Emmie!

Må hända att du tycker det är rätt, men kan du något om gymnastik? För fallet är inte så att han inte längre fick träna gympa utan att han inte blev uttagen till en grupp som tränar fler gånger i veckan några timmar åt gången, detta kan våra välutbildade tränare se på unga killar om de klarar av. Skulle detta handlat om simning skulle du väl aldrig slängt ut någon i en djup bassäng om denne inte kan simma? Nä, för det blir fraligt och väldigt tråkigt för personen i fråga. Vilket man kan jämnföra med gymnastik. Klarr denna killen inte av att göra en kullerbytta som de andra 5 åringarna kunde eller kunde han inte göra vissa andra saker så blir det istället både svårt och jobbigt för honom att både hänga med och ha roligt!
Det finns en nivå för alla våra barngymnaster att träna gympa i, alltid bäst att stanna på den nivån där man för tillfället är.
Men vad hans pappa vill är visst att slänga ut honom till hajarna ;)

För övrigt har jag inte så värst mycket att skriva om. Imorgon börjar skolan igen, ska bli både kul och jobbigt....väldigt mycket denna terminen men också väldigt kul med praktik! Jag ska vara på infektionsavdelning 3 de första 5 veckorna :)
Nu ska jag käka lunch och sen hem till paula och fika och busa med plutt Filippa, som för övrigt börjar bli stor och kryper numera!
Kram på er

Sjukt!

Stora diskussioner i sydsvenskan och Svenska dagbladet om vår förening, Motus-salto. Vi gallrar ut 5 åringar, bullshit, fine, han fick inte plats i AG-grupper för 8 personer, men han fick väldigt gärna fortsätta i barngruppen. Hans jäkla curlingpappa blev arg och besviken för att hans son inte dög för att träna AG, för han var ju så ostimulerad på barngymnastiken (också bullshit)! 

Läs artiklarna på SYDSVENSKAN!

http://sydsvenskan.se/sport/article545121/Femaring-stoppas-fran-gymnastiktraning.html
http://sydsvenskan.se/sport/article545606/Fritidsnamnden-Illa-att-utestanga-barn.html

Dumma politeker! Besök oss i hallen, titta på vår verksamhet och inse att vi gör vårt allra bästa för att få barn och ungdomar tillfredsställda med den gymnastik vi kan erbjuda! Graah, blir tokig!


Så skönt

Att inte behöva känna sig stressad av att behöva plugga....dock måste jag ju kolla på lite filmer angående fredagen praktiska tenta men det känns inte allt för jobbigt! 

Idag är det kanske film på klostergården som gäller, men har även lite andra planer, tänkte kanske hämta upp Tuva och Olof från ffritids, var så längesen jag träffade de nu och hitta på något mysigt, vet inte vad men jag skanar mina kiddos! 
Sen vore kanske att äta frukost en bra idé, fast jag är mer sugen på typ lunch, klockan börjar ju ticka iväg! Får nog ringa Sofie och höra om ungarna! 

Sen måste jag nog fixa mat så jag inte svimmar ;)

såja!

Nu ska jag inte plugga mer på en vecka och förhoppningsvis aldrig mer till tena tentan :S

Tenta!

Ja, imorgon är dagen med stort T...TENTA och jag kan inte annat än hoppas att jag svarar rätt på fårgorna, själv tycker jag att jag pluggar på riktigt bra och det känns som jag kan det! Men jag känner mig själv, och vet att jag har svårt att formulera mig och att mitt minne sviker, men jag ska göra mitt bästa som bara MÅSTE räcka!!

Nu ska jag ut med hunden!


Hej bakisdag!

Ja, tanken var att jag inte skulle dricka så mycket igår, men den tanken gick åt helvete! Blev bjuden på massa dricka på Hipp som jag inte alls hade köpt själv eftersom jag är såå pank! Men ja, massa shottar och drinkar blev det tillslut vilket betydde, ajaj mitt huvud och ojoj min mage i förmidddags när jag vaknade! Jag som skulle vara duktig och plugga idag, har jag ifs gjort lite iaf! Imorgon är sista chansen att lära mig allt, suck!
Helgen vart iaf superlyckad! Mysig kväll hos Jasse i fredags efter en inte så lyckad träning med killarna, men men så kan det gå! Lördagen var bra, massa gympasnacka hela dagen! Viss var roligt och andra saker inte så roligt! Typ att försöka hitta en nya tränare till mig, eller asså killarna som ska ersätta Mia! För hon ska nämligen försvinna till Stockholm :( Jaa, mina bästaste syster ska flytta! Jag gillar det inte alls...

Men men, nu är det dags för lite mer plugg! 

Nu så!

Ja, nu beger jaf mig för helgen bravuder! Det börjar tyvärr på skolan med tentaplugg i några timmar!

Ja, ha en underbar helg...för jag lär nog inte hinna uppdatera så mycket! 
Puss

Oj!

Nu har jag inte hunnit skriva här...sorry!
De senaste dagarna har varit fulla med plugg, bebismys, bad och träning! Idag har jag ont i kroppen efter passet på gymmet, huuvva! 
Idag blir det mycket plugg också...tentan är på tisdag och jag känner mig inte allt för redo tyvärr :( 
Senare i ikväll blir det gympa, Johanna ska hjälpa mig idag eftersom Mia är på kick off med Metro! Sen efter det blir det inflyttningsfest hos Jasse och förmodligen en stund på Malmöfestivalen, fast vi får se! Ska ju trots allt upp tidigt imogron då det är dags för årets Motus-Salto kick off, ska bli trevligt! :)

Nu borde jag hoppa in i duschen! 
Kram

Skolan!

Oh yes, nu bär det av till skolan...ska plugga där i drygt 2 timmar tillsammans med Johanna. Hoppas jag får mycket gjort för imorgon  ska jag hem till Marina och bli förhörd...iiih, undra hur det kommer att gå! :P

Ikväll är det gymnastik, flyverspring och fristående står på dagens schema! :) 

Vad gör ni idag?


Gott folk!

Godmorgon!

Har inte mycket mer att säga mer än att nu ska jag plugga....chilla, plugga och sen gympa...blä, vilken dryg dag! 

Ja, men lite mer plugg, varför inte?!

Ja, då vart denna dagen i stort sett över. Alltså, jag har problem med det här sett och sätt, får alltid tänka en extra gån när jag skriver och vet aldrig riktigt om jag får det rätt ;) Någon som har något bra tips? ;)

Ja, jag var ganska flitigt på skolan och pluggade i 2 timmar, sen var jag körd i huvudet, lunchade med Fanny och Emma och sen snackade vi allt för länge innan jag kom ivög till träningen, tanken var att jag skulle plugga mer, men nää....dumma dumma mig! Imorgon måste jag helt enkelt få gjort en del innan gympan! Som jag förresten ser fram emot. Fanny och jag anmälde oss till tävling idag, 2 mixlag, 1 pojklag, 2 flicklag till höstklassen och 1 pojklag och 2 flicklag till triomini. Vi ska fan klå Fram, oh yeah!

Ja, imorgon är det iaf bara plugg som står på schemat än så länge...fram till gympan alltså! Suck, får nog hitta på något annat också, kan ju inte plugga hela dagen, men ett tag på skolan innan träningen blir nog bra för min lilla hjärna till slilleblixt, noot!

Åh, vad skönt det ska bli när den 25 är över! Om det går bra vill säga! 

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon så jag får något gjort ;)
Kram på er

jahaja

Ja, idag bllir det plugg, mys med Fanny och kanske lite plugg till. Kul dag, haha, njä, inte direkt! Eller ja, det är ju dock kul att träffa Fanny! 
Imorgon har jag inga planer förutom att gympan börjar igen, ska bli kul! :)

Nä, om jag skulle gå och duscha och käka så jag kan komma ivög till skolan och plugga lite kanske, men oj vad jag inte alls är sugen på det ;)

Känslor!

Just nu har jag så mycket känslor inom mig....jag vet inte hur jag mår! Ena minuten är det hur bra som helst medans andra minuten så känns livet bara skit. Det är så mycket som händer, folk som försvinner och jag vet inte vart jag hör hemma, vem jag hör hemma med eller vart jag vill vara! Varför kan inte allting för en gång skull bara vara bra? Finns det inget sånt stadie i livet? Jag börjar nämligen tvivla på det! Jag tvivlar på mig, på mina vänner, på mina val och på deras val. Finns det rätt och fel, för finns det hade jag velat veta nu vad som är rätt för jag börjar bli tveksam på min väg. 

Jag vill vara glad för din skull, men jag kan inte...jag är ledsen! Jag vill det bästa för dig, men det bästa för dig är inte det bästa för mig! Jag älskar dig! 

Gaaah!

Idag är min irritationsfaktor sjukt hög ochj blir så irriterad på allt...är så jävla trött på att plugga detta skitet och speciellt nu eftersom jag inte fattar! Dessutom känns det som om där är alldeles för mycket kvar för att jag ska hinna lära mig detta!
Så har jag suttir här och väntat på att mamma och Bertil ska komma hem så vi kunde äta efetrsom det hade vi bestämt, men nä, så har de käkat ute...jag som har väntat och är alldeles för lat för att ens koka pasta idag och dessutom är jag inte sugen på det! När jag ville ju ha ungsbakad falukorv som var bestämt. 
Kommer säker sluta med att jag äter pizza, som jag egentligen inte heller är sugen på! Just nu vill jag bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet! 

Vad kommer hända nu?! Hur ska detta sluta, suuuck! Idag känner jag mig dryg och deppig! Ibland är livet skit!

Vin

Ja, nu pimplas det vin och cider, och snartdrar vi på förfest för att sen hänga på Malmöfestivalen, haha, så fjortis, men vi vill ju se Timbutu och Veronica Maggio :)

Ha en trevig kväll!

Malmöfestivalen

Ja, det är väl dit det kommer att bäras ikväll...det blir först snack och sådär hemma hos Johanna med Fanny...sen skulle jag gissa att vi drar iväg till festivalen, trängas lite blad allt folk är väl trevligt ;)

Så, jag borde fixa käk och sen göra mig iordning, för jag blir sjutsad av mamma och Bertil som ska hem till Mats och Karin, skönt för mig :) hihi!

Inget vettigt!

Nä, jag har inte direkt något vettigt att skriva...igår var vi på kräftskiva på Malmöfestivalen med Pappa som vanligt!
Fick reda på en dålig sak, I don't like it!! 

Idag ska jag plugga och så blir det kanske att dra hem till Johanna ikväll, men vi får se, beror på om jag ska upp tidigt imorgon och kolla på Jonathans fotbollsturnering. 

Nu ska jag iaf stänga ner här och göra ingenting ett tag till!

Minne

Det finns så mycket minne kopplat till musik, det sägs så mycket fint i musikaliska texter. Jag har fastnat för många olika och musik var en stor tröst när Matilda gick bort och jag kan fortfarande få stor tröst när jag lyssnar på den musiken. Samtidigt kan jag också bli väldigt ledsen när jag verkligen lyssnar på vad de sjunger då det stämmer in så väl! 
Matilda, du saknas mycket! 

http://open.spotify.com/user/momsida/playlist/34jHoZrDFXgtXFyu8wOoGY

(blir galen på denna webläsaren, det går inte att länka, blää)

Nä, nu är det slupluggat och jag ska hem till Filippa och Paula och gosa massor med den stooora tjejen! :)

Godmorgon!

Ja, nu vart natten slut och jag borde börja plugga...men jag skulle behöva att Paula svarar i sin telefon så jag vet om jag ska dit i eftermiddag. Ajja, nu ska jag inte hänga här något mer iaf! :)

Snark!

Nu har jag spelat spel på facebook typ hur länge som helst och nu väntar sängen, imorgon är det plugg, kanske mys med Filippa och då fika med Paula och sen gymnastik! På kvällen tänkte jag ge mig ut och springa...
PUSSGODNATT

Tröttsamt...

Varför? Varför händer allt det jag vill, alla andra men aldrig mig? När ska det bli min tur...jag förstår verkligen inte! Är de bättre än mig? Jag trodde jag typ kommit över alla dessa känslor, men icke. När kommer min tur? När är det min tur att vara riktigt lycklig...kommer min tur över huvudtaget? Jag orkar snart inte vänta längre! Jag ger verkligen snart upp...Jag blir så trött på livet!! Det finns fasen inget mer att säga! 


Bebisen är här!

Åh, igår kl 19.33 kom lille pojken ut, eller lille och lille, egentligen var han enorm, 56 cm lång och 4410 gram och fruktansvärt söt :)
Jag, Jonathan och Christoffer åkte in till Marina och Sven som låg kvar på förlossningen igår så vi var där inne kl 21.45, killarna blev helt till sig när de såg bebisen, som än sålänge heter lillebror, tjocksmock, tjockboll eller lillen eftersom inget namn är bestämt. Killarna höll så fint och försiktigt och jag med såklart! Vi var inte hemma igen ffrån typ 23.40 eller något. 

Idag bar det dit igen, fast denna gången kund einte jag följa med, dels för att Marina ligger på avdelning och inte på patienthotell eftersom de upptäckte någo fl på bebisens njurar på ultraljuden, dock inget farligt! dels för att jag tyckte att det var familjedag idag! 
Så imorgon när de kommit hem åker jag dit och lämnar en ostkorg till marina och Sven (man får ju inte äda sånna ädelostar när man är gravid) så Marina var mycket sugen på det! Killarna fick ett spel igår när bebisen ploppat ut. Isätllet för att bebisen som inte har någon aning om vad presenter är för något är fick något. 

Nu, nu ska jag inte till Malmö för att träffa Johanna och plugga, pust och stön! Paniken börjar komma nu!

Sjuk värld

Asså, jag kan inte riktigt släppa det här med Therese-mordet. Läser hennes kompisars minnesblogg..
Igår när vi var på stranden så köpte vi med oss en tidning, det stod en massa om mordet och hur killen och tjejen verkligen planerat att mörda henne, i ett sms som killen skrev till tjejen så stod det att han var sjukt taggad och att han snart skulle göra det. Jag blir rädd för världen vi lever i, jag blir rädd när folk är kapabla till att göra saker som detta, det är ju helt sjukt! Att planera att mörda sin egen kompis....Jag tycker så fruktansvärt synd om familjen och hennes vänner som tvingas genomlida allt detta, att behöva höra om det på nyheterna och läsa om det i tidningarna. Jag tänker på dem!

Idag har vrit en mysig dag, i Tvedöra med kidsen, Alla tre valde att följa med, så det var jag, Linnéa, Madde och Sophie och de skötte sig utmärkt, vi badade, busade, byggde sandslott och gosade på filten. Riktigt mysigt!
Sen när jag kom hem vart jag helt slut, somnade nog en stund, typ 30 min....
Ätit pizza ikväll, var riktigt gott...och snart ska jag smaka på min Ben & Jerry glass :)
Sen får vi se om jag går ut och springer inatt :P haha, har ingen lust just nu, men kanske senare!

Nu ska jag läsa lite till tentan och sen kolla på fantastic four!

Tvedöra

Filmen igår var såå rolig, vi garvade verkligen oss igenom hela filmen, sjukt ball! Har ni inte sett den så gör det, verkligen!!

Idag ska jag passa Linnéa, vi ska iväg till Tvedöra och bada tror jag, det blir mysigt! Hoppas jag inte behöver vara där för länge för jag känner att jag måste plugga, smått panik nu, bara två veckor kvar!  Ahhhg :S

Men nu måste jag gå och packa och göra mackor till lunch!



Baksmällan

Yes, den ska jag, Fanny och Johanna spana in idag...fast först blir det fika och jag borde bege mig. Har på mig min nya klänning från GBG, I like alot, dock aningens för kort, får ha hotpants under om utifall jag råkar böja mig för mycket framåt ;) haha! Leggingsens är med om det skulle bli svalt ikväll! 

Nä, nu måste jag kila :)

Yeah! Haha, dansa dansa på lingvallen :) 

Mysig soldag!

Ja, igår vart jag hos Marina och killarna, vi var och bade hela dagen tills vi vart alldeles skrynkliga och kalla, men gud vad roligt det var att nästan vara barn igen, hihi! Lite färg har jag också fått, vilket är skönt, då jag känner mig vit som ett lakan...inte bra! Jag har typ träningsvärk i nacken/halsen idag, förmodligen från all simnning eller nått...jag stannade och myste hemma hos de till klockan var sent. Nu vill jag att bebben ska komma ut, eller ja, det vill nog alla! Kom ut nu bebisen, det är varmt och skönt här ute också :) 

Idag ska jag iväg och sola och bada med Moms, vet inte vart vi ska, men vart som blir nog bra...det är varmt och skönt ute, dock lite mer stackmoln och mer vind idag än igår, men vi ska nog lyckas sola ändå, hon ska bara vakna och ringa mig ;) 

Ikväll ska jag grilla och mysa med Fanny, tanken vart utgång, men eftersom jag ska jobba imorgon förmiddag (passa Linnéa och kanske Madde) så känner jag inte för det, dessutom är jag pank som en lus! Gjort av med allt för mycket pengar på sista tiden! 

Nä, för nu ska jag plugga lite innan Therese får tummen ur och ringer :)

Vad ska ni göra i värmen?

Trötter

Sorry, att jag inte skrivit på ett tag, men egentligen har jag inte haft något vettigt att berätta...tänkte dock att jag skulle lägga upp lite bilder från GBG idag!

Idag har jag även varit på stranden med Emelie, sen en sväng på skolan för att plugga lite, dopck lite för kort tid...sen var det dags för första gymnastikträningen sen i juni, killarnahar haft ett skönt sommarlov och det har nog behövts. De är duktiga våra killar. Lite mer finslip men det känns som om vi redan är relativt redo för tävlingarna för i höst...och vi körde salto idag för första gången och jisses det gick ju riktigt bra...Alex körde nästan själv...sometimes you get a nice suprice! Det var iaf kul att vara tillbaka, jag är pepp inför hösten! Gillar mina killar! 

Lite bilder kanske?


Innan U2 på en irländs bar med U2 musik!
The claw!
Pepp!
SnowPatrol var förband :)
I väntan på U2
Wiiiihoo
Scenen var helt störd
Sjuukt mkt folk!



Yeeeah!

Efter vår bio, public enemies
Hoppa kan hon!
Flyga med :)
Och ja med, och du med :)

Hej hej kanin!

Yeeah!

Tack för en sjukt kul vecka Sara! :)

Vin!

Nu har jag och Sara delat en flaska vin och ärt på väg ut för att sätta oss någonstans för att dricka lite mer vin ;) haha! Imorgon åker vi hem, 9.27...suck, tidigt morgon!

Ännu en trist väder dag!

Sara och jag har bara softat hela förmiddagen, nu ska vi typ fixa lunch, sen sticka iväg och sätta oss på ett café vid Haga, mys mys! Sen blir det till att städa lägenheten och fixa kvällmat för att sen gå ut och dricka vin :) 
Imorgon åker vi hem, synd att vädret inte varit bättre så vi kunnat bada och sola!

Kram

Lite regn!

Ja, idag är det vän inte det bästa vädret, men det gör inte så mycket....vi ska ut till stan strax och försöka hitta ett par byxor till mig...sen blir det nog till att sätta sig på ett café och mya lite och typ plugga, för idag måste jag faktiskt vara lite tråkig och läsa en del..det börjar närma sig nu, 3 veckor och jag känner mig inte alls beredd. Så lite plugg idag och kanske imorgon, sen har vi ju tåget hem och om jag inte mår illa då kan jag nog plugga lite där...Men nu ska jag fixa mig så vi kommer iväg någongång :)

Ha en bra dag!

Awesome!

ojaa, U2 var sjukt bra...blir nog svårt att överträffa denna konserten...sjukjt coolt, kommer med bilder senare....Nu ska vi ut i skärgården, sola, bada och bara mysa!

U2

Ikväll blir det U2, aaaskalas! 
Idag har vi ströat runt i GBG och jag har gjort av med för mycket oengar, oh yes...otippat va? Ett par nya snygga converse har jag inhandlat, ljusgula, och lite annat smått och gott, det andra var dock lite billigare. Men men, jag hade ju bestämt att jag skulle köpa nya skor, kanske just inte dock dessa, men ett par converse skulle det vara! 
Nu ska jag fixa mig och sen ska vi ut och käka, me like, förutom att jag blir lite för pank för mitt eget bästa!

Sjukt pepp för U2, rock on!

RSS 2.0