Migrään!

Usch, har haft migrän sen igår och det vill inte försvinna helt...därför jag har gått och haft ont i huvudet i flera dagar, ett migränanfall var på väg och så kom det! Usch!
Nu ska jag ta en varmt skönt avslappnande bad och sen måste jag åka och handla. Ska göra efterrätten till ikväll då det är middag hos Biske och Paula för att säga "hejdå" till Mia! Fick reda på att det blir förmodligen en avskedsfest till innan hon åker, usch jag vill inte! Mina två bästa vänner försvinner långt bort, jag gillar det inte alls ska ni veta!
Nä, badet ropar!
Kraam

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh ja den va riktigt god med:P allt bra?

2009-09-12 @ 17:10:03
URL: http://designbyjessica.blogg.se/
Postat av: ღ Sabine - Utan dina andetag

usch för migrän!

2009-09-14 @ 16:12:26
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Sabina-mamma vid 15

Hejhej!

Jag försöker att varje vecka skriva någon form av diskussionsinlägg, nu har det inte blivit något på länge eftersom jag flyttat med min son och inte haft någon tillgång till internet - men idag har jag äntligen fått ihop ett inlägg (väldigt kort men det är ju alltid någonting, eller hur ;) )

Nu tänkte jag att det skulle vara härligt att höra vad folk tycker och tänker om detta, har skrivit om allt från ammning offentligt till fjortisbloggare - denna gång handlar det om självaste svininfluensan. (du hittar länken här: http://saabiina.blogg.se/2009/september/18-september-09-disskusions-7.html ).

Har du tid får du jättegärna skriva några rader om vad du tycker om detta - är det överdrivet eller är denna influensa verkligen så hemsk som den låter?



Tacksam för svar.

Kram /Sabina

2009-09-18 @ 21:04:39
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0