Brianna in Sweden!

Ja, lördag förmiddag så hämtade jag Brianna i Lund, hon tog ett senare tåg och jag fick vänta en timme i Lund, hann köpa lite grejer, en ny bok, "Camilla Läckberg- Tyskungen", så vi får väl se hur den är, hinner ju för sjutton aldig läsa den.
Vi gik runt i Lund lite, var inne i domkyrkan, kollade lite på universitetet och sådär, ingen av oss var väl ritkigt sugna på att shoppa, elelr det handlade väl egentligen om att vi inte hade några pengar!
Det var riktigt roligt att träffa Brianna, känns inte alls som om det var 6 månader sen, lite tysta stunder men inget som alls blev pinsamt!
Vi åkte vidare hem och lämnade henne saker och sen vidare till Österlen och Kåseberga. Vi åt lunch och var upp på alestenar, gick ner mot stranen och bara gick och mös. Tyvärr var det väldigt blåsigt och därmed ganska kallt! Men vi hade en mysig dag!
På vägen hem var vi inom Fritidsbaren och köpte weinerbröd, mums de är såå goda! På kvällen var båda väldigt trötta och det var mest bara sncka och lite film.

Söndagen, vi tog det lngt, brianna sov hur länge som helst och sen fixade vi hennes tågbiljett innan vi åkte till stallet, Jaq, var fullkomligt vild i hagen, sprang runt och frustade, bockade och sprang nästan över mig på vägen in från hagen. Men sen cool lugn när han kom in i stalet, knaspålle!

Vi fixade och trixade och sen lastade vi och åkte till Civila där vi tränade för Louise eftersom Catta jobbar kväll i veckan och ingen träning för Bertil.
Träningen gick OK, det var riktigt svåra övningar och först var han övertänd och sen vara tog all energi slut, verkligen som en unghäst, men han var duktig med tanke på hur svårt det var och ja, vi måste verkligen fortfarande komma på varandras knppar! Kul var det dock!


Hopp från en sten på AleStenar!

Kommentarer
Postat av: N

härlig bild!

2008-09-09 @ 12:20:50
URL: http://naaathaaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0