Emmie!

Må hända att du tycker det är rätt, men kan du något om gymnastik? För fallet är inte så att han inte längre fick träna gympa utan att han inte blev uttagen till en grupp som tränar fler gånger i veckan några timmar åt gången, detta kan våra välutbildade tränare se på unga killar om de klarar av. Skulle detta handlat om simning skulle du väl aldrig slängt ut någon i en djup bassäng om denne inte kan simma? Nä, för det blir fraligt och väldigt tråkigt för personen i fråga. Vilket man kan jämnföra med gymnastik. Klarr denna killen inte av att göra en kullerbytta som de andra 5 åringarna kunde eller kunde han inte göra vissa andra saker så blir det istället både svårt och jobbigt för honom att både hänga med och ha roligt!
Det finns en nivå för alla våra barngymnaster att träna gympa i, alltid bäst att stanna på den nivån där man för tillfället är.
Men vad hans pappa vill är visst att slänga ut honom till hajarna ;)

För övrigt har jag inte så värst mycket att skriva om. Imorgon börjar skolan igen, ska bli både kul och jobbigt....väldigt mycket denna terminen men också väldigt kul med praktik! Jag ska vara på infektionsavdelning 3 de första 5 veckorna :)
Nu ska jag käka lunch och sen hem till paula och fika och busa med plutt Filippa, som för övrigt börjar bli stor och kryper numera!
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0