
Och skor, vilka skor ska jag ha? Jag har verkligen feta skoproblem...inte bara festskor utan mer "gympaskor", har bara mina converce att ha på mig, alltså, JAG MÅSTE HA NYA SKOR! MEN, jag har inga pengar! Vilket leder till ett annat problem = Var hos optikern idag, ny försämrad syn IGEN! Så nu måste jag ha nya linser vilket är ganska chill, men jag måste också ha nya glasögon, ite lika kul eftersom det kostar så mkt! Och ska jag köpa nytt glas kan jag likabra köpa nya bågar eftersom jag inte riktigt vill använda de jag har nu, och då kommer ett problem till!

jag har så litet huvud så det finns knappt några som passar, provade ett par, SOM VAR FÖR BARN!! De passade och var ganska ganska snygga, men det är egentligen inte sånna som jag vill ha! Men men, jäkla syn! Om jag fortsätter såhär lär jag bli blind, varje gång jag är där så har jag sämre syn!!

Nä, nu sk ajag åka och köpa lite dricka till kvällens drinkar! :)
Ha en nice kväll guys! För det ska jag ha!

Malin, kan du komma hem från Kalmar så man kan få träffa dig, jag saknar ju diiiig!

Filippa!

Igår var det först föreläsning om nervsystemet och sen i läkemedelsberäkning. Varav båda gjorde att jag kände mig korkad, inte lätt altså! Men men, jag får läsa som satan tills nästa vecka till handledningen och hoppas att jag förstår då.

Efter skolan så körde jag hem till Paula och fikade, mysigt! Efter en lång fika så tog jag fram matteuppgifterna så paula hjälpte mig (hon är ju matte lärare) Så nu förstår jag faktiskt helt okej hur man ska räkna ut det mesta!  Filippa hon sov i vagnen. Efter ett tag kom CG från gympan och skulle ha matte med Paula, så där satt vi och pluggade som dårar! Och Filippa bara sov och sov, jag fick et sms och skulle läsa då såg jag att klockan var 17.55, suck, min Funk började ju 18 vilket resulterade i ingen träning för mig. Mn en massa plugg! Tillslut när Cg skulle hem vaknade Filippa, då fick jag gosa en hel massa....jag stannade länge, fixade med Filippa när Paula och Biske åt så de fick göra det i lugn och ro för en gångs skull. Fis Filippa är ju så söt, helt underbar! :)

Nästa torsdag blir de lunch hos Paula innan jag ska ha Lind och Juniors killar!

Nu borde jag gå och gör amig iordning för temp, andning och blodtycksläsning i skolan!

chii fick jag!

Haha, jaa, lagom när klockan är typ kvart i åtta inser jag coh mamma att det inte alls är idag det rä shoppingkväll utan den 5:e, jag har alltså missat och hört den 25:e, störigt värre! jag som verkligen ville ha något nytt tills på lördag, oh well! Får väl kanske ta en shoppingrunda på stan imorgon när jag väntar på att det ska bli dags för gymmet, om jag inte får tag i paula så vi akn fika...jäjä!

Nu ska jag kolla TV och äta glass, tjuuugge, jamenvisst :D

Nervsystemet!

Är sjukt klyddigt ;) haha! Haft haft en lååång föreläsning i det idag och imorgon kommer en till, vår lärare är lite skumt, och sjukt förvirrad, men men.

Idag ska jag och Mamms till Burlöv center och shoppa lite, de har kvällöppet! Missar dock Grey's idag, dumt!

Intt har jag inte sovit igen, blir så trött på det! Somnade inte när jag la mig och vaknad vid 4 och kunde inte somna om, nu är jag måttligt trött!

Jag saknar min Moms lite idag faktiskt, drömde om henne inatt! Sjukt skumt! Hon kom hem helt otippat! Fast jag antar att det kanske beror p att jag träffade Fia igår, såå roligt! Jag längtar tills du kommer hem igen, fastän du inte ens åkt tillbaka ännu ;) haha!

Det fungerade!

Ja, vårt klistermärkesystem på gympan fungerade! Så kul, killarna skärpte till sig lite mer än vanligt och Eskil fick ett klistermärke! Så förhoppningsvis blir det lite mer ordentligta träningar hädanefter! Jag känner mig ganska stolt, killarna har utvecklats supermycket och det rä så kul att se!

Har inte fått så mycket plugg gjort idag dock, suck! Blev alldeles för mycket jobb och gympaböcker gjort! Men men, imorgon är det heldag i skolan men det ska bli kul. Tror det rä riktigt intressanta föreläsningar nu :)

Nä, nu väntar faktiskt sängen! Puss

Gymmet!

Ja, då är man hemkommen från gymmet och jag glömde typ att stretcha, hoppas att jag inte dör imorgon! Körde Pump och Afro, känns som vi behlver lägga på mer ny koregorafi på afron nu, vi traglar det gamla lite vääl mkt eftersom det kommer nya varje gång, lite trist faktiskt. På pumpen var Heidi tillbaka, skönt att hon är på benen igen, skadae knäet för några veckor sen. Jag fick sån jäkla kramp i mitt högra lår på pumpen, sen försvann dn och kom tillbaka i slutet på afron, nu har jag skitont så det kan ju knappast vara kramp...ah jag får damp ;) Har inte tid att skada mig nu!

Imorgon ska jag jobba några timmar på mammas jobb och plugga en massa, måste läsa igenom en bok som jgag förövrigt inte har ;P tills på torsdag, jag har en liknande så den tänker jag köra på! Har faktiskt nästan gjort klar hemtentorna i anatomin, har bara några kvar som jag inte hittar svaren på.

Jasse, jag tänker på dig! Du ville inte ha medlidande och det får du inte! Du får omtanke! Du kan alltid prata med mig snäckan.

Nä, nu ska jag kolla klart på lipstick jungel och sen typ sova ;)


Vilken tur man inte levde då!

Såg Valkyria på bio igår, asså, gud vad glad jag är för att jag inte levde på 40-talet och speciellt inte i Tyskland. Att behöva leva övervakad av SS och gestapo, nej tack! Men filme var riktigt bra! Valkyria, väldigt spännande!

Ja, idag var jag hos tandläkaren, hon var snäll ch s atat jag inte hade några hål, skönt :) haha!

Såja, då var det bestämt att Trupp pojk ska tävla 2-3 maj, spännande! Jag får åka själv med dem eftersom Mia är på bröllop den helgen, Malin & Freddan! Hoppas att Lotta kan följa med mig!

Nä, nu ska jag äta glass och lägga mig och slappa :D

Jaaej...

Idag kund ejag sova, ändå till 9.30, rekord med tanke på att jag inte har kunnat sova längre än till typ halv åtta sen hur länge som helst! Riktigt skönt, har dock lite ont i halsen, suck!
När man drömmer, sover man djupt eller ytligt då? För jag har drömt en hel massa inatt, konstigta saker som jag typ inte ens kommer ihåg nu. haha, en sak kommer jag ihåg, Mia försökte typ döda mig, hon var hela galen, fast mer än så kommer jag inte riktigt ihåg!

Imorgon börjar vår nya kurs, Medicinsk vetenskap, ska bli riktigt kul..Jobbigt att jag måste lära mig all anatomi dock, på latin, suck suck! Men jag är riktigt pepp på denna kursen, den kommer man lixom verkligen ha nytta av, det är ju det man ska göra resten av livet. Vi ska lära oss sticka i armen på folk, muahaha! Spännande!

Nä, nu måste jag göra mig iordning, sen ska jag åka och hämta Mia/Ola i malmö, som kommit hem från Österrike. och träffa FIA :) Innan hon åker tillbaka till australien igen.
PUSS

Sova...

Asså, jag får panik på mig själv, kan inte sova längre...igår gick jag väl och la mig runt 1 eller nått och tro fan inte jag vaknar kl 7 och kan inte somna om, så himla störigt! Jag är skittrött men kan inte sova. Känner i hela huvudet att jag vill sova, men det går inte!

Nu sitter jag och göra lite nytta till gympan. Killarna ska få ett klistermärkesystem. När det gör en övning "rätt", snyggt och ordentligt så kan de få ett klistermärke. Det gäller alltså inte bara färdiga övningar, utan även typ rondat till mage. Förhoppningsvis kan detta göra att killarna förösker lite mer, skärper till sig även på de övningar som kanske inte är de roligaste! Sen tycker Ola att vi sak göra exakt samma sak, alltså samma stationer och styrka vaje gång i typ 3 -4 veckor, för att få bättre struktur och få killarna att veta exakt vad som händer och kanske därmed få bättre dtruktur. Vi får väl se vad som händer!
Läger är ett faktum, den 3-5 april drar vi, trupp pojk ungdom, Minitruppen och trupp 5 till lingvallen. Ska faktiskt bli riktigt roligt, speciellt om nu trupp 5 och minitruppen få följa med (beror på om det finns plats. Då blir vi dryga 60 st från motus. Våra killar behöver verkligen andra tärnare då och då för att de ska skärpa till sig!
Det blir nog en tävling i Maj också, Ola, Malin och alla andra tycker vi ska satsa på det, bara för skojs skull och inte träna allt för mycket till det utan bara köra på som det kommer. Alltså inte träna på typ ljushopp och X-hopp utan köra på som vanligt med volt och sen veckorna innan bara träna lite och hoppas att de skärper till sig! Oh well!

I helgen ska jag passa Linnea och Madde, Madde och jag ska nog på bio i eftermiddag så får framor eller Bengt ta linnea under tiden. Sen får vi se vad annat vi kan hitta på för något. Kanske blir det pulka eller nått.

Nä, nu ska jag äta lite och sen bege mig till träningen! Det ska bli roligt!
Ha en bra dag!


Riktigt kul kväll!

Ja, det var en hrlig truppkväll med möte, trampolin "kurs" och sen rasturang, mycket mysigt och kul!
Har fått en massa bra tips av Ola, Linda, Fanny coh alla andra med för den delen. Blir kanske en tävling även denna terminen, tre kampen, hade varit kul för killarna, men känns som sagt mindre kul att tävla på ljushopp, kullerbyttor och hjulingar lixom! Men men, som sagt behövs det lite tävlingsvana!

Nä, nu är det sängen för mig! Så jag orkar med mina ordrögliga och söta killar imorgonbitti! De kan faktiskt vara så att de gör hela min dag om det sköter sig :) haha!

Kram & godnatt!

I love it!

Asså jag bara älskar att dansa nu för tiden, längtar tills måndag och Afro nu och på måndagkväll längtar jag tills torsdagkvällen och Funken, helt sjukt hur roligt det kan vara, jag kan knappast påstå att jag är nå bra!  Men jag älskar att skutta, jucka, seawalka och allt som vi gör...jag älskar att svetta och bli sjukt trött och knappt orka stå upp när vi är klarar! Jag älskar att skratta åt mig själv och mina misstag men också när jag faktiskt lyckas göra rätt, kanske är det inte så himla snyggt men jag gör ju iaf rätt steg i rätt ordning :) I LOVE IT! Jag tycker också det är så himla roligt att träffa alla människor som man tärnar tillsammans med :)

Tack för de nya magövningarna förresten, haha!

Imorgon ska jag lämna tentorna och sen åka till Emelie för att luncha, trevligt värre! :) Sen blir det nog en sväng till gymmet!

Underbart!

Ja, det känns såå skönt att vara klar med tentorna, helt klar! Utskrivna och redo för att lämnas i receptionen imorgon! Så härligt! man jhar vait helt störd den senaste veckan, man bara skrev och skrev och hade ingen aning om man skrivit rätt, det vet jag iaf fortfarande inte, men nu skitr jag i vilket! Tänker verkligen inte lägga mer tid än vad jag gjort, fast jag måste ändå säga att jag har tyckt det vart roligt! Jag har ju mitt mål i sikte, att bli sjuksköterska och sen barnsjuksköterska. För att bli det så krävs det att jag gör det jag ska och lär mig det. Jag längtar tills vi står i kyrkan med vår fina lilla brosch och kan komma ut och jobba, 3 år, jaa, det är väl ingenting, right ;) Jag längtar tills jag kan hjälpa små barn på sjukhuset!

Ikväll är det Funk och sen tror jag att jag ska köpa med mig lite suchi hem till Mia och bara mysa framför TV:n i min ensamhet! Ska bli skönt!

Nä, nu måste jag städa, pust och fy! Men det rä ett tag sen och väldigt nödvändigt!

Världens sötaste och KTC

Ja, Filippa är ju bara såå söt, jag blev kär på nytt i henne! Världens goaste lilla unge, jag fick uppdrag att byta och ästta på henne kläder så fort jag kom and me like :) Sen gick vi ut på en promenad i det väldigt härliga vädret, Filippa somnade på studs så jag och Paula gick och pratade om allt möjligt! Asså, hon är verkligen så goo :) Saknar henne redan! Asså, när man går där med barnvagnen, för det fick ju såklart jag göra så blir man lixom lite stolt, det är ju inte min bebis men det känns lite som det när man spatserar med barnvagen, man blir lite stolt lixom! Gud vad gulligt med en liten bebis, snart kan jag börja passa henne själv! Ska dit och luncha typ när det finns tillfälle för det efter skolan när jag ändå bara sitter hemma hos Mia och väntar på tärningen eller gympan. Mysigt!

KTC:n var chill, jag fick vara patient hela tiden så behövde i stort sätt inte göra så mycket..haha, en nice eftermiddag och lite kunskap har jag nog fått in trots allt!

Ikväll börjar Grey's, wiiihoo! :) I'm so happy I'm so glad :D

Uppkörning...

i KTC:n idag, är intedett dugg nervös, det borde gå hur bra som helst! Hoppas det iaf!

Är nästan klar med alla hemtentor nu, ska bara läsa igenom dem tillsammans med mamma så man fattar vad jag skriver ;)

Nu måste jag gå och göra mig iordning, ska hem Till Paula och lilla plutt Filippa (som jag inte sett sen hon var 4 dagar och nu är hon 3 månader, gulligull) innan skola, måste lämnas Biskes nycklar till hallen som jag fick låna igår, då vi var sist kvar på gympan.

Ha en bra dag guys! Puss

Små panik!

Asså, denna jäkla tenta, jag förstår ingenting och är förmodligen inte ensam. Så blir handledningen inställd för att hon är sjuk, men jahaa, kul! Jag förstår inte uppgiften eller det som står i boken, härligt värre! Så imorgon blir det till att skriva ihop något som jag inte förstår själv, vilket känns väldigt bra, not! Men vad gör man lixom?

Afron var lika kul som vanligt, fast jag känner att jag börjar bli förkyld, det rann från näsan och jag blev sjukligt trött efter typ halva klassen...kan bero lite på att jag kan det så man drar på ganska bra, men känner i kroppen att jag håller på att bli sjuk...vilket jag inte har tid eller lust med.

Måste förresten påpeka att ni är ruskigt dåliga på att kommentera! ;)


jajamän...

En dag full med vetenskaplig metodik hemtenta, sen hämta Emma och Sara och sen AFRO ikväll, mycket spännande dag :S Not, endast Afron som livar upp dagen!

Helg!

Ja, då var denna helgen över, har gått så fort, antar att det beror på att det varit fullt upp...
I fredags var jag bara hemma och skrev klart mig etik tenta, kändes skönt att ah det gjort, nu måste jag bara fixa lite svenska....nu är det bara den äckliga metodiken kvar, wiihoo, fattar noll!

Lördagen var det först gympa sen stressa hem och åka till stallet, hoppkurs för Maria Fieber lördag och söndag, i lördags gick det bra men idag var Jaq trött och hade nog tärningsvärk, han rörde sig knappt och allt var mest en katastrof..men han är iaf söt :) Kul att träffa Anna, Josse, Jenny och Evelina!

Igårkväll var vi hos Martin, jag, Emelie, Jonas, Chris och Johan. De andra förfestad och drog ut, jag och Emelie drog hem till henne och chillade lite! Har alltid lika kul med er mina vänner <3

                    

Medvetenhet...

Jag har den senaste tiden blir medveten, medveten om att hemska saker kan hända mig. Mycket kan nog bero på att jag börjat läsa till sjuksköterska men även innan dess var detta något jag tänkte på relativt ofta. Främst beror det nog på Matilda, den lilla skitungen har påverkat mig något enormt. Hon har lärt mig att man ska ta tillvara på det man har och leva livet (detta är dock svårt att tänka på alltid), man vet aldrig när någonting förändras till det sämre i sitt liv.
När Matilda gick bort blev döden så himla konkret. Innan dess är det inget jag direkt tänkt på, men folk i min nähet kan ju faktiskt försvinna när som helst!
Jag åkte iväg till Geneve och hade the time of my life. Men när man skulle åka hem så kändes det konstigt, när jag åkte från Sverige har Matilda ganska nyligen gått bort och det kändes som man flydde från allt det jobbigahär hemma. När jag skulle hem så kändes det på något sätt som att man skulle komma tillbaka till Matilda, vilket var så fel, saknaden av Matilda blev ju värre när man var hemma.

Ännu jobbigare var det när vi var i Italien, Jag, Mia och pappa och pappa fick en allvarlig hjärtattack första dagen, då rasde världen igen! Jag fick panik att pappa skulle dö men som tur väl så var läkarna duktiga i Italien. I sånna situationer så vill man gärna tro på en högre makt, jag bad inte till gud men jag pratade med Matilda, jag bad henne vaka över pappa för att jag bara vet att hon är i himmeln, i jordgubbslandet!
Pappa blev bra och mår nu hur fint som helst, sen var det Bertils tur, blödande magsår och farligt nära döden för bara någon månad sen. Nu mår även han bra fast tar en massa mediciner.
Jag tänker på Malins lillasyster Ebba så fått gå/går igenom något hemsk tillsammans med hela familjen, få en bestående hjärnskada för att sjukhuset gör fel, det är så man blir mörkrädd.

Detta har fått mig att verkligen börja fundera, jag hoppas att jag, mina vänner och min familj får leva lyckligt länge till, men man vet verkligen aldrig! Vet inte vad jag skulle göra om någon i min närhet skulle gå bort! Då vet jag inte om jag skulle ta mig upp igen! Så alla min vänner och familj, glöm aldrig hur mycket ni betyder för mig!


Matilda min ängel, vakar du över oss?!

Give hope till cancersjuka barn!

http://www.givehope.se/


Sjukt dåligt start på dagen!!!

Hade handliedning till tentan som jag var ganska klar med, men nä, då visar det sig att läraren tycker jag har helt fel upplägg. man skulle ha samma upplägg som boken vi har fått att "skriva från" för att det skulle bli lättare för henne att rätta. Det skulle vara samma underrubriker som i boken eller iaf var samma ord tvugna att finaas med i texten, men hallå, går jag i högstadiet elelr på högskolan, jag skulle gissa högstadiet. Vi skulle alltså göra ett slags referat av boken, det är inte en jävel som sagt det förut och det står inte i anvisningarna! Nä så nu äntligen mitt i natten har jag ändrat klart mitt. tycker numera inte direkt mycket om denna läraren!

Sen var jag hos Linn, som har värsta ögoninflmationen, stackare! Hon kunde knappt se något och det var så himla svullet så man såg knappt ögat! Men hon var duktig ändå, som vanligt!

Sen träffade jag Lotta på stan, följde med henne till skolan och snackade en massa skit och sen bar jag mig iväg till ymmet, där det var FUNK! Det var mer än jag som hade haft en dålig dag! Fan för människor ;)
Men som vanligt så blev man glad av att dansa och nu när man verkligen kan koreografin är det så kul och sjuukt jobbigt! Längtar redan tills måndag!

Bara så ni vet så är LINA hur goo som helst! :) Tack gumman!

Nä, nu måste jag sova, nästa handledning är imorgon, hoppas fan den går bättre annars slutar jag skolan!! ADJÖ!

Saknad!

Jag har kommit fram till att jag saknar mina aupairfamiljer jättemycket, eller ja tiden där, och framför allt Steph dårå Hon visste alltid vad hon skulle säga och var som en extra storasyster på andra sidan atlanten Inte för att någon kan slå världens bästa Mia men hon var ju så långt borta då! Vi hade så himla roligt tillsammans!
I Geneve hade jag så så roligt med alla kompisar som jag saknar hur mycket som helst! Saknar alla crazy kvällar som vi hade, helt sjukt att det var ett helt år sen jag åkte där ifrån!

                       
    
              

I MISS YOU GUYS!




Sjukt!

Asså, jag har haft sjuka drömmar inatt! Helst stört vad man kan blanda ihop personer, händelser och känslor. Jag drömde om att vår danstränare Karin var gravid och inte kunde komma och träna oss mer, hon hade satt en lapp på dörren när vi hade fest med gymmet (haha, ofta man har fest på gymmet va?) haha och alla var helt knäckta att vi inte kunde ha Karin mer. Hur sjukt är det?! Sen hände det en massa mer grejer fast det kommer jag inte ihåg.

Jag hade nog ifs blivit lite ledsen om vi inte kunde tränat för Karin nå mer för hon är så rolig och jag älskar verkligen att dansa för henne!

Nä, nu måste jag äta lite och sen försöka fortsätta med tentan, fast jag är sjukt förvirrad!

Ojojoj!

Shiiiet vad dagen träning var jobbigt! Först pump, men nya stänger och vikter som vägde mycket mer än de gamla (eller snarare att de gamla vikterna inte vägde det som stod) sen Mage/rocky och sen Afro, och my gosh vad trött jag var när vi körde finalerna på Afron men alltid lika roligt! Så härligt att gå till gymmet och känna ja, fan va kul! och gå där ifrån svettig/trött och ett leende på läpparna. HÄRLIGT!

Imorgon är det ingen skola men en massa plugg, måste försöka få klart Etiken imorgon känner att det börjar bli ont om tid och i helgen är det hoppkurs för Maria Fieber och såklart gympan.Så hinner nog inte så mycket som ag skulle vilja. Nästa vecka ska jag jobba hos Familjen Olsson 3 dagar och har en del skola. Ajja, jag får väl helt enkelt göra mitt bästa!

Nu ska jag iaf sova så ja kan gå upp tidigt imorgon och plugga fram tills jag ska ha intervju!

Ajökens och sleep tight! :)

Jajamänsan!

Jamen visst var det lika bra som vanligt! Sen Gossip girl efter det, som jag tycker blir bättre och bättre! :)

ONE TREE HILL!

Oh yes! One Tree Hill börjar igen ikväll. Världens bästa serie och världens snyggaste Chad Michael Murray! I looove denna serien. Fast ibladn blir man deppig av den, för den har saker som jag också vill ha! Fast me Liiiike!

Så nu vet ni att jag är en OTH nerd, om ni inte redan visste det ;)


Kunde varit bättre!

Ja, festandet igår kunde definitivt vara bättre. Förfesten var knappt en förfest, haha! och det skulle varit en ritkigt fest, men men, alltid trevligt att träffa sina kompisar iaf. Sen drog vi till ÖG's vilket inte heler var så kyckat, skitmycket folk, skitmycket ybglingar! Alla var typ novischer och små och fula ;) haha!
Det som var roligt var att jag träffade en del från gamla klassen vilket alltid är trevligt! Speciellt Sandra, alltid lika kul och träffa henne! Vi hinner tyvärr typ aldrig ses, men fika snart måste det bli!

Jaja, Emelie lyckades iaf fixa till det för Chris och Martin, vilket var kvällens mål, eller ja, alla skulle ju fått till det men det kan inte gå bra alltid. haha, jag och ems gick hem ganska tidigt! Var lixom inte så på och dessutom nästan helt nyktra!

Jag kom hem med bussen i värsta snöovädret. och tittade på på CSI en stund innan jag släckte! vaknade tidigt, typ 9, men låg kvar en stund och bara var! Sen upp och jobba med TryggBarnvakt lite och sen kvickt till stallet för att titta på Amanda när hon tränade, så duktigt de har blivit :) Så stannade jag där en stund.

I eftermiddag har det varit TV och plugg och nu hoppas jag det blir mat relativt snart för jag är hungrig! Borde fortsätta med etiken lite till, men mina ögon går i kors av att läsa hela tiden!!


Me like!

För jag älskar Leona Lewis nya! :)

http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

Sen inflyttningsfest hos Johan!

Oh yes, ikväll är det inflyttningsfest hos Johan vilken automatiskt också innebär Anna! Det ska bli kul, har inte festat på länge! Blir väl mest förfest hos Johan och sen utgång på nation, vilken vet jag inte ännu! Men kul ska det bli! Sjukt pepp!

             

Nu borde jag plugga, men döööh, jag orkar inte. Men jag har inte så mycket val, dessa jäkla vetenskapliga artiklarna på engelska tar dö på mig! Sen måste jag börja på de andra delarna på tentan också, men det får bli ett senare beskymmer, typ imorgon! Hoopas jag inte är allt för bakis, för då blir dte inge bra med pluggandet!

Nä, nu ska jag sätta igång!

Bada..

Är inte så jäkla roligt som det var när man var liten! Gaah, jag höll på att dö efter typ en timme ;) Så jag satt mig i bubbelpoolen och så fick barnen leka bäst de ville!

Idag händer det ingenting hos mig, har precis ätit supergod mat, bakad potatis och med räkröa, mums! Blir väl till att poppa lite popcorn och kolla en film sen eller nått! Tjaa, let's dance är ju nu också! Borde köra hem till Richters och lämna skidhjälmen, men det får nog bli en annan dag!

Matilda, Jag saknar dig! Hoppas du har det bra i jordgubbslandet och snart får du ju en lillasyster! Spännande va? Undra vad hon kommer få hete, tror du det blir Vilda? Om hon kommer likna dig någonting så kommer hon vara sockersöt! Blir mycket prat om dig nu med allt som vi gör i skolan, du får hjälpa mig om jag gör fel, du kan ju allt detta mycket bättre än jag :) Saknar dig snäckan! PUSS!


Matilda på sin stora dag!
Tänk att du var så pigg denna dag, du hade inte varit uppe på så länge, hade inte ätit på veckor och ändå var du pigg och glad. Delade ut godiapåsarna själv och hjälpte trollkaren med tricks! Vilken kämparglöd!

Varför är livet så komplicerat?!

Mina vänner är ledsna, jag blir ledsen, jag blir besviken på folk! Man kan inte bete sig hur som helst mot folk, eller kan man det? Mår man inte dåligt inom sig då? Hur kan man leva med sig själv när man vet hur hur dåligt den andra mår?! Jag menar ngongång måste det ju säga stopp i kroppen, man borde känna sig förjävlig! Jag tycker det är synd att människor gör så mot folk som de tycker om...
Jag vill inte vara en sån människa, tänk så är jag det? Hur vet man hur man egentligen är?! Kan vissa människor göra saker med en så man förändras, kan man förändras utan att man vet det själv, eller vet man innerst inne men gör inget åt det?

Varför deppar man när man egetligen borde vara hur glad som helst? Jag borde vara glad, jag har kommit in på skolan vilket jag aldrig trodde, jag har fått många nya vänner i skolan som jag verkligen tror kan bli riktiga vänner. Jag tränar killarna med gympan och älskar det! Jag träffar min syster oftare än oftast vilket är kanon! Jag och Emelie har blivit värsta homeis! Jag har det allmänt bra! Varför mår jag då inte bra? Vad är det för fel? Finns det något fel eller är jag bara allmänt dum?!....

Jucka!

Jaa, när man är lite förvirrad på Funken och det rä nya steg efter varandra så blir man lite slut i huvudet! Så hon har sina uttryck, jag gillar Jucka mest, kom igen nu, åh hepp JUCKA!! Kom igen, alla kan detta tjejer!! Jag vet att ni kan! :P
Spring, klapp och SEAWALK!
Och SKUTT! haha, skutt är sötast fast inte helt enkelt, hon kallar det skutt för att det första steget ser ut som ett skutt och sen går det kvickt!

Jag har så roligt, garvar jag inte åt Karin så garvar jag åt mig själv när man ska se tuff och cool ut eller när man fan jag glömde stegen eller låg steget före alla andra! Jag är inte så himla bra på det här. Jag har en teori om att långa människor inte är lika bra på att dansa, och att det ser allmänt roligt ut när långa människor dansar eftersom det är så långt till maken, och ska man slå upp armarna så är mina såå mycket högre upp än typ Karina som är mycket mindre. Någon annan lånis som håller med mig?? Eller det kanske bara är en massa små pluttar som läser, vad vet jag?!

Nu måste jag läsa lite mer etik och sen ska jag packa badväskan...shi, var längesen jag badade, undra om bikinin passar ;) haha!

Funk..

oh yeeeah! Nu ska jag kila iväg och dansa funk...blir og ite mage okså, dock inga ben tror jag, har fortfarande träningvärk....och min högerbiceps typ dödar mig!!

Funk Med KarinForum är såå bra! :)  Härligt när man man längtar till träningarna :)

Middagskvällar med kompisarna!

Var ju lätt den bästa idén Emelie någonsin komit på ;) haha! Vi var hemma hos Emelie igår. Jag, Anna, johan, Martin och så kom Rebecka från korridoren. Kul att träffa henne, hon har man inte sett sen i somras då hon bott i Kalmar det senaste halvåret!
Vi åt iaf köttfärspaj och supergod lyxig sallad. Duktiga vi var! Sen blev det mys och snack framför TV:n.

Nu har jag tagit fram etikboken och ska läsa till seminariumet imorgon, det rä så  många skumma begrepp hit och dit, så klyddigt, men men. Jag är ju bra på att prata så förhoppningsvis kan jag komma på något vettigt att säga imorgon.

Var förresten på Tkeniska museumet med barnen igår, var ganska kul faktiskt. Idag är jag helt ledig från skola och jobb, men blir en massa plugg och lite TryggBarnvakt jobb. Imorgon är det seminarium och sen Aq va qul med barnen, ibland är det ritkgt jobbigt att jobba ;)

Haha, nä, nu måste jag sätta igång med etiken!

Puss på er

Nuuuu..

klockan är halv tolv på "natten" och jag är nästan klar (tror jag) med hemtentans första del, så skönt! Har nog lite till att fixa med de egna reflektionerna och så måste jag tyvärr ta bort  en del (1/3 sida) efetrsom det rä för mycket! inte bra, vaf fasen ska man ta bort! :S

Oh well, det löser sig!

Nu väntar sängen, imorgon är det ingen skola, men jag ska jobba mellan 11.14.30, sen blir det plugg coh middag hos Ems, mys mys :)
Innan Emelie är det dock lite tid till att plugga, har en massa till sem på fredag, suck!

God natt gott folk!

ännu en...

fullkomligt onödig etiklektion, hon bara snackar om helt ohängande saker och jag fattar ingenting ;) haha! jaja, får nog läsa ordentligt i boken i veckan om jag ska hänga med på seminariumet eller hemtenten.

Jag kan också berätta att jag har FETT med träningsvärk i hela min kropp, ajajaj, fast då känner man verkligen att det gjort nytta, min rumpa var det första jag märkte imorse, sen mer och mer i axlar/armar/bröst. Jaa, det var jobbigt, har inte kört två passa i rad på  länge nu, elelr jaa, har inte kört pump öerhuvudtaget på läg´nge. Men det var lika kul som vanligt! Jag var helt slut när vi skulle in på afron, tur attdet typ inte var första gången för då blir man helt körd i huvudet! Det var nice, men jag var nästan åp väg att ge upp för min krop var så trött, men jag höll ut och finalerna är alltid lika roliga! Ohhh, aahh, ohh! haha, okej det fattar ju ingen som inte varit där.

Nu ska jag snart åka iväg och jobba, ska passa tre barn från småland, tanken var att vi skull etill tekniska museumet men de har bara öppet till fyra så kanske inte hinner det, så kankse bowling kan passa barn i 8, 10 och 11 års åldern...ah, jag får väl fråga helt enkelt!

Sen är det dags för samträningen med umgdom pojk, vi planerade lite igår efter tärningen och har ganska ok koll på vad vi ska göra, blir säkert kul! Hoppas inte Ervin bangar ur, vi måste ju visa upp vår talang!

Nä, nu måste jag läsa lite innan jag sticker iväg!

Afro coming up...

oh yes, ikväll är det Afro, alltid lika roligt! Jag tycker verkligen jättemycket om vår tränare, hon är superbra och man har så roligt på klassen, skrattar åt och med varandra :) ingen är firekt proffs utan vi gör det för att det rä bra tärning och riktigt roligt. Karin (tränaren) är ju dock riktigt gym på att dansa, synd att man inte har henne moves i kroppen!

Innan afron kör vi nog pump idag, så himla jobbigt, vet inte om jag riktigt orkar, men men, det blir nog bra!

Har precis suttit och skrivit på hemtentan, det är inte direkt kul och väldigt mycket att tänka på. Imorgon måste jag låna en bok om Nightingale.

Bröt min nagel idag, det gjorde/gör sjukt ont och det började sippra blod, aaaj, jäkla cykellås! Hela tummen är verkligen helt öm! Hoppas den växer ut snabbt!

Jag och käkade lunch med Mia och Malin idag, indiskt tror jag det var, skitgott och starkt! Sen var jag inne om på gamecenter och hälsade på Ola, han knäckte min rygg den.  Rickards och Linas söta hund, chili, var där, henne roade jag mig med en stund, sjuukt goo!
Nä, nu blir det lite mer plugg sen promenix ner till gymmet, åker med mia till gympan sen, planera samträningen med Juior och Linda efetr tärningen.

Adios!

Stude, oh yes!

Thats mee, eller njaa, kanske inte men jag tycker iaf att jag är ganska duktig. Var hemma hos Emelie och pluggade en massa timmar, visst att det kunde ha blivit mer gjort (för jag är seg som sjutton) Men vi var flitiga som små myror! Riktigt stolta över oss! Hoppas på fler sånna dagar gumman :)

Tänk så mycket åldern förändrar en, jag har nog aldrig pluggat ordentligt förr. Har lixom aldrig sett någon ritkigt mening med det! Men nu, nu ska jag lixom göra det för att bli en grym syrra för att kunna ta hand om alla små barn och sjuka. Nu känns det motiverande att plugga, ja, faktiskt, dock inte alltid roligt! Och jaa, jag hade hellre legat och slöat hela dagen i sängen framför en bra film med Emelie istället för att plugga, men man får ju blicka framåt lixom.

Jag hade hoppats på att få prata med Moms idag, men hon hann inte, suck :( Oh well, en annan dag antar jag!

Nu ska jag läsa lite etik tänkte jag och kanske poppa lite poppisar, fast jag är egentligen hur mätt som helst!

Tänk...

att jag ska bli sjuksköterska! Tänkt att om 3 år så kanske det är jag som tar hand om någon av som kommer till sjukhuset. Så det är ju tur att vi har så himla mycket att göra i skolan, så jag kommer kicka ass som syrra :)

Det känns ganska häftigt att veta vad jag ska göra med mitt liv, det har lixom alltid varit en stor gåta, för mig och många andra, men nu vet jag, hur sjukt är det?! Det känns skönt iaf, och som syrra kan man välja mellan så himla många jobb! Jag har ju dock redan bestämt att jag ska jobba på barnavdelning, vilken vet jag såklart inte. Men att jag ska jobba med barn har jag ju vetat länge och nu kan det bli verklighet! coolt!

Hoppas ni också kommer på vad ni vill/kan göra med ert liv!

RSS 2.0